Pufi 2010 (217 ) -LMA Arya-Miruna! LMA Nicoleta!
Raspunsuri - Pagina 6
sorina_bz spune:
Culcat una bucata cupil agitat...
Vazut poze noi....
Dece...tare frumos baiat ai, fac storfitzele coada la usa...si cum conduce el masina cea mare si alba....atitudine, deh...
Vazut si filmuletze cu Yannis de Alexutzzza....offf, ce scump e, cum merge el...si pune si scoate rufe din masina, sterge si praful......ajutor de nadejde are mami!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
rox_y spune:
Nyny, BuBu, Bea si Myky multumesc si voua pt urari
Mami de Diana - 31.12.2009 -
povestea nasterii micutei Diana
miremia spune:
La Multi Ani Rox_y!
Sa fii fericita si sanatoasa!
Neatza fete, revin mai tarziu...
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
Deci...ca sa continui ce spuneam, in legatura cu copiii agitati...
Habar nu am de ce face iris asa...ramane de vazut ..
Tati de iris e un munte de calm...
Eu..nitzel mai curentata...dar nu la modul vorbaretz....ci la modul..."lucru bine facut"...
Niciodata nu am strigat la copii, nu le-am dat peste maini sau la funduletz...fereasca dumnezeu...sunt total impotriva molestarii de orice fel..emotionale sau fizice..
Totdeauna am preferat, cu diana, cel putin...puterea unui contra-exemplu...unei explicatii...am acordat copiilor sansa sa invetze din greseli, dar am explicat ca .."cei mai inteligentzi dintre noi invatza din greselile altora"..samd
Diana are voie in general orice..de ex.stabileste singura ore de intoarcere de la discoteca, chefuri, plimbari, etc...conditia e sa le respecte...Megem pe principiul increderii reciproce. I=am explicat doar ca increderea pierduta e foarte greu de recastigat...cam asta ar fi...
Sper sa functioneze aceleasi principii de .."laissez faire" si cu iris.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
happyella spune:
Buna dimi!
Dragele mele, cuvintele de la voi imi dau putere (nu nominalizez, dar fiecare mesaj in parte mi-a ajuns la inima).... si mai este si micutza mea care cu zambetul ei de copil si bucuria din privire parca imi zice "uite mami, viata INCA merita sa fie traita"
va multumesc tuturor pentru ca existati si pentru ca imi sunteti alaturi
Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa
alexutzzza spune:
La Multi Ani, Rox_y!
Sa fi sanatoasa, fericita si iubita!
Moamaa ce de-a torturi! Iti faci de cap!
de Yannis
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz Deci...ca sa continui ce spuneam, in legatura cu copiii agitati... Habar nu am de ce face iris asa...ramane de vazut .. Tati de iris e un munte de calm... Eu..nitzel mai curentata...dar nu la modul vorbaretz....ci la modul..."lucru bine facut"... Niciodata nu am strigat la copii, nu le-am dat peste maini sau la funduletz...fereasca dumnezeu...sunt total impotriva molestarii de orice fel..emotionale sau fizice.. Totdeauna am preferat, cu diana, cel putin...puterea unui contra-exemplu...unei explicatii...am acordat copiilor sansa sa invetze din greseli, dar am explicat ca .."cei mai inteligentzi dintre noi invatza din greselile altora"..samd Diana are voie in general orice..de ex.stabileste singura ore de intoarcere de la discoteca, chefuri, plimbari, etc...conditia e sa le respecte...Megem pe principiul increderii reciproce. I=am explicat doar ca increderea pierduta e foarte greu de recastigat...cam asta ar fi... Sper sa functioneze aceleasi principii de .."laissez faire" si cu iris. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
ii dati voie la disco??? noi inca nu si nici nu ne grabim, pe la 18-19 ani incolo... (acum are doar 15)... cel mult un mall, intalnire cu pretenele, un chef zi de nastere si cam atat... mie mi se pare ca inca e copil... azi s-a dus sa-si ridice certificatul de nastere insotita, nu ca n-as avea incredere, dar orasul e prea mare pentru ea un copil atat de mic...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu bravo yannis....ce dragalasi sunt copii astia......raul le si scutura bine cand le scoate sa nu fie sifonateis grozavi....cum incep ei sa faca ce vad la mami si la tati...sters praf,dat cu aspiratorul,amestecat in castron oala,scos hainele din masina ,scos din sertare.....mai putin si nu o sa gasim te miri ce.....pun ei dintr-un loc in altul Raulica |
multumim de rabdare pentru a vizualiza filmuletele.Daaaa ! ai dreptate! sunt de coma ei cand imita ce facem noi. Eu inca nu pot sa pricep cum pot vedea accidental anumite chestii ca na doar nu-l pun sa se uite la mine cand fac curat sau spal, el isi vede de ale lui si apoi el imita chestii mult mai complicate (zic eu) decat , de exemplu, a pune 2 cuburi Clemy unul peste altul. Sunt lucruri pe care i le arat (ce sa faca cu jucariile sau ce sa nu faca prin casa si astea nu le baga la cap. Uimitor ce selcetii fac, ce aleg sa imite
A propos de poze, am uitat sa zic ca ti-am admirat (si baiatul bineinteles!) mobila imi plac foarte mult corpurile de mobila si rafturile de la TV de acolo
de Yannis