Floricele de Liliac (mai-iun-2010) *50*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

buna dimineata!
Eu la un ness cu lapte ca si eu sunt cam chiauna ca a cam marait Sonia toata noaptea...
Mary, cum sunteti???!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Ma bucur Vero ca puiul e bine
Sanatate multa puiutilor bolnaviori. Sa se refaca repede repede

Va multumesc fetelor si pentru majoretele, urarile si pentru sfaturile legate de sora mea. Nu mai este cazul. A nascut azi dimineata o fetita de 3200 g si nu stiu cati centimetri ca taticul era prea in al noualea cer ca sa mai dea atentie si unor asemenea detalii. A nascut usor - la 5 s-a dus la maternitate, la 6 a intrat in sala de travaliu si la 8.35 a venit pe lume Diana - natural, fara epidurala.
Asa ca azi fac cinste

Fug la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Salutare

Ma bucur Vero ca puiul e bine
Sanatate multa puiutilor bolnaviori. Sa se refaca repede repede

Va multumesc fetelor si pentru majoretele, urarile si pentru sfaturile legate de sora mea. Nu mai este cazul. A nascut azi dimineata o fetita de 3200 g si nu stiu cati centimetri ca taticul era prea in al noualea cer ca sa mai dea atentie si unor asemenea detalii. A nascut usor - la 5 s-a dus la maternitate, la 6 a intrat in sala de travaliu si la 8.35 a venit pe lume Diana - natural, fara epidurala.
Asa ca azi fac cinste

Fug la treaba

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

Drumul spiridusilor

multumim

FELICITARI .sa-i dea Dumnezeu micutei si parintilor multa sanatate
sunt f emotionata cand au de de gravidute, bebici

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

alinutza sa-ti traiasca nepotica,felicitari mamei,esti buna de cinste
si nu vreau doar cafea,vreau si ceva mai bunut

fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

'neatza mamici si bebici.....
sunt babau' nu mai pot de somn.....
BIA....daaaaaaaaaaaaaaaaa.....si noi patim la fel
de o saptamana si ceva si TONY se trezeste urland, dar cu ochii inchisi, sau se tot intoarce pe burta, se da cu capul de marginea patutului si maraie....tot in somn.trebuie sa ma ridic de n' ori din pat(caldurica)ca sa o pun pe spate si sa o mangai....dar mai tebuie sa o iau si in pat cu noi....si nu vreau.apoi dupa ce adoarme profund o pun la ea in patutunde doarme pana la 7 dimi.
pana la episodul asta , TONY dormea foarte bine noaptea, nici nu se sinchisea cand ii bagam biberonul in gurita.dormea de la 20.30 pana la 7 dimi.era boierie.
si da.....si TONY doarme mai mult ziua.si inainte dormea de 3-4 ori dar mai putin, acum doarme mai mult.si normal din moment ce face asa urat noaptea....se fataie.....

offffffffffffffff.....si tusea asta nu mai trece...bleah....ma face cu capul

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 13 s
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

felicitari, matusico!
multa sanatate si o viata senina fara griji micutei

asa mi-e pofta de inca un bebe mic-mic .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana

buna dimineata!
Eu la un ness cu lapte ca si eu sunt cam chiauna ca a cam marait Sonia toata noaptea...
Mary, cum sunteti???!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Ioana, multumim de intrebare: suntem bine, fara scaune sau voma, fara febra... pina acum. Sper sa fi fost doar o sperietura si sa fi trecut. S-a culcat la 22, s-a trezit des, insa definitiv la 8. De la 10,30 doarme din nou - sper ca e de bine somnicul.
Pupici si la voi!

Felicitari MATUSICA ALINA. sa fie sanatoase Diana si mamica ei.

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Alinutza- sanatate nepoticai! Sa fie un bebe mancacios si necolicios!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Dupa o luna jumatate de absenta Daca ati sti cate tentative am avut sa va scriu.... de cateva ori mi-a picat netul exact dupa ce am terminat de scris mesajul (sper sa n-o patesc si acum), sau ma apucam sa scriu si se trezea Maia, iar atunci nu mai aveam nicio sansa... in fine... ideea e ca mi-ati lipsit foarte tare. Noi am avut o perioada mai delicata in care nu puteam sa fac absolut nimic decat sa stau cu buburuza, caci alfel plangea rau. Am avut ptobleme si cu somnul de nopte, asa cum vad ca mai aveti si unele dintre voi. Se trezea Maia si din ora in ora, iar dupa ce o puneam la san refuza sa mai doarma in patut. Cum ma aplecam sa o pun acolo incepea sa urle ca din gura de sarpe. Am dormit o saptamana cu ea in pat, insa incet, incet, am reusit sa o pun din nou in patut. I-am povestit de dimineata pana seara de ce trebuie sa doarma acolo , si am pus-o sa doarma in patut si in timpul zilei(de obicei dormea in patul nostru). Acum vad ca e din ce in ce mai bine cu somnul, iar ce ma bucura cel mai tare e ca nu mai plange in timpul noptii cand o las din brate in patut.
In rest, ca sa facem up date-ul, noi suntem bine, stam mai toata ziua in picioare in patut, ne plimbam de colo pana colo, de la un capat la altul, zicem baba, mama si tata si mancam din ce in ce mai bine, de toate. Pana cum doar ficatelul nu i-a placut foarte tare. In rest... pe ce pune mana, mananca.

Maribel, felicitari pentru samburelul din burtica! Ma bucur mult pentru voi. Ai avut probleme cu greturile? A miscat bebelul, sau inca nu ai simtit nimic? Uf... ma apuca nostalgia...

Multa sanatate puiutilor bolnaviori! Si eu am vut-o pe Maia cu multi muci de sarbatori si am fost destul de stresata. Imi inchipui ca atunci cand mai apare si ceva febra, si tuse, si diaree, nu-ti mai arde de nimic.

Noi mai avem putin si ne mutam in casuta nou. Sper sa se intample pe la sfarsitul lunii. Weekendurile noastre inseamna acum o eterna goana dupa mobila, comparari de preturi, calitate and so on. Tare mult mi-as fi dorit si eu o masina de spalat vase da' nu cred ca ne mai incadram in buget...

Va pup, ma duc sa pun la aburit ceva pentru Maia, ca indata se trezeste si vrea sa pape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Vivela, mopul cu aburi poate fi folosit doar pentru gresie? Sau merge si pe parchet? ca ma bate si pe mine un gand.

Mergi la inceput