Ian-Feb2011- Hai Deea, Laura! BV Lcazangiu! (187)
Raspunsuri - Pagina 6
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamutz Va deranjez si eu cu o intrebare. Voi cand l+ati simtit pe bebe si cam cat de des. Ca eu simt gadilaturi de ceva timp, dar la cateva zile. Ultima oara am simtit vineri si de atunci pauza. Acum fetele de la odisee zic ca ii simnt zilnic si tare. Unele de la 12 sapt Acum evident ca ma ingijorez ca nu mai simnt nimic. Am mancat si un sfert de ciocolata si de obicei reactiona la cioco, pt ca eu nu mananc dulce deloc. Bine eu sunt putin tzaca, poate o sa imi treaca la un moment dat. ![]() 17+La 19 saptamani l am simtit. Fetelor ce acte trebuie pt indemnizatia de cresterea copilului? |
mami fericita cu Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
ariana2005 spune:
buna fetelor!
am intrat si eu sa sustin viitoarele mamici...

HAI DEEA!SA AI O NASTERE USOARA, RECUPERARE RAPIDA SI UN BEBE SANATOS!
HAI LAURA LUIZA! HAI REPEDE CU BEBE!...si sigur urmatoarele vesti de la tine vor fi bune!

iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui Lorich Iris bine ai venit la buburuze!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cum sa nu ne bucuram de o noua buburuza in grup? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
multumesc mult de primire

mamutz:nu de ingrijora la prima sarcina abia dupa 20 sapt il simti,,,la a doua ceva mai devreme,,,sarcina usoara

''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
mamutz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bebelu86
eu abia dupa 22s am inceput sa o simt zilnic si mai puternic, la 16-17s era ceva ff vag. nu te speria k nu e nimic grav ![]() ![]() ![]() ![]() Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010) |
Multumesc de incurajari.
Eu nu intru mereu sa agit motate dar am emotii si ma rog pentru ficare in parte.
17+
RaluKara spune:
HAI DEEA_SAV!!! NASTERE USOARA!!!

DE_EA, stai linistita pana vine si randul tau...
missmj, eu ii dau ceaiul cu biberonul si vad ca nu avem ici cele mai mici probleme cu refuzatul sanului. sanul e locul ei cel mai bun si mai drag.eu abia reusesc sa ii dau bonissan si vigantol cu lingurita, ca e ca argintul viu. daca i-as da si ceai asa...pai am avea ceai si in ochi si in nas si in urechi! suzi nu folosim si nici nu intentionam sa folosim! 
vas, felicitari de vestile bune...acuma mai ai doar sa il astepti pe bebe
catalina, eu zic sa faci ce e mai bine pentru tine si puiul tau. nici sa te incapatanezi cu LM si sa te extenuezi si sa fii irascibila nu mi se pare o solutie, mai ales avand in vedere ca nu ia in greutate, lucrul cxare mie personal mi se paere cel mai important. nu iti face proceses de constiinta daca vei ajunge sa folossti exclusiv Lp, important e sa fiti voi bine si sa cresteti mari mari. 

2 fete obosite ca sa le treaca oboseala!
mai citesc si revin...
va 
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
gabivalceanu spune:
| citat din mesajul lui gabrielaromt gabivalceanu, roxx si noi ne-am programat le dr Bobe, recomandata de dr cu care am nascut. Vineri mergem la ea. Sper sa fie totul ok! ![]() ![]() ![]() Gabriela Mami fericita de Tudor |
Sa ne spui cum a fost. Eu n-am mai vazut-o de 4 ani, dar nu cred ca s-a schimbat.
Pup,
Gabi
missmj spune:
Sunt cam fresh azi
,am dormit bine azi-noapte,bebe vad ca doarme,probabil diseara incepe nebunia.Mai bine faceam azi curat...am facut ca fraiera ieri,duminica, nici nu mi-am dat seama ca e duminica.mi-am dat seama cand am vrut sa bag si la spalat, i-am zis si e lui DD sa ma ierte ca nu mai stiu ce zi este, bine ca nu am si spalat
.
Iris bine ai venit !

mamutz la mine a inceput sa miste pe la 20-22 sapt...pana atunci simteam asa vag cate o furnicatura.
vasilasanita vezi ca pe contul comun de gmail e trecuta lista cu actele necesare pt indemnizatie. eu am fost pana la primaria sa imi dea de acolo o lista , dar m-a pus sa revin ca nu au normele inca !
roxx nici eu nu fac proba cantarului...il cantaresc la o saptamana.si mie mi se pare normal sa tin cont din ziua in care am ajuns acasa , ma rog la mine nu e cazut ,ca e diferenta de 30 g,l-am nascut cu 3300 si am iesit din spital cu 3270, dar majoritatea pierd 100-300g in spital! sunt curioasa si eu miercuri ca facem o luna.
vas te asteptam mai des
felicitari pt vestile de la eco,hai ca mai ai un picut.
ralu si eu sunt plina de vergeturi rosii pe sani, pe burta am vreo 2-3 sub buric,si pe fund tot vreo 2-3.dar sunt rosii si f vizibile. si eu care ma laudam in sarcina ca nu am vergeturi deloc.mi-a zis mie sormea ca dupa ce nasti se vede,cand se trage pielea la loc.
Voi va dati cu ceva ? imi rec o crema mai ieftinica asa de la vreun plafar ?
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
luciact spune:
buna ziua si de la noi
in primul rand vreau sa le incurajez pe Deea sav si pe Lura luiza, sa agit niste motate pt ele

Hai Deea!!!
Hai Laura Luiza

HAI CU BEBEIIIIIIIIIIII!!!

florintunde spune:
Am dat sms lui DEEA_SAV..
inca nu au bagat -o la operatie..e rupta de foame si sunt foarte multe cezariene programate pe azi..saracuta..sta si asteapta
Tunde
38+2z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!

Yannis (12.01.11)