Ian-Feb2011- Hai Deea, Laura! BV Lcazangiu! (187)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Sal, fetele!
Revenim si noi.

Shines, frumoasa plimbarea, ma bate gindul sa scot si eu galusca...

Tunde, cred ca gasesti rezerve... cata la farmacie.

Roxx, cu proba suptului, ai dreptate, cu luatul in greutate ai dreptate. Daca fata creste, creste! Nici noi nu ne-am ingrasat in sarcina cit zice in grafic... una 9 kile, una 29... eu in primele 6 luni zero kile, in ur,matoarele trei 12 kile... Bebelu 12 kile a luat in primele 4 luni si-n ultimele vreo 2 dupa cite stiu... Asa si puii nostri... au ritmuri diferite. Si nici prea gras nu e sanatos, stim asta.
Eu am plecat acum cu Ilinca din spital cu lapte praf, ca ma crauneau toate doctoritele si asistentele ca n-am lapte, ca face ccopilul lipsa de zahar... Acasa am trecut doar pe tzitzi, desi eu am o sperietura cu copil nehranit. Stai. Nu stiu daca ai citit in urma, la un moment dat ti-am scris ca sunt sigura ca pisi mic al tau nu are nimic. Atentie, mie pediatra mi-a zis ca pina-n 38,3 in fund nu inseamna febra. Si ca temperatura se ia cind copilul este linistit, dezbracat in body, nu dupa infofoleala sau dupa agitatie si plins ca iei rezultate false.
Asa. Acum cu pediatrul: Ioana are pediatru in Pitesti acum, dar cind era mica am patit asa: cind avea 10 zile, la o baie mi-a intepenit in brate. Da, un fel de convulsie cum ar veni, teapana, privirea fixa. Sa lesin, m-am speriat cumplit. Convulsiile din senin suna a ceva neurologic. Am fost aici la spital: sindrom neurologic nervos. Nu stiau inca sa spuna exact ce e sau ce-a fost, sa asteptam, sa vedem daca se repeta, etc. Iti imaginezi ce luni am avut, cu ochii non-stop pe ea, cu miinile (mele!) sloi ori de cite ori ii faceam baie… Am facut depresie rau, mi-era frica sa ramin singura cu fata in casa, ma uitam cu orele la clanta sa vina cineva… si Ioana mai tremura uneori, mai se palidea, habar n-aveam daca asa fac toti copii sau numai a mea…Iin fine, la un moment dat, avea Ioana vreo 2 luni, l-am sunat pe ginecolog si l-am rugat sa-mi recomande un medic. Asa am ajuns in Bucuresti la Bobe Nicoleta, pe atunci neonato si pediatru in Polizu. Am mers la un cabinet particular, curat, frumos, politicos. I-a facut fetei pe loc eco prin fontanela si tot felul de alea si mi-a zis ca n-are nimic, a facut o criza de hipoglicemie si hipocalcemie. I-a dat calciu si gata, e atunci am fost si eu mamica si am inceput sa ma si bucur… Am continuart sa mergem la ea pina pe la vreo 3 ani. Ideea e ca mi-a spus sa evit spitalul cit pot, sa gestionez eu situatia noaptea si dimineata s-o sun. De ex, daca are febra, sa-i pun un paracetamol sa scada, in citeva ore nu se intimpla nimic. Si tot asa. E blinda, e priceputa (foarte), e atasata de copii. N-am indraznit s-o sun niciodata seara tirziu, noaptea sau in week-end (pt ca repet, m-a invatat cum s afac fatza micilor problemute), dar la cabinet s-a comportat impecabil. Nu stiu daca vine si acasa. Ideea e ca trebuie sa eviti spitalul la maxim, ce-ti fac iia in spital iti face si un pediatru la cabinet. Uite, o super prietena a mamei e medic pediatru, mare doctor in stiinte, sef de sectie la spitalul de copii din Pitesti. E buna si prietena si binevoitoare. Cu toate astea, raaaaar sau niciodata nu apelez la ea, istia din spital fac din tzintzar armasar si vad mii de boli, cred ca s-au deformat profesional. Asa ca la Ioana ma tratez cu alt doctor, nu cu prietena buna a mamei, ca mereu vede la ea cine stie ce balaur.
Pup toate fetele.
Noi bine,
Gabi, Ioana si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Noi vrem sa facem botezul pe la sfarsitul lunii martie, sa se mai incalzeasca un pic. Nu stim inca unde, am tot schimbat vreo 3 locatii pana cum si tot nehotarati suntem...
Cadouri pt nasi: habar n-am, am avut aceeasi problema si la nunta, nasii nostri cam au de toate si e foarte dificil...
Invitatii: as vrea sa le fac eu, tot ma invart toata ziua pe acasa, nu are rost sa mai aruncam bani pe ceva care mai devreme sau mai tarziu se arunca...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

GABI, multumesc pt sfaturile care imi sunt foarte utile, ca de obicei
Imi place opinia acestei dr referitoare la spital. Am vazut ca are cabinet in zona Iancului. Poate ne decidem si o contactam. Mai ramane nebuloasa cu laboratorul care sa nu abereze...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

gabivalceanu, roxx si noi ne-am programat le dr Bobe, recomandata de dr cu care am nascut. Vineri mergem la ea. Sper sa fie totul ok!

Gabriela
Mami fericita de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salutare!!
Am intrat sa dau ultimele vesti despre mine, am zis ca macar la 3 capitole sa am si eu o interventie
Azi am 40+1 nu ma vedeam ajunsa aici.. Am fost la dr de dimineata, bebe micut de 2900g si 47cm, colul moale, dilatatie 1 cm, lichid f putin (nu stiu de ce ca n-am pierdut deloc) Sunt numai buna de indus M-a cantarit ca i s-a parut ca sunt umflata la fata..dar sunt doar grasa :)) rapotez 16 kg..
Merg la spital dupa amiaza cu tot cu bagaj si sper sa ma opreasca acolo Daca nu trec pe la diabetolog si o implor sa-i convinga pe aia sa-mi faca. Teoretic n-ar trebui sa am probleme, pt ca am si trimitere de la dr mea pt inducere...dar in ciuda mea parca, toti se dau dupa deget cand vine vorba de inducere si ma paseaza de la unul la altul.
Va pup si sper ca urmatoarele vesti de la mine sa fie numai bune
Bafta viitoarelor mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Noi chiar ieri am vazut un rest, Del Ponte, roxx tu il stti, facem ceva gen o masa dupa biserica pe 16 aprilie. Acum sunt catarata pe net pt marturii, sticla pt ulei mir si alte alea.
Stie cineva unde ar inscriptiona un prosop? Ca asa vrea nanutza...asa a fost la fifi ei si arata minunat!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

buna mamici si burtici!

la sfarsitul lui febr o sa aduc si eu pe lume un baietel,,,a doua minune din viata mea
ma primiti si pe mine in grupul vostru?>

va pup pe toate

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Iris bine ai venit la buburuze!!
Cum sa nu ne bucuram de o noua buburuza in grup?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Va deranjez si eu cu o intrebare.
Voi cand l+ati simtit pe bebe si cam cat de des. Ca eu simt gadilaturi de ceva timp, dar la cateva zile. Ultima oara am simtit vineri si de atunci pauza. Acum fetele de la odisee zic ca ii simnt zilnic si tare. Unele de la 12 sapt
Acum evident ca ma ingijorez ca nu mai simnt nimic. Am mancat si un sfert de ciocolata si de obicei reactiona la cioco, pt ca eu nu mananc dulce deloc.
Bine eu sunt putin tzaca, poate o sa imi treaca la un moment dat.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Va deranjez si eu cu o intrebare.
Voi cand l+ati simtit pe bebe si cam cat de des. Ca eu simt gadilaturi de ceva timp, dar la cateva zile. Ultima oara am simtit vineri si de atunci pauza. Acum fetele de la odisee zic ca ii simnt zilnic si tare. Unele de la 12 sapt
Acum evident ca ma ingijorez ca nu mai simnt nimic. Am mancat si un sfert de ciocolata si de obicei reactiona la cioco, pt ca eu nu mananc dulce deloc.
Bine eu sunt putin tzaca, poate o sa imi treaca la un moment dat.

17+

eu abia dupa 22s am inceput sa o simt zilnic si mai puternic, la 16-17s era ceva ff vag. nu te speria k nu e nimic grav

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput