Pufi 2010 (217 ) -LMA Arya-Miruna! LMA Nicoleta!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

'Neata, fetele!
Haideti la cafelutza!..E calda, si e pentru toata lumea!

Eu sunt calare de dimi pe site-ul celor de la clark's( Mire)...ca incerc sa-i comand mandrei niste incaltzari...poate nimeresc. Ca i-am luat niste uggs de craciun, si sunt f maari, nu poate merge cu ei...

Simply... de link, am descarcat si eu cartile.
Xela...felicitari pentru bilant!..Chiar ca perfect! Cum a fost noaptea de dupa Infanrix?...Sper ca ok...
Lucia...sunt "spiciles"...of, mama...bine ca ai varsat sacul.
Dece...nu pune la suflet (daca poti)...zic si ei asa...sa fie zis...

Trimit, fug la smotru!
Revin.
O zi frumoasa sa aveti!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

La Multi Ani, Arya - Miruna!
La Multi Ani, Nicoleta!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

La Multi Ani, Nicoleta!

pt ca e frumos cosmetizat..subscriu si eu...

sa cresteti sanatosi si parintii sa fie mereu alaturi de voi

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza dragele mele...sarumana de coffe sorina...tare buna...

su trezit tiptil, tiptil...si cand sa ma ridic ...a intins jiji mana..gen..unde fugi????? asa ca s-a trez si el...cam matinal in ultimul timp...

sarumana fetili ca m-ati ascultat...ce-i drept au fost vremuri grele..la mine a mai fost o prb ,ca fratele meu are o prb de sanatate care a necesitat toata atentia parintilor...dar si asa...eu zic ca un copil e o responsabilitate foarte mare...si mai mult decat mancare, boarfe si alte kk-turi...are nevoie de dragoste...multa dragoste...dar nu-mi bat capul...oricum eu am drumul meu..ideile mele...viatza mea si sunt din alt film fatza de ai mei...si plus de asta ... am cel mai scump lucru din lume...pe luca...si sunt capapbila sa-l iubesc si sa i-o spun...

lucia...imi pare rau...ai scris asa frumos de teo...nu stiu ce sa zic..poate unii oameni nu sunt facuti sa fie parinti...si fac copii doar ca asa trebuie...poate si ai tai fac parte din categoria asta...sau poate..ca si ai mei..considera ca daca ti-au asigurat cele necesare...si-au fc datoria...

simpli sarumana de link...sper sa-mi fac timp si sa rasfoiesc...

lorex....am uitat.....imi aduc ioaminte

eu astazi in semn de protest....voi incerca pe cat pot sa profit ca vine tanti aia la mine...si sa go...putin la cosmetica...dupa amiaza la sala..ca n-am mai fost...

am inteles ca in we e din nou frig....a..mie mi-au inflorit ghioceii sub geam...

sa aveti o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Dece...nu-ti bate capul...
Lucrul cel mai important e ca tu esti MAMA pentru puiul tau...
Go la cosmetica, relax..
Ghiocei..ce frumoooos!

La noi se anunta o zi.."di vis". Tocmai ne-a anuntat politia romana ca ne-a fost sparta masina...geamul praf...laolalta cu alte masini din parcare....offff.......Se pare ca hotzii au cautat electronice, noi n-aveam asa ceva in masina..nu lipseste nimic, da' trebe bagata in service....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neatza fetele,multam sorina de coffeeeeee

eu am avut o copilarie fericita,am fost inconjurata de dragostea parintilor si le voi fi recunoscatoare toata viata pt asta.mie mi-au spus amandoi ca ma iubesc,m-au alintat,mi-au cam facut toate mofturelele.unde consider eu ca au gresit,a fost ca nu au stiut cum sa procedeze in perioada de adolescenta...au incercat sa ma tzina din scurt si au obtzinut exact contrariul,dar vorbind strict de copilarie,DA,AM AVUT O COPILARIE DE VIS! sper din tot sufletul sa reusesc sa le ofer copiilor mei copilaria pe care am avut-o eu
normal ca si acum primesc tot felul de indicatzii pretzioase ce si cum sa fac,doar vorbesc zilnic cu ei,dar nu ma pot supara pe ei(prea tare),ca pt ei eu si acum sunt puiul mamii si puiul tatiisau puiutzul...depinde

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

La Multi Ani, Nicoleta!

subscriu,ca-i frumos tare colorat

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

alexutzza l-am vazut pe Yannis cel harnicutz dar am mai vazut ceva- cum stau cartile alea la tine in biblioteca acolo nu credeam ca e posibil

mami de shugubetz Dragos Andrei

Eiiii, nu ne invidia, daca te uiti mai atent ai sa vezi toate DVD-urile (care stau si ele pe un raft jos de tot) cum stau toate pe podea. Cu cartile intr-adevar nu mai are treaba, a scos la inceput cateva (cele mai mici) acum insa scoate numai DVD-urile si nici alea mereu
>?.
>
Bh
H
UHJ./

(ultimele randuri sunt scrise de Yannis care a vrut sa va salute

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

si noi... am inundat vecina de jos, ca s-a spart o teava si am inundat toata casa (baie, hol si dormitor) si pe la 11 noaptea cautam unde sta administratora, care m-a trimis la instalator (asta n-ar trebui sa aiba un numar pentru urgente afisat la avizierul de la parter?)... in fine, un semn cat se poate de clar ca tre sa ne caram naibii din apart asta (instalatii sanitare coapte, instalatie electrica improvizatii peste tot de un fost proprietar, mi-e frica cand se baga sotul sa schmbe un bec, geamuri, usi umflate, s.a.m.d.) i-am zis sotului sa-mi aduca cutii sa incep sa strang boarfele (aka tzoalele, catrafusele sau catrafutzele?)

si eram atat de speriata ca abia legam 2 vorbe (apa curgea cu presiune mare si sotul incerca sa minimizeze daunele) si vine vecina cu o falca in cer si una in pamant ca suntem niste nesimtiti si cum de nu mi-e rusine (i-am zis ca intru in pamant de rusine dar ce pot sa-i fac?) si se tinea de inima... azi tre sa verific daca mai traieste... si eventual sa-i dam niste bani sa-si zugraveasca in baie...nici nu stiu cat...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

si noi... am inundat vecina de jos, ca s-a spart o teava si am inundat toata casa (baie, hol si dormitor) si pe la 11 noaptea cautam unde sta administratora, care m-a trimis la instalator (asta n-ar trebui sa aiba un numar pentru urgente afisat la avizierul de la parter?)... in fine, un semn cat se poate de clar ca tre sa ne caram naibii din apart asta (instalatii sanitare coapte, instalatie electrica improvizatii peste tot de un fost proprietar, mi-e frica cand se baga sotul sa schmbe un bec, geamuri, usi umflate, s.a.m.d.) i-am zis sotului sa-mi aduca cutii sa incep sa strang boarfele (aka tzoalele, catrafusele sau catrafutzele?)

si eram atat de speriata ca abia legam 2 vorbe (apa curgea cu presiune mare si sotul incerca sa minimizeze daunele) si vine vecina cu o falca in cer si una in pamant ca suntem niste nesimtiti si cum de nu mi-e rusine (i-am zis ca intru in pamant de rusine dar ce pot sa-i fac?) si se tinea de inima... azi tre sa verific daca mai traieste... si eventual sa-i dam niste bani sa-si zugraveasca in baie...nici nu stiu cat...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Aoleu....chiar ca noapte .."di vis"!
Aiurea tare astea, cu apa....bafta, sa rezolvati problema, si cu vecina, si cu mutatul!

Mergi la inceput