A nascut cineva cu dr. Irina VELE ?
A nascut cineva cu dr. Irina VELE ? Am inteles ca are consultatii la Medlife si a fost (sau mai este inca?) la spitalul Filantropia ... Deocamdata n-am gasit decat o fata care a nascut cu ea ...
Mai e cineva ?
Raspunsuri
Burtocika spune:
N-am aflat mare lucru, adica nu a mai aparut nimeni care sa fi nascut cu dansa.
Intre timp am mai fost la consultatii si ecografii, ma urmareste in continuare, nu am nimic sa-i reprosez. Este foarte atenta intotdeauna, imi explica tot ce o intreb, am mai facut 2 ecografii (cele morfologice) si la alti doctori (destul de renumiti) si mi-au confirmat ceea ce-mi spusese si ea, deci nu am nici un motiv deocamdata sa fiu nemultumita de ea. Ca urmare probabil voi naste cu ea, daca Doamne-fereste nu intervine ceva neprevazut.
Drept este ca am o sarcina normala, nu am probleme deosebite ...
Irina (2006) si 22+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
Sunshine_me spune:
Incerc sa mai gasesc fete care au nascut cu d-na Vele Irina.
Sunt in criza de timp si ar trebui sa aleg cat mai repede un medic.
Sper sa se mai stranga ceva comentarii despre dansa, sa ma ajute sa ma hotarasc.
Eu am fost la 2 consultatii la d-na dr. Vele. Mi s-a parut foarte draguta, dar din pacate prea putin sigura pe ea.
Sper sa ma contraziceti.
iubu77 spune:
am o prietena care a nascut cu ea..a fost ff draguta...a venit la nastere apoi a vizitat-o in fiecare zi...daca mai citesti pe net dai un search o sa vezi ca are recenzii bune..iar conditiile de la medlife sunt de nota 10...
Sunshine_me spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iubu77 am o prietena care a nascut cu ea..a fost ff draguta...a venit la nastere apoi a vizitat-o in fiecare zi...daca mai citesti pe net dai un search o sa vezi ca are recenzii bune..iar conditiile de la medlife sunt de nota 10... |
Multumesc tare mult.
Eu am abonament la Medlife, deci din punctul asta de vedere m-ar incanta foarte mult.
Dar am si ceva probleme si as vrea sa merg pe mana sigura.
Burtocika spune:
De ce ti s-a parut nesigura pe ea ? In principiu eu zic sa mergi pe instinct, daca simti ca nu ai comunicare sau incredere in doctorul tau, eu zic sa cauti pe altcineva ...
Eu am nascut intre timp cu ea, a fost ok, n-am avut nimic sa-i reprosez dar, cum spuneam si mai sus, eu am avut o sarcina ideala, fara probleme !
M-a urmarit cu atentie, mi-a dat toate analizele si investigatiile "ca la carte", mi-a raspuns la toate intrebarile (ca si eu m-am dus cu tema pregatita, stiam ce trebuie sa intreb si aveam deja experienta unei sarcini), tot la ea mi-am facut si ecografiile, ceea ce e un avantaj ... Cele mai importante ecografii le-am "verificat" si la alti 2 medici, la Iosup si la Herghelegiu, au avut aceleasi interpretari ca ale ei, dar repet, eu nu am avut probleme.
Despre conditiile de la Medlife, eu as fi mai retinuta, nu le-as da chiar nota 10 ... mai degraba un 8, in conditiile in care am asteptat cateva ore pana sa vina sa-mi schimbe cineva un cearsaf patat cu sange si 2 zile din 3 am avut un cearsaf mai scurt decat patul, pe care trebuia sa-l trag ca sa nu cada ... si in conditiile in care o asistenta mi-a gresit perfuzia si mi-a umflat mana, si mi-a facut gresit Clexane-ul ... si in conditiile in care asistentele de la copii imi aduceau copilul mirosind a tigari (ele) si una i se adresa dragastos cu "ce faci ma, plangi ? sa nu plangi ca te bat de nu te vezi" sau ceva in genul asta de mahala ... Toate conditiile culminand cu infectia cu streptococ cu care mi-au captusit copilul, si nici macar n-au avut decenta / profesionalismul s-o recunoasca, mi-au spus ca e o alergie normala la nou-nascut ...
Si ar mai fi destule de spus, de la impolitetea medicului ginecolog de garda care mi-a facut observatii referitoare la greutate pana la comportamentul asistentelor de la receptie care se adunasera la o sueta si hahaiau ca la carciuma la ora 3, cand ar fi fost de asteptat ca mamicile se odihnesc ...
Asa ca m-am cam lamurit eu cum e cu conditiile de nota 10 de la Medlife, pe care mai platesti si o caruta de bani ...
Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
Maryela spune:
Burtocika, nu stiu cand ai nascut. Sper ca acum sunteti bine!
Oare d-na doctor Vele nu profeseaza si la Filantropia? Ca eu asa stiam.
Sunshine_me spune:
Burtocika, nu stiu daca era nesigura sau doar dezinteresata.
Am avut senzatia ca daca ii propuneam eu urmatorul rand de analize, era bine..daca nu..nu...Eu m-am dus la ea cu un dosar intreg de analize, toate legate de o pierdere recenta de sarcina, si ea nici macar nu s-a uitat pe ele, mi-a spus doar ca nu ma poate ajuta, nu poate sa-mi spuna motivul pentru care s-a intamplat.
Mi-a dat intr-adevar de facut un set de analizele ca la carte, sa o "luam de la capat"
Tu Clexan-ul l-ai facut pentru trombofilie? Deci are ceva habar despre mutatii &Co?
Iti multumesc mult ca ai intrat la subiect.
Iti doresc nopti linistite, fara colici.
Burtocika spune:
Maryela - am nascut anul asta.
Sunshine - Clexane-ul l-am facut dupa cezariana, cica trebuie facut 5 zile pt a preveni problemele de coagulare. Asa a fost si cu mine la inceput, mai rece. Daca ai abonament (si eu am) poti sa te duci in paralel si la alt doctor si vezi pana la urma cu care te intelegi mai bine. In situatia ta eu nu as risca o lipsa de comunicare cu doctorul, e foarte important sa ai pe cine te baza ...