Mai - Iunie 2011- LUPTA, BEBE LUCAS!!! (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mushil

Buna,
Ce faceti?
Vad ca vb de nastere la stat\privat. Dr meu nu mai este la stat de ceva timp si eu sunt cam in pom.
Marina, tu unde nasti? Eu as avea de ales sa nasc la CMU sau sa caut un alt dr la stat. Stiu ca la CMu nasterea naturala este 1800 euro.
La Polizu naste cineva?

Darius Matei ( 24.07.2009 )
22 + Sebastian Andrei

mushil, eu la Medlife. si acolo e acelasi pret indiferent daca nasti natural sau prin cezariana. ma refer la nasterea in sine. ca in cazul cezarienei se adauga cheltuieli suplimentare pt terapie intensiva etc...
eu mi-am amintit ca am 10% reducere de la abonament

--------------------------------------------
Marina24+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Ms, Marina. Nu stiu inca ce o sa fac. O sa ma mai consult si cu alte persoane pt ca trebuie sa hotarasc dc schimb dr sau nu.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
25 + Sebastian Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Da, intr-adevar in capitala scorurile sunt mult mai mari si la stat si la privat de parca si salariile ar fi direct la fel. Nu zic in unele cazuri asa este si chiar se castiga mai bine dar si aici exsta bugetari si salariati cu salarii mici. In fine. Fetita am nascut-o in febr 2007 la Filantropia. erau in renovari asa ca ne-au expediat acasa dupa 1 zi si jumatate. e drept ca eram sanatoase dar totusi... Tot ce am cheltuit atunci on maternitate a fost in jur de 1200 lei. Din care medicului 500 lei si 300 lei moase ca au fost 3. Acum nasc tot acolo cu acelasi medic. maternitatea a fost renovata si arata bine. Sper sa am parte de conditii mai bune. personalul a fost ok ce sa spun... mai ales moasele cu care am nascut. In schimb asistentele de la neonatologie.... niste nesimtite (unele nu toate ca mai era si cate o exceptie) si cu si fara spaga. ar fi multe se spus dar sper sincer ca s-au mai schimbat lucrurile. Si dc nu s-au schimbat m-am mai schimbat eu si sigur va fi mai altfel. Sper macar.

Legat de nasterea la privat.... chiar am cautat si la medlife si la Regina Maria ... la euroclinic nu m-am uitat deloc ca stiu cum sunt si nu e chip sa te apropii deloc. dar si la primele 2 sumele sunt f mari. conditiile si serviciile sigur ar fi bune desi.... si aici s-au mai schimbat lucrurile in timp. Am fost internata de 2 ori cate 2 zile cu fetita la medlife. preturi mari.... solutii si servicii bune. Totusi dc prima data am fost 100% multumita a doua oara lucrurile nu au mai stat la fel. Mi s-au parut mult mai inclinati spre castig si nu asa focusati pe pacient ca prima data. Pana la urma important e sa nastem la termen copii sanatosi, sa decurga totul bine si sa nu ramanem cu sechele de nici un fel. Dupa ani ne vom aminti mai putin calitatea serviciilor ci mai degraba bebeii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

salutare burtici.
cand aud ce preturi sunt la privat in bucuresti, parca ma bucur ca stau in brasov. eu o sa nasc la clinica eva prin cezariana si ma costa 2700 de lei. din cate am auzit conditiile sunt foarte bune si personalul e super de treaba. dar la urma urmei, nu conteaza decat ca bebeii nostrii sa fie sanatosi.
si noi ne gandim ca dupa ce face bebelina 1 an sa ii mobilam dormitorul, si ma gandeam tot la un pat 2 in 1, ca avem in plan si bebe nr 2. si mai mult ca sigur o sa il facem la comanda, ca iesim mai ieftin si il facem si cum vrem noi.
pupici

24+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Vad ca vorbiti de nastere si marturisesc ca si eu, din ce in ce mai des am inceput sa ma gandesc la acest moment, e drept, uneori cu teama. Fiind la prima sarcina, nu prea stiu la ce sa ma astept si nici familiarizata cu spitalele, in general, nu sunt.
E cert un singur lucru: doctorul meu este si la privat si la stat, unde face doar garzi, asa ca, din motive financiare, sper sa pot naste cu el la stat, la CF2. La urmatoarea vizita, sper in cateva zile, am sa il mai intreb o data de spitalul la care merge, sa ma asigur ca nu ma lasa balta cand mi-e lumea mai draga

Azi schimbam cu mandrie semnatura

26+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata, burtici

Poftiti la , cu lapte desigur sa nu agitam bebeii.
Eu m-am lasat de cafea o vreme, cat au durat greturile si varsaturile, dar de o luna asa m-am apucat iar, doar o cafea dimineata cu mult lapte.
Intr-adevar, sunt ceva diferente de pret la nasterea la privat intre diversele orase ale patriei, mai ca-mi vine sa nasc la Brasov.

Fetelor, voi cum stati cu ? Aveti voie? Noua medicul ne-a dat verde dupa 15 saptamani, numai sa facem doar cu prezervativ. Mi-a fost cam teama la inceput(ca pierdusem 2 sarcini inainte de aceasta), dar pare sa fie ok, bine, nu mai e la fel de des ca inainte de bebe si cateodata ma apuca rusinea cand ma gandesc ca bebe e in burtica si noi ne tinem de prostioare

Va pup si o zi faina tuturor

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

De data asta nasc la privat,la CMU Brasov. Au pret promotional pt primele 10 nasteri, 1000 euro.Am inteles ca au colaborare si cu medicul meu.So..abia astept.

Anda, se poate.Eu una nu am chef deloc.Asa-i trebuie sotului daca nu a avut grija si iar vine bb.
Eu nu ma simt la fel de bine ca inainte.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Ciao pico, vroiam sa te intreb ce clinica e asta CMU? Eu sunt din Sibiu si anul trecut in mai am nascut la voi in Brasov , dar la clinica Eva. Am fost f multumita. Daca ar fi sa mai nasc odata tot acolo as merge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Anda, nici noi nu avem interdictii dar nici eu nu am chef. deci PAS!

Marina24+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxib spune:

Anda, noi avem unda verde la , dar din cauza candidei pe care o am eu, facem cu prezervativ. Este super, mult mai bine decat inainte. Cred ca din cauza hormonilor. Singura chestie e ca mi se intareste burtica un pic dupa, dar apoi e ok. Cica si bebe e stimulat bine dupa o partida de sex. Abia prin ultima luna e bine de facut sex fara protectie, ca sperma contine nu stiu ce, care provoaca travaliul. Cred ca oxitocina. |Pana atunci, prezervativul sa traiasca!
Mai are cineva dintre voi candida? Mie mi-a iesti de 2 ori la lama, am luat Polygynax 6 zile si acum sa vedem ce-o mai fi.

roxi, mami de Luca 25.08.08 si 28+

Mergi la inceput