Pufi 2010 (217 ) -LMA Arya-Miruna! LMA Nicoleta!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

si noi... am inundat vecina de jos, ca s-a spart o teava si am inundat toata casa (baie, hol si dormitor) si pe la 11 noaptea cautam unde sta administratora, care m-a trimis la instalator (asta n-ar trebui sa aiba un numar pentru urgente afisat la avizierul de la parter?)... in fine, un semn cat se poate de clar ca tre sa ne caram naibii din apart asta (instalatii sanitare coapte, instalatie electrica improvizatii peste tot de un fost proprietar, mi-e frica cand se baga sotul sa schmbe un bec, geamuri, usi umflate, s.a.m.d.) i-am zis sotului sa-mi aduca cutii sa incep sa strang boarfele (aka tzoalele, catrafusele sau catrafutzele?)

si eram atat de speriata ca abia legam 2 vorbe (apa curgea cu presiune mare si sotul incerca sa minimizeze daunele) si vine vecina cu o falca in cer si una in pamant ca suntem niste nesimtiti si cum de nu mi-e rusine (i-am zis ca intru in pamant de rusine dar ce pot sa-i fac?) si se tinea de inima... azi tre sa verific daca mai traieste... si eventual sa-i dam niste bani sa-si zugraveasca in baie...nici nu stiu cat...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Aoleu....chiar ca noapte .."di vis"!
Aiurea tare astea, cu apa....bafta, sa rezolvati problema, si cu vecina, si cu mutatul!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

pana la urma tot raul spre bine, nu? ... ca tot visam ca ne mutam, treaba asta ne-a motivat si mai mult si poate ne miscam mai cu talent... noapte de vis indeed!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

MP..ca de obicei..mi se umfla ranza:D...e bine ca ai av o copilarie di vis...adik..ai fost o norocoasa...

ruxita...valeleuuuu....stiu ce insemna treaba asta....norocul meu e ca stau la parter...parerea mea...e ca ..daca stai in chirie go go repede...daca e al tau..vinde-l si du-te...vad ca numai belele ai acolo....

sorina...vesti bune pe ziua de azi...aveati poate casco???

lume de kk

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

MP..ca de obicei..mi se umfla ranza:D...e bine ca ai av o copilarie di vis...adik..ai fost o norocoasa...

ruxita...valeleuuuu....stiu ce insemna treaba asta....norocul meu e ca stau la parter...parerea mea...e ca ..daca stai in chirie go go repede...daca e al tau..vinde-l si du-te...vad ca numai belele ai acolo....

sorina...vesti bune pe ziua de azi...aveati poate casco???

lume de kk

Aveam, naiba, si casco...
Treaba e ca asiguratorul se fofileaza...as usual...abia terminasem leasing-ul; asiguratorul e agreat de soc de leasing, nu de noi...
In fine...in spumele marii, o sa platim geamul din buzunar, si reziliem contr. cu asiguratorul..
Refacem polita cu alt asigurator, despre care stim ca e ok.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

LA MULTI ANI Arya-Miruna si Nicoleta! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!

Si eu ma gandesc deseori cand vine vorba de cei mici la parintii mei. E f usor sa ne dam seama unde/ce au gresit si partea buna a lucrurilor este ca stim sa nu facem aceleasi greseli. DAR ... vom face altele cu siguranta ca doar nu suntem perfecti. Doamne ajuta sa nu dam cu bata-n balta rau de tot ...

Noi suntem OK, fara febra si as indrazni sa spun ca a dormit mult mai bine fata de alte nopti, adica nu m-am trezit asa "presh". Oricum, sa vedem ce ne mai asteapta ...

Lucia - din pacate sunt si parinti ca ai tai . Important e ca ai avut buncii care te-au crescut asa bine si frumos. Restul ... a trecut.

Dece - bine ca nu le-ai pus prea mult la suflet, vorbesc si parintii astia uneori de te doare capul ... Tot ma tineam sa te intreb, tatal tau e bine acum?
Relaxare placuta la cosmetica !

Sorina - ce aiurea cu masina, din pacate se mai intampla si d-astea in Romanica noastra .

MP - deci puiutz zici, ce frumos ai vorbit de parintii tai, o placere sa citesti si povesti fericite.

Ruxita - no comment cu vecina, de parca a fost cu intentie sa-ti umpli casa de apa ... o placere nu alta.

Lilo - ce mai faceti? A avut succes operatiunea gradinita?

Cris.d - suneti OK (cat de cat )?

Plateea - voi ce mai faceti, examene la greu ?

Nik0le - voi sunteti bine, fetele sunt sanatoase? Cu ruda e tot la fel ...? Cum e dezumidificatorul, isi face treaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza fetili...

cred ca ma bag si eu azi la cafea
bobitza a facut febra asnoapte dar nu stiu de la ce ca n-are muci si nu e nici mofturoasa

Lucia, mi-a placut cum ai povestit..cred ca e primul tau mesaj mai lung de 5 randuri [:P]..si relatia dintre bunici si nepoti e una speciala si poate ca ai avut noroc ca te-au crescut ei si nu parintii tai despre care spui ca sunt intr-un anumit fel si cine stie ce educatie iti dadeau si poate acum erai alt om, mai putin bun decat esti acum.
Si sa stii ca se vede si in poze cat de mult il iubesti pe Teo si el va aprecia asta.
Si eu sunt convinsa ca si voi, ca dragostea e cel mai important ingredient in cresterea unui copil.
poti sa-l lipsesti de jucarii scumpe, de haine de firma si de altecele dar de dragoste niciodata! nici un copil nu ajunge un adolescent sau adult in regula daca nu e crescut cu dragoste!

Dece, ce mult mi-a placut cum ai spus: "sunt capabila sa-l iubesc si sa i-o spun..."

Ruxita si Sorina, sorry de noaptea "remarcabila" pe care ati avut-o!
Rux, mai traieste vecina?
si pe noi ne-a inuindat in baie vecinul de sus, de vreo 3 ori si a spus ca o sa ne zugraveasca baia si nici acum nu a facut-o.
cand eram cu burta la gura m-am catarat eu pe sus prin baie sa dau cu var cat de cat sa nu se mai vada asa urat...petele alea galbene cu margine maro care raman dupa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

MP...tare frumos ai povestit...
eu am o copilarie cu amintiri contradictorii...cu mama dulce, care s-a chinuit tare cu noi...Tata...cam absent.....batai...de-astea. Cam traumatice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:

La Multi Ani, Arya - Miruna!
La Multi Ani, Nicoleta!

La multi ani copii dragi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fiti sanatosi si norocosi si sa aveti parte de iubirea parintitlor pana veti fi impreuna si mereu si dupa aceea!!!!!!!!!!!!

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Intru repede sa scriu

nyny stai linistita, asa trebuie sa fie. Eu de 2 ori am luat pastila de a doua zi si a venit ciclu a 2a sau maxim a 3a zi dupa, asa functioneaza, e un ciclu de eliminare a ovulului nu un ciclu normal asa ca poate fi mai scurt. nu ai citit prospectul/ "pe vremea mea..." scria in prospect ce si cum sa te astepti. Nu la fiecare pastila de a 2a zi si nu la fiecare persoana organismul reactioneaza astfel, dar cel mai des asa se intampla, so don't worry

LOREX ai PM

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

MP...tare frumos ai povestit...
eu am o copilarie cu amintiri contradictorii...cu mama dulce, care s-a chinuit tare cu noi...Tata...cam absent.....batai...de-astea. Cam traumatice.

Si tatal meu a fost f absent, atat de absent ca nici nu stia la ce liceu sunt. Sau se trezise el cu vreo 2 saptamani inainte de admiterea la fac sa ma intrebe de ce nu dau eu mai bine la academia de politie ? Asta dupa ce un an intreg invatasem ca disperata ptr ase....
Ma rog ... una peste alta cu mine nu s-a purtat rau niciodata, m-a iubit si el in felul lui ... si m-a pregatit pentru viata, poate ca daca nu era el sa-mi dea un sut in fund sa ma descurc singura, nu eram persoana care sunt astazi.
In alta ordine de idei, mi-ar fi placut sa mai fie printre noi, chiar si asa absent .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Zilele trecute am avut un contact sexual neprotejat. Dupa calculele mele nu eram in perioada fertila...abia imi trecuse ciclul de cateva zile. Ca sa fiu sigura ca nu raman insarcinata...am luat pilula de a doua zi...cine m-o fi pus
In seara asta am inceput sa sangerez...si ma cam doare si burta. Nu mi-a venit niciodata de 2 ori intr-o luna.
Aveti idee ce poate sa insemne ...s-a confruntat cineva cu o astfel de problema?
Mi-am facut o programare la dr meu... dar e abia pe 7 martie.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Inseamna ca ai facut o prostie cu pastia aia. Si eu am facut-o de 2 ori in viata mea si cred ca de acolo mi s-au tras problemele cu ramasul insarcinata. Te poti deregla hormonal. Da, din cauza ei iti poate veni de 2 ori intro luna. Asa am patit si eu de 2 ori. Se regleaza in timp. Bine ca mergi la doctor ca poate face verificari de hormoni daca el crede ca este cazul. Eu n-am mers ca n-aveam timp si nici nu m-a dus capul.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Mergi la inceput