Mai - Iunie 2011- LUPTA, BEBE LUCAS!!! (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Multa sanatate la pui mic Lucas!

Ieri seara cand am citit, am visat un bebe mic ca Lucas insa cu o detrminare si o dorinta de a lupta ceva iesit din comun.
Eu sunt increzatoare ca bbLucas va creste mare si isi va bucura mamica.

Ramonella draga de tine, hehe, diferenta intre noi nu e chiar assa de mare

Pupici multi si sarcini usoare si la termen va doresc tuturor!

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 16+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Multumesc mult tuturor!Noi suntem bine,ne rugam sa fim in continuare tot asa.Mie parca parca incep sa-mi treaca durerile,pana acum au fost groaznice.Bebe Lucas e mic-mic,insa absolut perfect.Rugati-va pentru noi sa fie totul bine.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de bebe Lucas (15.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Ma bucur Ingrid ca vestile sunt bune, tocmai am intrat pe facebook sa vad daca ai mai scris ceva.....ne rugam in cointinuare pentru voi, Dumnezeu este mare si are grija si de sufletelul vostru, nici nu incape vorba ca bebe Lucas este perfect...te pup si Doamne Ajuta!

24+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

INGRID- ma bucur nespus ca sunteti bine amandoi. Aveti grija de voi si incredere ca veti pleca cu bine acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Pretty ma bucur din suflet pt voi ca sunteti bine! Multa rabdare si incredere ca totul va fi bine!

Dia_hubby iti multumesc pt gandurile tale. Alessia e deocamdata sub tratament pt tahicardie, iar cu urechea inca mai speram intr-o minune! Oricum nu o putem opera la timpan, pana nu rezolvam problema cu inima, pt ca sunt anumite riscuri. Ne rugam la Dumnezeu sa ii dea sanatate!

23+ si mami de Alessia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna ziua burtici astazi schimbam si noi semnatura uraa
va pup pe toate si pe toti
prettysunshine doamne ajuta

23cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

salutare burtici!
anda, ma bucur ca ai bebe grasun si sanatos si numai bine va doresc.
lumysti, ai PM.
noi suntem bine, miscam de zor si facem gimnastica la mami in burtica. pe 1 martie mai mergem la doctor, asa ca pana atunci untem cuminti.
ingrid, pupici multi ptr tine si bebe lucas si sa creasca mare!

26+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Buna,fetelor.Sa aveti o saptamana minunata,numai cu vesti bune.

Ingrid si Lucas ne gandim la voi

Marina,acuma chiar sunt in ceata...imi place mult Medela ,dar am gasit Avent-ul mai ieftin si cu transportul de 7 ron...chiar nu stiu pe care s-o aleg

Ieri am fost la o plimbare prin mall si am mai luat una alta pt bebe.Am observat insa,ca acum sunt mult mai atenta la ce cumpar,la utilitatea si necesitatea produsului respectiv,fata de sarcina anterioara cand cumparam tot ce-mi sarea in ochi,fara sa ma pot abtine.

Si aseara am comandat on-line gel de dus si crema de corp bio,pt bebe.Am comandat ceva cu levantica,astept sa le primesc,ca sunt tare curioasa.Initial ma gandeam ca voi alege gama Avene,dar am zis sa incercam produsele bio,ca rele nu pot fi.

POZE IRIS
mami Iulia25+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzuna

IULIA82- Nu stiu nimic de pompa Medela din ce spui tu ar tb sa fie buna. Pompa Avent manuala este intr-adevar f buna. Eu am folosit-o cu succes luni de zile de 4-8 ori pe zi si s-a dovedit a fi f rezistenta si productiva (chiar scoteam tot laptele din san). Acum ce sa spun... La inceput (cand inca speram ca gaza sa se apuce de supt am folosit si pompele manuale de la Nuk (cea seringa care e o porcarie) si cea d ela primii pasi (care era destul de ok dar i se rupea parghia aceea de la maner cam la 2-5 zile). Asa ca in caz de forta majora dc nici bebelina asta nu suge voi lua pompa de la Avent desi mi-am promis mie acum 3 ani ca eu una nu ma scot laptele cu pompa... In fine vedem peste cateva luni ce va tb sa fac.

Ma bucur ca bebe LUCA este puternic pana acum si cred ca are sanse reale sa creasca mare, frumos si sanatos. Noi ii tinem pumnii.

Noi suntem bine. Incep sa obosesc si sa ma cam deranjeze burtica ceea ce e cam devreme pentru ce am eu de facut in perioada asta dar ce sa fac.... Am insa o problema.... Creste burta fff repede. Arat deja ca la 7 luni cu primul copil. E ok? Lichidul amniotic e in cantitate normala iar bebelina e mai mica decat a fost prima. Cum se explica?

mersi de review...parca,parca ma indrept spre Avent (tare nehotarata mai sunt)
Cu burta,la fel sunt si eu..mi se pare ca acum o am la fel de mare ca si cu Iris inainte s-o nasc,la 37 sapt...ma intreb pana unde mai creste??Si culmea e ca n-am pus nici 5 kg pe mine.

POZE IRIS
mami Iulia25+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

eu deja am 5 kg in plus

--------------------------------------------
Marina26+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput