Fluturasi de martie-aprilie 2011(144)-Hai Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

da chiar ca liniste a fost azi pe aici...sau m-am obisnuit eu cu mai multa vorbarie ?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 7 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubut spune:

Buna!
Nu reusesc sa intru pe site sa pun pozele, dar am trimis email cu pozele pe contul comun de pe yahoo. Poate de acolo le ia cineva si le pune pe picasa, apoi poate intr-o zi va vad si eu.
Multumesc pentru ajutor cui ma ajuta.

mami de Matei Alexandru(21.03.2007) siin 30s cu Eduard Andrei

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubut spune:

Am tot trebaluit azi, ca na, m-a apucat cuibaritul. Adica intai marea debarasare. Macar pana il iau pe asta mic de la gradi am timp sa mai fac una alta!
Ma duc sa culc bb1, apoi bb tati si ramane distractia pentru noapte cu bb2.

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

[quote]citat din mesajul lui viss

azi am inceput sa bocesc la un film.apoi am continuat bocitul dand in ale mele
- ailed- am o intrebare mai personala- tu bocesti vreodata, cand te gandesti ca lucrurile ar putea sa nu fie numai bine? iti adresez tie intrebarea, ca ma simt mai apropiata intr-un fel de tine..mai ales dupa ce la odiseea trecuta a murit unul din gemenasi la nastere.sorry, sper ca nu te indispun, dar chiar cand m-a apucat valul de lacrimi,am zis sa fac ceva sa schimb atmosfera, sa sun pe cineva sa ma faca sa rad, cineva care sa ma inteleaga,apoi mi-am dat seama ca nu exista nimeni care sa ma inteleaga intru totul, puterea de a trece peste asta o gasesc momentan tot in mine..

33 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 3 SAPT.
[/quot

viss eu cred ca plansul este o stare a noastra acum, suntem f sensibile. si eu plang din absolut orice. ieri a venit un copil la semafor sa cerseasca si sotul ia dat bani, iar eu m-am pus pe plans de numai puteam sa ma opresc. parca eram nebuna. si nu iti mai spun ca plang si dc aud un planset de copil, de tragedii nu iti mai spun... asa ca te inteleg, mi se intampla si mie... dar trecem noi si peste asta si ne vom tine bebeii in brate, iar atunci vom plange de fericire...

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 30+ , adica Ayanna

AMR 2 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claubut

Buna!
Nu reusesc sa intru pe site sa pun pozele, dar am trimis email cu pozele pe contul comun de pe yahoo. Poate de acolo le ia cineva si le pune pe picasa, apoi poate intr-o zi va vad si eu.
Multumesc pentru ajutor cui ma ajuta.

AMR 9 sapt

clabut, eu nu reusesc s aintru pe mail-ul comun

iti trimit PM cu pasii de urmat sa pui poze pe picasa si sa ne vezi si tu pe noi

fetele, voi puteti intra pe mail-ul comun?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Buna seara,
Madutza, Andreea, Strumf multumesc pentru urari.
Roxy, Stefana felicitari pentru rezultatele bune la analize
Stefy, ceea ce intrebi tu se numesc mameloane artificale in romaneste. Dar daca vrei sa le iei doar pe considerentul ca nu ai sfarcuri, eu zic sa nu te grabesti. Si eu inainte de Giulia ziceai ca am bile de ping pong. Nu se ridicau de loc si ma gandeam si eu cum o sa suga. Dar s-a descurcat Giulia si le-a format ea. Acuma desi nu mai suge de ceva timp, tot asa ridicate le am. In schimb anumite mamici am inteles ca le-au folosit si cand aveau ragade urate ca atunci nu pune bebe gurita direct pe san si se vindeca mai usor.
Madutza nu am vrut eu sa ii spun direct soacrei, in primul rand pentru ca o vad destul de rar si nu am vrut sa o supar (e o femeie f de treaba in rest) si in al doilea rand pentru ca sotul meu i-a zis odata tatalui meu ceva ce avea de spus si s-a suparat urat de tot tata, desi nu i-a zis ceva neadevar. Dar nu i-a placut tonul cu care i-a zis. Si acelasi lucru i l-am zis si eu inainte cu cateva zile tatalui meu dar asa cum stiam ca o sa inteleaga si nu o sa se supere, si nici nu s-a suparat. Nu stiu daca ai inteles ce tot aberez eu aici. Oricum, si soacra a acceptat bine ce i-a zis sotul si nu am simtit-o suparata.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 29s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna seara!

Raport eco:

Ioana este o frumoasa...am iesit pe 3 carari de la eco
La fel de lunguta, tot cu 2 saptamini mai mare, cele 4 IR mai mult decit ok, ...si are 2270g (relativ fireste)
Surpriza 1!s-a intors, deci...este cu capsorul in jos, Surpriza 2! nu mai are dubla circulara in jurul gitului... ne facem vise pt nastere naturala (ma risc, chit ca va avea 4 kg) D-nul dr chiar m-a incurajat...deci ma sustine!!!

Sotul a reusit sa ma insoteasca. Nu am ramas in Buc pt analize, deoarece trebuie sa le fac la 35 s. Deci..mai am timp.

mandreeacmi-a recomandat aceeasi epidurala, este valabila ptr orice modalitate de nastere. Am intrebat, asa mi-a raspuns.

Mi-a recomandat sa fiu mai precauta in acesta perioada pina la 36 saptamini, dupa chiar mi-a recomandat mult sport
Cam atit...

Ma retrag, ma simt obosita si imi este somnic...
Pe maine, ...

Noapte buna tuturor!

p.s.rhynna toate la timpul lor

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Catank, felicitari pentru tot, pentru fata frumoasa,lungutza, intoarsa,fara esarfa, perspectiva nasterii naturale...E super, sa stiiDoamne Ajuta in continuare.
Lavi..da...tu ai si mai putine kg ca mine, eu zilnic simt ca pocnesc. Dar vorba ta, mai e asa putin...
Madutza, siiigur, nu-ti face grji cu analizele, eu date peste cap le-am avut la toate sarcinile..e putintel mai ai si tu!
Giulia eu sunt invers...numa sfarcurile de mine, se face frate cat juma de desht cand trage bb...zici ca-s tziganca d-aia serioasa, nu gluma...
Pisuc, esti dragutza cu emotiile. O sa vezi ca va fi usor, ti se vor da instructiuni in spital si apoi ne mai avem unele pe altele aici...sa vezi ce de sfaturi vor curge...In principiu da, dupa baitza alcool si pudra baneocin..nu e greu, mai ales pentru tine ca esti dr.. ai sa vezi

Am vandut apartamentul, maine merg sa le dau copii dupa acte, vineri sa semnam...Cam repede..ma apuca nostalgia.Dar e bine ca dc venea bb nu mai puteam primi vizionari si nici chef de ele n-as fi avut...

Simona, mami de baieti David, Matei si 37 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

madutza ,multumim pt ffilmulete,sunt tare interesante si ne ajuta mult,mai ales pe noi astea pierdute n spatiu
viss...sa stii ca si eu am aceleasi temeri ca si tine si ganduri negative,dar incerc sa ma imbarbatez singura,daca ma crezi,nici nu mi am imaginat pana acum cum o sa fie bebele meu si mi e frica sa mi l imaginez la mine in brate,sau sa mi fac planuri cu ce o sa facem si cum o sa fie de teama sa nu se intample ceva rau,dar taiesc fiecare clipa,incerc cat mai mult sa profit de fiecare secunda de sarcina sau de fiecare piciorus sau manuta ce o simt la mine in burtica,nu vreau sa pierd nimic si ma rog la Dumnezeu sa faca sa fie bine..si sa nu vb de plans ..de exemplu si la filmuletele astea ce le a pus madutza eu m anm stricat de plans cand am vazut bebele ala asa de mic si de fragil si m am gandit ca ar putea fi bebele meu...asa ca ,curaj si bucurate de momentele astea minunate!un mare pt tine si bebicii tai

34 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Simo, felicitari pentru vanzarea apartamentului . Super, ai scapat de griji si de alergaturi dupa nasterea lui bebe Arsenie.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput