Pufi 2010 (217 ) -LMA Arya-Miruna! LMA Nicoleta!
Raspunsuri - Pagina 7
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita ii dati voie la disco??? noi inca nu si nici nu ne grabim, pe la 18-19 ani incolo... (acum are doar 15)... cel mult un mall, intalnire cu pretenele, un chef zi de nastere si cam atat... mie mi se pare ca inca e copil... azi s-a dus sa-si ridice certificatul de nastere insotita, nu ca n-as avea incredere, dar orasul e prea mare pentru ea un copil atat de mic... |
Da, si la disco...asta ziceam..
Numai ca are un simt al masurii foarte bun...nu cere chestii din astea decat in vacanta...disco and stuff...
Nu ma pune niciodata in situatii imposibile (de a-i spune "nu",asta apropo de spus "nu copiilor")...
Editez sa spun ca, dupa parerea mea, restrictiile si fortzarile duc la revolta..(cel putin cu catari ca mine)..de aici si atitudinea permisiva...nu din dezinteres, ci pentru a ajunge la o co-interesare...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui haircut LMA ROXY iote ce de cantaciosi iti ureaza de bine mami de fetita finuta |
subscriu! corul canta http://www.youtube.com/watch?v=R1iMkTOXW08&feature=related
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Vazut si filmuletze cu Yannis de Alexutzzza....offf, ce scump e, cum merge el...si pune si scoate rufe din masina, sterge si praful......ajutor de nadejde are mami! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
multumim de rabdare, sper ca nu a dat batai de cap descarcarea, dar nu am gasit nici o modalitate sa le incarc undeva direct pentru a fi vizualizate asa cum sunt.
simplicity tu cum ai reusit sa incarci filmuletul Arianie? ca era destul de lung?
Si..Sorina, Ruxita..nu stiu ce sa zic cu disco...eu sunt aia tinuta in casa pana la 20 si ceva de ani cand oricum au descoperit ca e cam tarziu sa ia masuri inutile ca daca aveam ceva de facut faceam si fara disco si inainte de orele 20:00 (cand trebuia sa fiu acasa)
Ceea ce am remarcat insa e ca eu, tinuta sub cheie si disciplina...cand rupeam usa...d-apai rupeam si as fi facut orice numai pentru ca eram ca un catel d-ala scapat de acasa care se gudura si face tumbe peste tot...poate anumite lucruri m-as fi gandit de 2 ori daca-s de nasul meu sau nu, dar disperarea ca finnaly am scapat de acasa si hai sa fac tot ce se poate pana nu ma baga iar sub cheie... nu stiu daca intelegeti ce vreau sa zic, am vazut de exemplu cum alte prietene care avusesera voie la disco de la 14-16 ani erau mult mai...responsabile. Am inteles ca increderea responsabilizeaza. Eu eram genu am scapat, d-apai nu ma mai uit inapoi pana nu ma incuie oricum iar sub cheie. Ele insa, stiind ca pot iesi oricand erau mai moderate, dadeau telefon acasa, informau parintii sa nu se ingrijoreze etc. Eu nici macar nu sunam, de ce sa sun? oricum ma incuie daca intarzii asa ca mai bine intarzii cat pot de mult fara sa anunt. Acum inteleg faptul ca parintii nu ma tineau sub cheie de-ai dracu ce erau ci pentru ca erau ingrijorati, dar atunci nu intelegeam asta...intarzaiam, nu dadeam telefoane, scapam la un party dupa indelungi parlamentari si cerut voie si nu ma mai uitam inapoi.
sper ca se intelege unde bat...
de Yannis
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Da, si la disco...asta ziceam.. Numai ca are un simt al masurii foarte bun...nu cere chestii din astea decat in vacanta...disco and stuff... Nu ma pune niciodata in situatii imposibile (de a-i spune "nu",asta apropo de spus "nu copiilor")... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Ela stie ca daca insista poate sa obtina un raspuns pozitiv, ceea ce inseamna nervi incercati la maxim... cum spuneam just a kid!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
nyny spune:
Neatza...
Bea pt cafea si praji..
Dece greu subiect de discutie. Eu iti spun de Mara ca atunci cand sunt eu agitata este si ea nu neaparat pentru ca ma vede eu zic ca ii transmit starea mea. Am auzit candva o fraza care mi-a ramas in minte: "daca tu nu poti sa-ti controlezi nervii ca adult si incepi sa tipi...ce pretentii sa ai la un copil sa o faca"...eu incerc sa mi-o amintesc ori de cate ori este cazul (cateodata prea tarziu, din pacate).
Uite, in cazul nostru a fost asa...Mara a fost un copil cuminte cuminte...dar a avut parte si de liniste in casa ...si eu am fost foarte linistita cu ea...Poate asa a fost firea ei...nu stiu
Cand s-a nascut David s-a schimbat treaba. Mara vroia sa fie mereu in centrul atentiei...vorbea tare si incepea sa tipe cand iti era lumea mai draga...eu eram obosita, agitata. David n-a mai avut parte de liniste...este exact opusul ei.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei
sorina_bz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
multumim de rabdare, sper ca nu a dat batai de cap descarcarea, dar nu am gasit nici o modalitate sa le incarc undeva direct pentru a fi vizualizate asa cum sunt. simplicity tu cum ai reusit sa incarci filmuletul Arianie? ca era destul de lung? Si..Sorina, Ruxita..nu stiu ce sa zic cu disco...eu sunt aia tinuta in casa pana la 20 si ceva de ani cand oricum au descoperit ca e cam tarziu sa ia masuri inutile ca daca aveam ceva de facut faceam si fara disco si inainte de orele 20:00 (cand trebuia sa fiu acasa) Ceea ce am remarcat insa e ca eu, tinuta sub cheie si disciplina...cand rupeam usa...d-apai rupeam si as fi facut orice numai pentru ca eram ca un catel d-ala scapat de acasa care se gudura si face tumbe peste tot...poate anumite lucruri m-as fi gandit de 2 ori daca-s de nasul meu sau nu, dar disperarea ca finnaly am scapat de acasa si hai sa fac tot ce se poate pana nu ma baga iar sub cheie... nu stiu daca intelegeti ce vreau sa zic, am vazut de exemplu cum alte prietene care avusesera voie la disco de la 14-16 ani erau mult mai...responsabile. Am inteles ca increderea responsabilizeaza. Eu eram genu am scapat, d-apai nu ma mai uit inapoi pana nu ma incuie oricum iar sub cheie. Ele insa, stiind ca pot iesi oricand erau mai moderate, dadeau telefon acasa, informau parintii sa nu se ingrijoreze etc. Eu nici macar nu sunam, de ce sa sun? oricum ma incuie daca intarzii asa ca mai bine intarzii cat pot de mult fara sa anunt. Acum inteleg faptul ca parintii nu ma tineau sub cheie de-ai dracu ce erau ci pentru ca erau ingrijorati, dar atunci nu intelegeam asta...intarzaiam, nu dadeam telefoane, scapam la un party dupa indelungi parlamentari si cerut voie si nu ma mai uitam inapoi. sper ca se intelege unde bat... de Yannis |
Daaaa
Am editat si mesajul de mai sus, si am scris ca dupa parerea unui catar ce sunt, frustrarile duc la revolte......de aici atitudinea permisiva....
Eu am avut multe restrictii, asa ca stiu exact despre ce pove...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
Ela stie ca daca insista poate sa obtina un raspuns pozitiv, ceea ce inseamna nervi incercati la maxim... cum spuneam just a kid! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Eu ajunsesem la faza in care ma resemnasem cu ideea ca oricum nu am voie si insistam asa aiurea, stiam ca nu o sa imi dea voie pana intindeam nervii si rabdarea la maxim si din exasperare ziceau bine, hai du-te si eu ptr ca oricum ma resemnasem cu ideea ca nu ma duc aveam satisfactia de a spune : ok, acum nu ma mai duc, na!
de Yannis
tomaca spune:
citat din mesajul lui alexutzzza IOANA si eu ma confrunt cu un Yannis Speedy Gonzales care se cocoatza peste tot , merge, ajunge de colo colo hocus-pocus! In ultimele 10 zile agitatia, energia si abilitatile lui au crescut exponential si aucm trebuie sa am grija de un copil complet diferit de cumintelul Yannis care statea si-si vedea de ale lui pe podea... De exemplu acum scriu profile ale candidatilor pentru ca azi chiar nu m-a lasat o clipa! Si am avut si de spalat 2 masini si de calcat 7 camasi si niste lenjerii si de gatit si de spalat o tona de vase plus schimbat una bucata copil kkcios de cel putin 6 ori azi din care 4 s-au lasat cu spalat la fund. Seara i-am facut baie, dat cu crema....3 mese am cantat si am facut ca toate cele numa sa pape si el ceva-ceva....si ma gandesc ca uite ziua asta , asa cum e, de 24 de ore mi-a ajuns. Exact cum spunea Xela...faci ce poti, cand poti. Am calcat seara cand era deja mai obosit, l-am pus in patutul lui cu cuburi Clemy , eu cu masa de calcat in fata patutului lui, mai cantam, mai vorbeam cu el, mai ii dadeam inapoi cuburile aruncate pe jos si tot asa. Am gatit cu el printre picioarele mele, tragandu-ma de pantaloni sau spanzurandu-se de sertare asta e....La un moment dat m-a exasperat si am zis ca il pun unpic in patutul lui ce-o fii o fi numa sa termin repede si nu stiam de ce e linistit. a luat unitatea de baby phone de la patul lui si nu stiu cum a reusit sa deschida si sa scoata bateriile si rodea de zor la una! deci faza cu pus in patutz un pic pana sa fac repede ceva nu mai merge...decat daca iau baby phone-ul...dar sunt sigura ca gaseste altceva nasol de facut So... ma adaptez Ce sa zic, pe de o parte nu-mi convine, dar pe de alta e atat de frumos acum face lucruri intentionat, imi raspunde, intelege anumite lucruri, rade , se joaca si ma minunez de ce-i trazneste mintea sa faca. Am pus pe mail filmulete cum sterge praful de pe mobila si cum goleste si umple rufele din masina de spalat deci plusuri si minusuri... Ma intorc la profilele mele ca trebuie sa mai si dorm de Yannis |
Stiu ca pentru tine nu-i amuzant, dar m-am distrat copios imaginandu-mi-l pe Yannis
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
tomaca spune:
citat din mesajul lui sorina_bz La Multi Ani, Rox_y! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Imi place cum arata urarea, asa ca subscriu. Cand am vazut asa asezare frumoasa, mi-am si imaginat cum stam toate aliniate frumos, cu partitura in braate cantand La multi aniiiiii!
Povestea unui Dor
Ajut-o pe Eva
tomaca spune:
citat din mesajul lui rox_y Dece ai mare dreptate in ceea ce spui. Eu nu am experienta a unui bb 2...diana din cate vad e o fetita cuminte si calma..acum n-spe ani dupa vorbele parintilor nostri si noi doi am fost calmi si nici nu se observa ca am fi in casa cunosc o fetita de aceeasi varsta cu diana (mai mica cu o saptamana). tatal ei e un vorbaret mare (vorbeste si fara rost) si mama ei e ok (se mai streseaza ea asa doar dar e ok..).. Vreau sa va spun ca aceasta fetita e foarte agitata fata de diana. Pai a venit la noi in vizita si Diana a atins-o pe obraz...si a inceput sa planga ..in sch daca fetita a atins-o pe Diana pe obraz..a prins-o de haine, i-a dat palme...Diana nici nu a bagat-o in seama. Acum e adevarat copilasul ne imita in tot ceea ce face sau spunem mai tz. Mami de Diana - 31.12.2009 - povestea nasterii micutei Diana |
Mie mi-a zis o pediatra la un control (cand nu era speriat de toate procedurile astea din ultima perioada), ca mama echilibrata copil echilibrat. Ma rog, de unde o fi vazut ea echilibru in 5 minute, nu stiu. Dar asa stiu si eu, copilul copiaza in comportament din ce vede in jur.
Povestea unui Dor
Ajut-o pe Eva