Floricele de Liliac (mai-iun-2010) *50*
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/T_Ioana/T_Ioana.jpg)
T_Ioana spune:
Mary, imi pare tare rau! Eu zic sa nu te stresezi prea tare, fii barbata si asteapta sa vezi ce se mai intampla. La ora asta nu e mare lucru de facut, maine insa, daca manifestarile continua sau mai ales SE AGRAVEAZA un consult medical este mai mult decat recomandat! Parerea ma e ca in seara asta poti sa ii dai Biotics baby ca o sa-l ajute tare bine la burtica si incearca un pic de Nurofen la culcare ca sa mai scada si temperatura (nu ca ar fi ingrijorataore) si sa-l calmeze si pe puiutz un pic sa doarma mai bine.....sa fiu sincera eu tare va suspectez de eruptie dentara ca seamana cu ce facem noi cand creste dintisor (avem deja 3 bucati, toate jos, si cam asa a fost la fiecare; febra max. 37.9, scaune mai moi si mai nedigerate cumva plus cu un miros mai acid si eventual curuletul facut franjuri
...vomitatul poate fi un accident, daca nu recidiveaza!) Sa nne tii la curent cu starea puiului si nu te panica, o sa fie bine
!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Buna!
Imi dau si eu cu parerea cat priveste LP si cel de vaca, dar fara sa supar pe nimeni, si anume: ca e bine sa-i dam bebelusului pana la 1 an lp, chiar unele mame dau lp pana la 2 sau chiar 3 ani, depinde si de bugetul fiecaruia.
Ioanei i-am dat pana la 1 an si 1 luna lp. Ultima luna Nestle Junior 1+, apoi i-am dat lapte de vaca (fiind si la tara, avem de unde). Insa, ea se constipa de la laptele de vaca, chiar si diluat cu ceai..de aveam de gand sa ma intorc iar pe lp. Dr mi-a zis sa continui cu lapte de vaca...incet incet si-a revenit.
Si-acum se constipa de la laptele de vaca. Tb sa-i dau tot timpul ceva laxativ: iaurt, fructe, suc de fructe..
Justinei tot asa voi proceda, pana pe la 1 an si 1 luna cu lp, apoi cu cel de vaca.
Asa..am fost cu Justina la dr, si e bine. S-a vindecat si inflamatia de la gingie. Din seara asta am terminat si cu antibioticul.
In schimb de ieri nu mananca, decat foarte foarte greu..chiar si laptele. Isi scoate biberonul din gura de nu stiu cate ori..pun pe seama dintilor.
Veronicah ma bucur ca n-a fost nimic grav. Sanatate multa!
Madamar sanatate multa si voua!
Cat priveste galbenusul de ou: i-am dat si eu Justinei si a vomat de doua ori. Am observat ca nu-i place cu piure de cartofi (alte combinatii n-am m incercat).
Am mai incercat acum recent, dar cu mai multe legume si a mancat si nici n-a vomat.
Nu i-am dat prea des..si nici nu-i voi da, o data / sapt sau chiar la doua saptamani.
Cam atat..
Aa..lenabum sa stii ca eu am savurat -ua. Multumim
. Vazusem mesajul mult m tarziu, si n-am mai scris.
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/r_ocsy/r_ocsy.jpg)
r_ocsy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui arturicii
hihi, apai adaugam in lista - autosugestia si eventual studiatul peretilor Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
R_ocsy , mami de
![](copilas.gif)
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
![](images/user_woman.png)
ioana1234 spune:
ola...
Vero ma bucur ca sunteti mai bine...
Sanatate multa puiutilor bolnaviori!!!
Softurela am remarcat ca Bia ta e nascuta in aceasi zi cu Vic:), si noi avem 9,5 kg ..la cm nush exact.
Legat de scaunele diareice....Vic a avut cateva scaune diareice( apoase) pe la 3luni, el fiind alaptat exclusic. Am sunat pediatra ( de familie) si mi-a zis sa ii dau orez fiert si morcov si sa nu mai alaptez o zi , doua..., desi eu repetam ca are numai 3 luni si nu papa altceva... Eu l-am alaptat in continuare si i-am dat biotics. Am mancat eu banane si morcovi si in 2 zile n-a mai avut nimik. Da si acum ma mir de sfatul primit.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
E clar ca se ia.
Sabina, pe langa raceala nici nu mananca altceva decat ce livrez eu si are si scaune apoase. Numa vreo 3.
Sfatul medicului canadian?
"alaptat la discretie + banana, mar copt, orez (daca vrea daca nu nu)"
ZERO medicamente.
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Un stronggg cofeeee!
Eu am venit cu ea de acasa in biberonul lui fi-miu. Bine ca ajung prima si nu vede si altcineva. N-am mai avut in ce sa o pun. Cafeaua de la aparat si toate combinatiile posibile pe care le da, imi stau in gat, iar eu sunt zombi.
Va trebui sa-mi aduc un fierbator sa-mi fac cafeaua la munca.
Sanatate puiutilor bolnaviori si putere mamelor in ingrijirea lor si nopti dormite!
O zi frumoasa!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Madamar/Madamar.jpg)
Madamar spune:
Mai Artu, imi pare rau ca aud asa, si la voi.
Eu am trecut noaptea cu inima cit un purice, insa Mateo este bine. Nu a mai avut peste noapte scaun moale... a mai baut ceai, insa a supt mai mult ca niciodata.
Nu stiu cum sa abordez azi problema, si ce sa ii servesc... Ce ziceti? Cele de mai sus, sa nu il constipe prea tare, ma gindesc..., adica orez, mar copt...
Important e sa nu mai fie moi scaunele, l-as tine mai mult pe tzitzilit....
Ioana, inca nu vad dintzisorii presupusi ca ar iesi, insa e foarte probabil sa ai dreptate si de la ei atita stres. ori de la galbennus, vad ca mai multi copiii s-au manifestat la acest aliment.
Multumesc pentru sustinere, tuturor!
Mary, lui
Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/r_ocsy/r_ocsy.jpg)
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Neata fetelor! Un stronggg cofeeee! Eu am venit cu ea de acasa in biberonul lui fi-miu. Bine ca ajung prima si nu vede si altcineva. N-am mai avut in ce sa o pun. Cafeaua de la aparat si toate combinatiile posibile pe care le da, imi stau in gat, iar eu sunt zombi. Va trebui sa-mi aduc un fierbator sa-mi fac cafeaua la munca. Sanatate puiutilor bolnaviori si putere mamelor in ingrijirea lor si nopti dormite! O zi frumoasa! Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h) |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
ce tare esti !
![](pupic.gif)
R_ocsy , mami de
![](copilas.gif)
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
NicoletaB spune:
Tetina nu am luat-o cu mine.
Barbate-meu radea de mine. Ma intreba cum am sa beau eu cafeau in dimineata asta. Raspuns: Cu gura din cana. Macar cana am la birou.
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
biajitaru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Tetina nu am luat-o cu mine. Barbate-meu radea de mine. Ma intreba cum am sa beau eu cafeau in dimineata asta. Raspuns: Cu gura din cana. Macar cana am la birou. Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h) |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Neata,
subscriu si eu la cafeaua aia tare data de voi.
![](icon_smile.gif)
Noi de o sapt nu mai dormim cum trebuie. Nu se trezeste efectiv doar bea o gura doua de ceai si adoarme la loc. Numai ca se trezeste tipand .
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ziua doarme mai nou in trei reprize a cate o ora, o ora jumate. La voi cum e?
Mary si eu am luat un expresor de la choicebrand si e ok. Are si garantie un an de zile.
Cu mancarea stam bine, papam de toate.
Va pup si o zi faina cu multa sanatate puiutilor bolnaviori si
![](birthday.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Bia