Pufi 2010 (217 ) -LMA Arya-Miruna! LMA Nicoleta!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

bunaaa!!!!!

la multi ani roxy!!! sanatoasa si sa te bucuri de bebelina ta!!

(lorex, vezi ca esti pe prima lagina DC...undeva in dreapta...suntem invitati sa-ti vizionam albumul...)

in primu rand.....cum se scapa de un examen....nu te duci.....n-am reusit sa invat nici pt cel de luni, asa ca decat sa ma duc bou si sa ma intorc vaca, am decis sa-l las de la sine putere pe vara cand e musai!

vazut poze.....ruxi, f frumos baiatu tau!!! si asa seamana cu tine....dece....mi-e mila de tine...serios....n-apuci gradinita, sa stii....arthur, un adevarat print....gemanutzele........iar pe C de xela l-as vrea ginere de-as avea fata.....raul si el f duuuuulce....bobitza e deja domnisoara!!!...ce mai era....err....am uitat......a, gazelele cu intalneala lor...eu nu mai sunt gazela, asa ca nu ma bag pana nu slabesc macar 5 kile! am zis!!

fi-miu creste....nu vrea sa paseasca singur, inca e ca o marioneta, se indoaie din toate incheieturile. are timp....mi-a placut f mult ce face yannis pe acasa

legat de lasat copii mari la disco..........ai mei m-au lasat si tocmai pt ca nu m-au tinut legata si mi-au acordat incredere, nu le-am facut probleme. cred ca pot sa numar pe degete de cate ori am fost in liceu. ruxi, la 15 ani incearca sa n-o vezi pe ela chiar asa copil si las-o sa se duca singura sa-si ridice actele data viitoare! eu la 12 ani ma duceam singura la fizioterapie, cazusem pe gheata si ma durea rau noada si am rezolvat totul singura, eu m-am dus la control, singura-singurica...bine, acum imi dau seama ca totusi ai mei au exagerat sa ma lase totusi singura sa ma descurc cu treaba asta...........................sau nu-mi amintesc eu bine?

in fine.....mai vorbim!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

De vreo saptamana incerc si eu sa-i scot masa de noapte lui David.

Nu mai stiu cine a scris metoda cu diluarea laptelui dar ii multumesc foarte mult. Se pare ca da roade.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Dece, eu cred ca e relativa treaba cu copiii care sunt agitati din cauza mediului din casa. De obicei asa e, cred. Dar exista si exceptii. Cand m-au avut pe mine ai mei erau in prag de divort, deci discutii si stress in jurul meu cat am fost mica, mica. Ei bine, am fost un copil tare cuminte, linistit, fara probleme. Fratele meu a venit 3 ani mai tarziu, cand lucrurile se calmasera, eu nu-l deranjam ca am stat la bunici o perioada, dar a fost un urlacios si agitat. Aceiasi parinti, liniste mai multa in familie si copil mai suparacios....so..nu stiu ce sa zic...

Despre disco..pe mine m-au lasat dupa ce am intrat la liceu, mai intai cu verisoara mai mare, apoi singura, cand mi-am facut grupul meu de prieteni...n-au fost pb de nici un fel. Bine, era un oras mic, in care mai toata lumea se cunoaste, dar oricum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi ani Rox-y

Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata

Alexutzza am vazut ce frumos si organizat baiat ai;ca sa pun filmuletul mi-am facut cont pe youtube,l-am facut accesibil numai celor care au link,nu e complicat

Noi am avut o noapte grea,a avut temperatura 39.5,nu mi-a dormit aproape deloc,numai la san statea si efectiv plangea de durere,maselutele astea dau de furca

Va doresc o zi frumoasa

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Lorex - eu zic sa va luati pusca de pe acum. La cum sunt pictorialele Bobitei, sigur or sa inconjoare coiotzii casa.

Bubu - deci, nu mai pot cat imi place Raulica. Imi vine sa-l muc si eu n-am chestii dástea

Alex - unde sa vad filme, ca eu nu m-am priceput

Dany - unde a gasit Arthur crema? ca nu se asorta cu decorul festiv. A gasit el o bresa

Dece - ce de jucarii frumoase are Jiji. Si ce carliontzi

Xela - foarte harnic C. La Tudor aspiratorul este the best of the best. Poate fac o echipa si ne inlocuiesc cat mai curand.

Sorina - Iris sigur are motz? Sau funditele sunt pentru aspect cochet? Hihi, ce fir are pe post de motz, Si ce ochi. Se ia de mana cu Bobitza.

larisel - de gemanute ce sa mai vorbim. Aur viu (ca argint nu merge ca sunt blonde)

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Mergi la inceput

mamici dragi daca copii au febra ii putem scoate afara?

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Cris.d ce mai faceti? tot asa te solicita Ema?
Am fost eu la un control si medicul mi-a spus ca pot sa o intarc sistematic,ii scot o masa,o las sa se obisnuiasca asa si apoi alta masa....dar dureaza ceva timp(cred ca stii astea oricum,dar am vrut sa iti mai spun inca o parere avizata cica)

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Motto-ul de azi:

Simpli din cate stiu eu nu este indicat...da nu i-a scazut febra?

Povestea Marei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:

Motto-ul de azi:

Povestea Marei
Ba da i-a scazut,acum cica ar fi 37(in urechiuse)

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:

Motto-ul de azi:

Povestea Marei
Ba da i-a scazut,acum cica ar fi 37(in urechiuse)

Motto-ul de azi:

Bravo..ma bucur ca este mai bine
Legat de febra...chiar acum am citit intr-un articol pe net ca: "Copilul poate iesi afara la 24 - 48 ore de afrebilitate, in functie de diagnostic, de temperatura de afara si daca nu are alte simptome (tuse, eruptii, diaree etc.). "

Eu nu inteleg cuvantul asta "afrebilitate" ...l-am cautat si in Dex si nu l-am gasit.

Povestea Marei

Mergi la inceput