Ian-Feb2011- Hai Deea, Laura! BV Lcazangiu! (187)
Raspunsuri - Pagina 7
missmj spune:
laura_luiza deja ai 1 sapt peste termen,cred ca abia astepti sa vezi bebelul ! sa ne tii la curent 
gabivalceanu ce povestesti tu acolo ca s-a intamplat cu bebe la 10 zile...Doamneeee cred ca innebuneam, te cred ca ti-era frica sa stai singura cu ea. ma rog, in momentele alea te intareste DD si esti tare pe pozitii. abia dupa aceea,cand te linistesti si isi revine bebe, realizezi de fapt ce s-a intamplat.
ralukara la mine sta sa ii dau cu lingurita, de aceea ma gandesc sa mai aman biberonul.iar despre suzeta, mi-a zis sormea ca l-ar linisti cand are colici,dar apoi mi-a zis sa nu ii dau,ca nu am ce face toata ziua,mai bine il iau pe burtica mea, vorbesc cu el, etc.vedem ce o fo, deocamdata nu am ajuns in situatii extreme sa nu am ce sa-i fac.
Am comandat si noi carutul ca deja e super afara, mi-a facut pofta simo de o plimbare.
Noi facem cununia religioasa si botezul in aceeasi zi, pe 14 mai la rest. casa anghel din berceni.are un salon super sus, dar de peste 100 pers.noi l-am luat pe cel de jos ca nu vom avea decat vreo 50-60pers.e renovat de curand,pana acum era rustic .invittiile le-am comandat pe invitatii . ro , preturi bune, iar la anumite modele iti da gratuit plicul de bani.de cadou la nasi nu stim, nasii ne-au zis deja sa nu le luam nimic, ma rog, sunt de varsta noastra si ne stim de cand eram mici,de aceea ne-am permis. dar ma mai gandesc la un cadou simbolic asa.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
luciact spune:
Iris bine ai venit, sarcina la termen!!!mai ai putin

Mamutz si eu am simtit pe la 17 sapt asa o falfaiala, dar dr a zis ca e prea devreme, ca nu e posibil...abia pe la 20 o sa simti mai ca lumea, si eu am fost stresata ca am avut o sarcina oprita din evolutie l a8 sapt, si uite ca acum am bebica langa mine in pat

Madalina te inteleg, si la mine soacramea abereaza mult, noroc ca nu mi rupe usa....a venit in prima saptamana si ne a facut cate ceva de mancare si cam atata a fost tot ajutorul pe care l am primit de la ea....da bate campii ca sa n o spal in fiecare seara, ca sa nu i pup picioarele ca mi va calca pe vorbe.....

, s o infas sa nu fie cracanata.....etc...aberatii...
iar mami nu mai e din nefericire
,
i am luat si eu Espumisan azi, apropos voi cum dati espumisanul, cate picaturi??? ca saraca o doare rau burtica
pana acum i am dat bonisan si baby water gripe pt colici, dar fara efect...
si mi e mila de ea de nu mai pot
si am scos o la geam 10 minute azi, imbracata, ca e mai cald si e frumos afara
nici bebik mea nu vrea suzeta, si nici biberon....
fetelor, voi ce mancati???cele care alaptati, ca nush ce sa mai fac de mancare....
pupici la toate
florintunde spune:

LAURA LUIZA!da sa fie!nici maine nici poimaine
..sa-ti faca azi inducerea..ai stat destul cu burtica 40+1...muuult!HAI BEBE EDUARD ANDREI!

Tunde
38+2z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
adryiii spune:
Va admir mamicilor care sunteti super active. Eu incerc sa ma tin de caruta...dar nu e usor, desi zic eu ca am o fetita cumintica.
Missmsj, Ralu si eu am vergeturi pe sani (din sarcina aveam) dar nu ma mir ca la cat s-au marit
Nu vreau sa-mi imaginez cum o sa arate dupa ce nu o sa mai alaptez
. Mai am cateva si pe fund(vergeturi), dar sunt aproape invizibile. Pe burta nu am deloc si sunt incantata de cum s-a retras. In schimb as vrea si eu sa mi se fac fundul si piciorele mai mici,mai slabe, sa ma incapa si pe mine pantalonii de dinainte, si as mai vrea sa dispara celulita de pe coapse...si cam atat. In rest e ok.
Bebelusi noi facem botezul in 26 feb (vor fi fix 6 saptamani de la nastere) la biserica si apoi o masa la restaurant: familie si cateva rude mai apropiate. Suntem in jur de 30 de persoane. Lorich, imi place ideea cu prosopul inscriptionat. Tu il faci si il platesti sau una din nase? Prosopul(cel inscriptionat) il vei folosi la biserica sau acasa cand o pregatesti?De invitatii nu m-am ocupat inca. Ma gandeam ca si Roxx sa le fac acasa, dar nu sunt asa de scumpe si cum nu-mi trebuie cantitate mare....sa vedem. Mi-ar placea ceva cu buburuza
sau cu pisica si cu un text haios. Mai caut si mai inventez.
Mi-ar placea sa las amintire invitatilor cate o poza cu Elena. Imi trecea prin cap sa o atasez de invitatie, nu stiu cum, cu o agrafa....sau asa ceva.
Sunt destul de zapacita si somnoroasa, citesc si uit si iar citesc...dar o sa-mi aduc eu aminte: SA VINA PRIMAVARA!Sa iesim din hibernare
Simo ce bine ca ai fost la plimbarica. Saptamana viitoare si noi mergem ca avem o luna. Deocamdata doar pe balcon cateva minute. Azi mai multe ca a fost cald![]()
Fluturash, sunteti acasa! nicaieri nu e mai bine ca acasa.
Tunde, Doloress, Sherbi, Lauraluiza si restul fetelor gravidute aproape de termen sau cu termenul depasit, asa de bine va inteleg. Ultima perioada din sarcina e cea mai intensa: si vrei sa vina, si vrei sa mai stea O
pt voi sa aveti rabdare multa multa. Vorba lui Roxx: am si uitat ca am fost insarcinata
Mamutz la inceput nu simti mare lucru asa ca relax. Cum trec saptamanile o sa se miste din ce in ce mai tare
Carmen sa stii ca si eu uit zilele saptamanii. Noroc cu sotul ca e liber sambata si duminica.
Ieri am luat interfon pt bebe, ce am gasit la noi in oras de la primii pasi. Deocamdata sunt multumita de el. Fetita adoarme pe melodiile incorporate, deci e ok...![]()
Mai scriu...dar tot uit.
mami fericita de
Elena Alexandra
adryiii spune:
Am uitat sa intreb: Mirela mamica de baietei frumosi, de unde ai luat tu sacii de dormit?
Si inca ceva: la spital cand mi-au pus branula in mana, la incheietura cred ca mi-au mutat vena ca acum sta chiar pe osul incheieturii si doare, doar, doare....mai ales cand fac curat sau spal ceva. Arata ca si cum ar fi umflat (si un pic albastru). Am intrebat medicul de familie si mi-a zis sa masez cu liotn gel. Dar nu are efect. Si nu stiu la ce fel de medic as putea sa merg sa-mi mute vena inapoi la locul ei(nici nu-mi dau seama care e exact locul ei: in dreapta sau in stanga osului). Imi vine sa merg la asistentele de la spital, la cele care mi-au instalat branula "sa am repare"

A mai patit cineva asa ceva? O sa se mute singura la loc? Ce ma sfatuiti sa fac?
Si azi am primit prune uscate. Asa ma bucur. Cautam de multa vreme ca am inteles ca sunt cele mai ok la digestie. Si inca e nevoie mare![]()

HAI DEEA_SAV!
HAI CU BEBELE!

HAI LAURA LUIZA!
HAI CU VESTI!

mami fericita de
Elena Alexandra
Leeloo21 spune:
nasteri usoare si de la noi deea-sav si laura luiza!!!
citesc ca vorbiti de botez si in domeniul asta sunt experta avand firma mea care cu organizarea evenimentelor se ocupa, iar sotul meu este fotograf profesionist! va putem ajuta cu tot ce doriti!
s revin sa vad cum sunt copilasii!:D
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 31+ 

nasterea in apa
pozici dragute
vasilasanita spune:
HAI DEEA_SAV! 

HAI LAURA LUIZA! 

Fetelor voi folositi pudra pt bebelusi?
Am primit pudra de la Johnson dar nu stiu daca s o folosesc sau nu.
mami fericita cu Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
adryiii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciact nici bebik mea nu vrea suzeta, si nici biberon.... fetelor, voi ce mancati???cele care alaptati, ca nush ce sa mai fac de mancare.... pupici la toate ![]() mami fericita de printesa Eva Maria 08.01.2011 |
Lucia eu mananc tot felul
De ex am mancat sarmale, supa sau ciorba de toate felurile am mai mereu facuta....si fetita nu a avut nici o reactie la nimic. Am mancat clementine, portocale, banane, mere, fructe uscate - dar in cantitati moderate, nu ca si in sarcina. Din fericire mancatul cu pofta a disparut
Nici bebeita mea nu vrea suzeta. Cu biberonul nu i-am dat inca nimic. Ceai nu ii dau deocamdata, lapte bea de la sanul meu. Cu lingurita iar nu am incercat, ca nu am avut ce
Apropo, am auzit ca picaturile de vigantol trebuie date doar din sticluta in care e: nu cu linguita sau cu o alta pipeta, sau amestecate. Asta e zisa de un medic pediatru, dar cum sunt atatia...nu stiu dc e un sfat bun sau nu u m-am gandit sa va zic si voua.
mami fericita de
Elena Alexandra
florintunde spune:
Adryiii

Tunde
38+2z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
adryiii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vasilasanita Fetelor voi folositi pudra pt bebelusi? Am primit pudra de la Johnson dar nu stiu daca s o folosesc sau nu. mami fericita cu Stefan Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine! |
Si eu am o pudra de la sanosan, dar inca nu o folosesc. Parca nu-mi vine si nu vad la ce ar ajuta. Sa vedem la vara. Nici nu stiu. Alte mamici? Pareri?
mami fericita de
Elena Alexandra