Mai - Iunie 2011- LUPTA, BEBE LUCAS!!! (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

update semnatura

--------------------------------------------
Marina24+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

anda, asta a fost si teama mea data trecuta. si acum mi-e teama. mi-au spus ca ar fi muuult prea scump sa ingrijesti un copil cu probleme la privat dar in caz de doamne fereste , se va face transferul la alta maternitate specializata in domeniu... Eu sper sa decurga totul perfect, ca si data trecuta.

Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA!

Va multumesc pentru link-uri. Nu stiu dc am scris dar cei de la marco-shop ar tb sa aiba fabrica pe undeva prin zona mea deci ii voi vizita. La unele produse au preturi ok.

IULIA82- din ce oras esti? Cred ca e o idee buna sa faci la comanda dar e nevoie de mesteri seriosi ori fara recomandare nu m-as baga la asa ceva. Din pacate aici nu stiu pe nimeni. Cunosc pe cineva care face dulapuri la preturi f bune dar nu se baga la altceva si chiar mi-a spus ca tb sa am grija la ce vreau eu ca e putin mai complicat si tb sa fie bine facute si rezistente....

ANDA15-dc nasti la termen nu cred ca e nici o problema cu cei d ela neonato de la privat. problemele apar dc sunt copii prematuri ca fie nu au aparatura necesara, fie nu-si asuma riscul (nu vor sa riste un proces de malpraxis de ex.) fie costurile ar fi prea mari pentru voi parintii ca a tineti copilul la ei la terapie intensiva nu stiu cat. Cel mai simplu ar fi dc medicul tau ar fi si la stat si la privat si atunci ai putea alege unde sa nasti in functie de saptamana de sarcina in care vei fi cand incepe travaliul.
Eu sincer mi-am promis ca nasc la privat al 2-lea copil ca sa ma bucur cum trebuie de nastere fara spagi etc, fara mutre acre si cu tot ce-mi tb. Si crhiar credeam ca ne vom permite dar intre timp cum cererea e mare si oferta restransa si astia de la privat au profitat si preturile au urcat f repede asa ca nu, nici de data asta nu ne permitem. Asta este.... sanatosi sa fim si trecem peste toate. Am ales o maternitate mai bine cotata, voi da spaga de rigoare, poate putin peste medie acolo unde va fi nevoie si gata. Tot tb sa nasc, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Tzuna, medicul meu e si la stat si la privat, deci ma gandesc ca daca ar fi ceva probleme ne-ar transfera la stat.De nascut, o sa nasc prin cezariana(din cauza mutatiilor mi-e teama sa nasc natural)si sunt aproape hotarata sa merg la privat ca sa evit, cum ziceai si tu, spagile si mutrele acre, si sa-mi amintesc cu drag de zilele respective. La noi in Timisoara, la clinicile private cezariana este 1200-1500 euro, cred ca e mai ieftin decat in capitala, dupa cum am citit pe aici pe forum.

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Si eu am cochetat cu ideea privatului. Dar....se pare ca la stat va fi marele eveniment.
In legatura cu magneziul...e bun ca previne si crampele musculare. Eu m-am trezit intr-o noapte saptamana trecuta urland de durere. Sper ca durerile de la nastere nu-s tot asa :))))

25+
bebelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Am schimbat semnatura daca tot stim cum il cheama pe bebe. :)

25+
bebe Grig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Citat:
Eu m-am trezit intr-o noapte saptamana trecuta urland de durere. Sper ca durerile de la nastere nu-s tot asa :))))

Ba tot asa sunt, numai ca muulte si dese.Hai nu te speria ca nu se moare din asta.

Si eu iau magneziu , tot pentru crampe musculare, nu am stiut ca ajuta si la contractioi. Iau magneziu natural de la Favisan.

Si eu vreau sa nasc la privat daca ajuta Dumnezeu. Nastere naturala sau cezariana e 1000 euro la spitalul unde e doctorul meu, cu 3 zile de spitalizare. Eu nu-mi fac prea multe probleme ca nici la ala de stat din oras n-au de nici unele, asa ca daca e ceva problema cu bebica atunci trebuie sa mergem la Timisoara.

Ma duc dupa pitici la gradi si sa-mi iau masina de la spalat.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

tzuna, ce maternitate ai ales?
in 2008 cand am nascut primul copil a mai nascut o prietena la municipal Eu am dat cam 1600 euro iar prietena putin peste 1000 (toate cheltuielile de spagi etc)
Acum va fi mai scump si la mine, cu siguranta.
ne pregatim sa dam in jur de 2000...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Mamaaa,fetelor...ce scoruri!!!!Aici in Baia Mare o nastere la privat e 1500 LEI natural si 2200 LEI cezariana(sau ceva apropiat,atata era in 2008),iar la spital in 2007 cand am nascut am dat 300 lei la medic,ca doar m-a tinut de mana in timpul nasterii si 100 lei la moasa,iar la asistente NIMIC,ca na' n-am avut eu chef sa le dau.Am dat doar unei femei de servici 10 lei pt ca a fost amabila si m-a condus pana la baie chiar in ziua in care nascusem si pt aia 10 lei amarati mi-a adus cearceafuri de rezerva si mai venea pe la mine sa vada daca am nevoie de ceva...Dar alti bani n-am mai dat,mai ales ca am stat 3 zile si n-am avut nevoie de ajutor sau sfaturi de la medici,asistente...
Acuma la spital o cezariana e intre 800 si 1200 lei(cine da 1200 lei medicului e deja tratata ca un VIP),anestezist maxim 200 lei,moasa 100 lei,neonatolog 100 lei(optional,ca oricum isi face treaba),iar asistente 10 sau 20 lei in functie de mutra lor .Nasterea naturala 400 lei dr si 150 lei sau 200 lei moasa...eu atat intentionez sa dau si credeti-ma e super-suficient

Voi sincer m-ati socat cu scorurile de prin Bucuresti,Timisoara...

POZE IRIS
mami Iulia23+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Buna,
Ce faceti?
Vad ca vb de nastere la stat\privat. Dr meu nu mai este la stat de ceva timp si eu sunt cam in pom.
Marina, tu unde nasti? Eu as avea de ales sa nasc la CMU sau sa caut un alt dr la stat. Stiu ca la CMu nasterea naturala este 1800 euro.
La Polizu naste cineva?

Darius Matei ( 24.07.2009 )
22 + Sebastian Andrei

Mergi la inceput