Fluturasi de martie-aprilie 2011(144)-Hai Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Catank iti faceai grija cu ciculara dubla..dar ai omis un lucru: Ioana stiind ca vine primavara si-a scos fularul de la gatut. Felicitari

Stefana ma bucur ca ti-au iesit analizele bune si te-ai linistit.

Alina06st si al meu este extrem de agitat, in seara asta am avut niste dureri pe la buric..nu stiu ce tot se invarte acolo..crek se rasuceste misculiciu lu' mama. Asa cum zicea si mada bucura-te ca-l simti...si noi suntem ciudate rau ca nu prea misca, rau ca misca prea tare

Mada eu am intrat pe yahoo cu parola veche.

Claubut acum am dat eu sa iti incarce pozele pe picasa. Ce ursulet dragalas aveti

Solo-Sama tu miercuri implinesti 37 si intri in 38 sau implinesti 36 si intri in 37?

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

catank felctari pt vestile bune!!

simo, felicitari pt vanzarea ap. v ati luat de o grija!! "plesneala" asta nu cred ca are leg cu kg...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 12 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

fetele dragi,noapte buna!eu merg sa mi fac niste taitei cu lapte ca azi am mancat tare rau,toata ziua m au tinut arsurile si am mancat numai o varza asa goala,proaspata si o portocala si niste laptic in speranta ca mi se vor duce arsurile si acum mi e un pic foame...sper sa nu ma simt iarasi rau dupa
aa si vroiam sa te intreb ailed,de ce nu pui si tu pozici pe picasa sa ti vedem si tie fatzuca,eu nu stiu cum sa mki te imaginez si mi esti tare draga

34 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

ca tot vb de temeri...de ceva timp am si eu una: tot mai multi bebei am vazut nascuti cu hemangiom pe fata

Mergi la inceput

Simo ce bine ca ai reusit sa vinzi apartamenul. Stiu ca te ia tristetea ca ati petrecut multe in el, dar la contextul economic actual foarte greu mai reusesti sa vinzi un apartament. Eu am vrut sa-l vand pe cel din GL in sept-oct si n-am reusit...Asa ca sa fie intr-un ceas bun!

------------------------------------------------------------------------------------------

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Da, merci fetele. Am scapat de un stres in plus dupa nastere, vorba Madutzei
Si da, cred ca totusi plesneala n-are legatura...dar vergeturile astea...cred ca au cu plesneala, asa-i??? Ma gandesc serios la operatie dupa. Mi-e groaza de pielea aia moale si creatza...Doamne ce bine de fetele care n-au problema asta..
Ma culc fetele, nu vedeti la ce ora stau pe net??? Am o multime de planuri in cap...Ce-i cu mine, ce-i cu mine???
Pup tare fetele

Simona, mami de baieti David, Matei si 37 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Lavi exact asta am obs si eu de vreo 2 zile am tot inceput sa citesc . Crek suntem paranoice ne gandim la rau...Astazi am zis ca nu mai citesc ca nu e bine...Vezi ca la eco vezi ca are maini, picioare tot..dar semne, pete nu le vezi...offf

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

ce e hemangiomull yasmi?

34 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ca tot vb de temeri...de ceva timp am si eu una: tot mai multi bebei am vazut nascuti cu hemangiom pe fata

De regula fetele...si majoritatea trec pana la un an...Nu te mai gandi

Simona, mami de baieti David, Matei si 37 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

offf simo...macar tu ai vergeturi doar deasupra buricului....eu am peste tot....si laterale si deasupra...si acum am impresia ca nenorocitele astea vor sa urce in sus...nu stiu unde....

Mergi la inceput