Floricele de Liliac (mai-iun-2010) *50*
Raspunsuri - Pagina 8
Vivela spune:
http://www.choicebrand.ro/electrocasnice-curatenie/mopuri-cu-aburi/
eu de aici am luat mop. dar vad ca nu mai au cum am cumparat eu, dar e ceva asemanator.
ziceti-mi si mie ce face o statie de calcat, ca nu-mi dau seama. adica ce face mai mult decat un fier de calcat obisnuit? tocmai am vazut ca au pe site-ul asta si ma intreb daca merita investitia sau nu.
Traiesc in Orasul Alandala
arturicii spune:
Maribell, un camp de ptr Joiana. Sa fie sanatoasa si sa dea lapte bun sa bem si noi o cana cand om ajunge pe acolo
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
T_Ioana spune:
Vero ma bucur mult de tot ca sunteti bine si ati scapat cu atat! Sanatate multa multa lui Matei si sa va reveniti complet in curand!
Maribell, deci printesa ta fotomodeala papa lapte de la vacuta! Bine ca-i place si ii prieste! Nu actualizezi si tu nr de saptamani de sarcina? Cand mai mergi la control sa aflam si noi ce se ascunde in burtica?
Si eu m-am speriat cand am vazut 20 kg la 3 ani....Razvan are 20 kg la 5 ani si arata bine zic eu, ar putea avea vreo 2-3 in plus ca are si 117 cm dar e ok si asa...dr respectiva a exagerat ceva!
Eu lui Razvan i-am dat nan1, Nan2 si Nestle Junior pana la 1 an si 9 luni (atunci incercam sa tatonam cresa si stiam ca acolo le da lapte d e vaca asa ca am trecut incet si noi pe lapte de vacuta, altfel ii dadeam pana la 2,5 ani cel putin LP). Acum la Sonia nu stiu cu ce o sa merg in continuare, ca de la 10 luni e Lactana3 dar de la 1 an nu stiu sa aiba Topfer formula de continuare! Nu ma dau banii afara din casa dar prefer sa cumpar haine mai putine, ma bucur cand primesc hainute pentru Sonia d ela prietenele mele cu fetite mai mari, personal nu as lua hainute de la marile firme decat daca ar fi musai (vreun eveniment special, ceva) in schimb in privinta alimentatiei nu am facut niciodata concesii, incerc sa le iau tot ce cred eu ca e mai bun, pe cat posibil Bio (si la Sonia insist pe borcanelele Bio).
Si voiam sa o laud si eu pe fotomodeala mea care papa f bine (inca nu reusim sa trecem la bucatele ca isi face greata si vomita cum simte ceva aiurea in piureul ei fin fin....dar cu rabdare si pe treaba buna ajungem noi si acolo) si desi nu mai pune gura pe biberon papa la lingurita cam 400-420 ml lapte in care-i pun cereale iar fructe legume si iaurt papa f bine asa incat la 9 luni am ajuns la minunata greutate de 8.230 gr si 69,5 cm. fata de luna trecuta a crescut doar 0.5 cm dar a pus 810 gr pe ea! Acum eu sunt realista si constienta ca cele 12-13 masuri de cereale pe zi au facut minuni insa tot ma bucur sa vad o curba scendenta. SI nu e deloc pufoasa sau moale, e tzeapana carnita pe ea si pietroasa, parca e un saculet!
Mary, ce mai face frumosul?
Teo, am vazut azi, pret de cateva sec pana a picat netul, ceva poze cu Stelios cel dulce pe fb...incerc sa mai intru pe seara, cand doarme trupa!
Si am facut si eu o investitie in mine, mi-am luat aparatul de masaj Relax&Tone si in fiecare seara de vreo 5 zile ma masez uitandu-ma la TV...sper sa se vada si rezultate!!! L-am imprumutat initial de la o colega a sotului ca sa-l studiez/testez (ea si l-a luat de la TV) iar ulterior mi l-am comandat de pe Okazii la jumate pretul si e exact acelasi aparat doar ca are cordonul de alimentare un pic mai scurt!
revin...
arturicii spune:
Maribell, noi o sa va vizitam intr-o vara nu la vara.
Mai trec ani buni pana venim noi prin Romania
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
Madamar spune:
Ehe, noi nu cu vesti bune!
S-a luat de la Vero, oare?! SUntem necajiti...
Dupa ce am povestit cu voi, am inceput sa ma gindesc daca "voma" lui mateo, de dupa galbenus cu iaurt o fi un simptom. Tot eu m-am potolit si mi-am spus ca-s paranoica...
Nu mult insa si apare un scaun moale, in jur de 17.00: temperatura 37.3, la subbrat - mi-era mila sa il mai chinui IR.
Introducem morcovel fiert si ceiutul citat de Vero, fara tei insa.
Incerc sa ma relaxez si sa imi spun ca e o imtimplare, insa nu trece mult si mai vine un scaun, moale si acesta (inca nu se poate numi diareic, cred eu...). IR temperatura este 37.7 - deci subfebril... si ma intreb si eu acum: ce sa fac????
Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul
Madamar spune:
Ioana (de la Bistrita) - iata ce face frumosul meu! Nu-s noutati favorabile...
Nu e nimeni pe aici? MI se rupe sufletul, cind ma vad neputincioasa...
El e veselutz... insa eu nu pot fi, deloc...
Fericita, puiul
ancutzicab spune:
Mary, sanatate in primul rand. Si ochii pe el ca pe butelie. Scaun moale nu inseamna diareic, doar stii asta, asa ca, eu nu m-as ingrijora exagerat (inca). M-as aproviziona in schimb cu niste hidrasec si alte alea de rehidratare despre care vorbeau fetele (nu am retinut exact cum se cheama). Grija sa fie hidratat si, daca scaunele se inmultesc si se nasolesc, cred ca nu scapi de o vizita la doc. Doamne fereste, sa nu fie nevoie!
Si Maya a vomat intr-o seara de vreo 3 ori dupa galbenus. Fara urmari, a doua zi era bine mersi.
Va pup, sa fiti bine.
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancutzicab Mary, sanatate in primul rand. Si ochii pe el ca pe butelie. Scaun moale nu inseamna diareic, doar stii asta, asa ca, eu nu m-as ingrijora exagerat (inca). M-as aproviziona in schimb cu niste hidrasec si alte alea de rehidratare despre care vorbeau fetele (nu am retinut exact cum se cheama). Grija sa fie hidratat si, daca scaunele se inmultesc si se nasolesc, cred ca nu scapi de o vizita la doc. Doamne fereste, sa nu fie nevoie! Si Maya a vomat intr-o seara de vreo 3 ori dupa galbenus. Fara urmari, a doua zi era bine mersi. Va pup, sa fiti bine. Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10 |
N-am in casa decit... ceva probiotice parca.
Am smecta, insa.
Sunt cu ochii pe el, fac noaptea alba, ca sa il urmaresc, nu e asta problema. Poate ca nici al doilea scaun sa nu tradeze decit o usoara intoleranta la galbenus... dar ... stii ca nu te poti detasa, sa nu te gindesti si la mai rau...
Doamne ajuta!
Multumesc Anca.
Fericita, puiul
maribell spune:
MARY SPER DIN SUFLET SA NU FIE BABAUL DE ENTEROCOLITA.......CRED CA ESTI DOAR PANICATA SI AI RAMAS SI CU DISCUTIA DE AICI IN CAP, MI SE INTAMPLA SI MIE DES SA MA AMBALEZ SI SA DEVIN USOR PARANOICA.poate este de la galbenus......urmareste-l in continuare, dar sunt sigura ca pana maine isi revine, de nu fuguta la dr.
ARTU....oricand veniti....aici sunt, eventual cu joiana la pascut
T-IOANA ...am 15 saptamani, iar lacontrol ajung in martie pe 16....si atunci sper ca o sa vad si ce e.....am mari emotii.sapt viitoare sun la cabinet pt rezultatul analizelor....sper sa fie totul bine
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
si......BOMBA cu 13 s
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maribell MARY SPER DIN SUFLET SA NU FIE BABAUL DE ENTEROCOLITA.......CRED CA ESTI DOAR PANICATA SI AI RAMAS SI CU DISCUTIA DE AICI IN CAP, MI SE INTAMPLA SI MIE DES SA MA AMBALEZ SI SA DEVIN USOR PARANOICA.poate este de la galbenus......urmareste-l in continuare, dar sunt sigura ca pana maine isi revine, de nu fuguta la dr. ARTU....oricand veniti....aici sunt, eventual cu joiana la pascut T-IOANA ...am 15 saptamani, iar lacontrol ajung in martie pe 16....si atunci sper ca o sa vad si ce e.....am mari emotii.sapt viitoare sun la cabinet pt rezultatul analizelor....sper sa fie totul bine MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010 si......BOMBA cu 13 s GALERIA ZAMBETELOR FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE PUPICI TUTUROR |
Multumesc Maribell - este si discutia... insa sunt 3 scaune, din care 2 moi, moi.
Sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav, sa depaseasca usor gratie lapticului dupa care e innebunit, mai ales acum. Nici ceiucul nu-i displace, ceea ce nu poate decit sa ma bucure. El manifesta inetres fata de mincare, insa nu ii mai dau nimic pina miine, cind ma gindeam la niste mucilagiu de orez. Sper sa fim bine! Va las! Noapte buna... desi mai intru pe la voi, in asa noapte, in care mi=am propus sa fie alba.
Fericita, puiul