Floricele de Liliac (mai-iun-2010) *50*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Alinutzaa Ma pregatisem sa scot majoretele (ca ieri am uitat), dar am vazut mesajul cum ca a nascut sora ta.
Felicitari! Recuperare rapida si mult laptic pt bebe.

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana
sa fiu sincera eu tare va suspectez de eruptie dentara ca seamana cu ce facem noi cand creste dintisor (avem deja 3 bucati, toate jos, si cam asa a fost la fiecare; febra max. 37.9, scaune mai moi si mai nedigerate cumva plus cu un miros mai acid si eventual curuletul facut franjuri ...vomitatul poate fi un accident, daca nu recidiveaza!) Sa ne tii la curent cu starea puiului si nu te panica, o sa fie bine!!!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Da, si Jsutina a fost iritata inainte de-ai iesi primul dinte. Am dat-o cu toate' cremele, spalat si cu sapun, dar mai rau se inrosea. Pana la urma am gasit un unguent la farmacie : Cicatrizin din musetel, galbene, sunatoare..si asa i-a trecut.
Acum vad ca e iar un pic rosie (de ieri) , sa inteleg ca ii iese si al doilea dinte

Citat:
citat din mesajul lui ioana1234

Legat de scaunele diareice....Vic a avut cateva scaune diareice( apoase) pe la 3luni, el fiind alaptat exclusiv. Am sunat pediatra ( de familie) si mi-a zis sa ii dau orez fiert si morcov si sa nu mai alaptez o zi , doua..., desi eu repetam ca are numai 3 luni si nu papa altceva... Eu l-am alaptat in continuare si i-am dat biotics. Am mancat eu banane si morcovi si in 2 zile n-a mai avut nimik. Da si acum ma mir de sfatul primit.

Cea mai fericita mami de Victor Andrei ( 15.06.2010)

Justina avea scaunele verzi. Dr mi-a zis ca e deranjata la burta, iar la 4 luni i-am facut mucilagiu de orez, dar nu mi-a zis sa nu o alaptez, din contra ma sfatuia sa alaptez cat mai mult, la fel si la Ioana cat a fost mica.
Sunt doctori si doctori, fiecare cu parerea lor.

arturicii santate multa!
Madamar nu are nici un dintisor?

Citat:
citat din mesajul lui biajitaru

Neata,

Ziua doarme mai nou in trei reprize a cate o ora, o ora jumate. La voi cum e?
Cu mancarea stam bine, papam de toate.

Bia

mamica de Alexandru Matei 04 Iun 2010

Si Justina doarme bine ziua chiar si noaptea (de 2-3 ori maraie ii dau ceai si adoarme la loc), in schimb cu mancarea e jale, nu vrea si pace.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Ioana, Mateo are deja 4 dintisori, toti jos; e rindul incisivilor superiori...

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Bun ziua mamici,
Ne anuntam si noi prezenta pe aici. Am putin timp sa va scriu doua randuri cat doarme pitic. Am avut o noapte alba. Nu stiam ce sa-i mai fac, plangea de mi se rupea inima. Acum 5 zile am facut vaccinul infanrix xesa si a fost OK in noaptea aceia, apoi a inceput tusea, muci, febra, iar noaptea asta a plans aproape neintrerupt. Gingiile sunt putin umflate dar nu sunt inrosite. Sper sa iasa odata dintucii astea sa n-o mai chinuie atat.
In rest alergari toata ziua cu renovarea apartamentului. Sper sa iasa asa cum ne dorim. Arturica,
Mai citesc si ce ati mai scris, sa recuperez tot n-am nici o sansa.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosca spune:

Saluti!

Ieri am fost si noi la control si se pare ca e in regula la plamani,in schimb mai tuseste incarcat si are mucisori la greu.Sunt obsedata ,il ascult de zeci de ori pe zi daca nu are wheezing,sper sa nu se intoarca boala.Ma gandesc sa vad si un homeopat.

Cordelia:Cum ati scapat de muci dupa boala?

T_Ioana:Ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Nati fata si mamica. Pe fetita, sa doarma, iar pe mama, sa mai dea pe la noi:)

GAbi Rosca: ma bcuur sa aud vesti bune, speram sa fi depasit "raul".

Sanatate tuturor!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosca

Saluti!

Ieri am fost si noi la control si se pare ca e in regula la plamani,in schimb mai tuseste incarcat si are mucisori la greu.Sunt obsedata ,il ascult de zeci de ori pe zi daca nu are wheezing,sper sa nu se intoarca boala.Ma gandesc sa vad si un homeopat.

Aa, nu draga mea, nu am scapat de muci nici acum!!
In continuare ii curg cand stranuta si ii aud in nas acolo!
Si sunt zile in care pare ca sunt mai putini iar a2a zi iar ii vad mai lichizi si prezenti; uneori dimineata nu poate sa pape din cauza nasului infundat.
Ii pun mereu sare de mare si ser in nas;
Eu in timpul bolii, il aspiram de 2 ori/ zi si ii puneam si picaturi in nas tot de 2ori zi (sa doarma bine si sa manance bine), insa i-am iritat putin mucoasa si cand uneori cand mai stranuta mai vad cate un pic de sange si m-am speriat foarte tare si nu mai fac nimic, ii pun doar ser cum spuneam.

Dr. ne-a recomandat sa-l masam pe piept cu unguent Pulmex baby - tratament adjuvant ptr ameliorarea respiratiei in infectiile usoare ale tractului respirator, cu simptome de nas infundat, tuse, frisoane. Este un pic mentolat si sper ca vaporii aia sa-l mai ajute la nasuc.
Si cam atat.

Eu mai fac acum si un tratament ca sa-i spun asa, "babisme" din astea de care am ras toata viata, dar iata ca nu e de ras...

Cand era mic sotul meu a facut o bronsita urata de care nu mai scapa si o dr a sfatuit-o pe soacra mea, sa-i puna pe piept o compresa calda cu seu de oaie si putina tuica. Ce-o fi ce n-o mai fi, dar treaba este ca s-a facut bine si de atunci mereu la orice raceala, dureri gat, isi aplica compresa aia si mereu ii mergea bine (si toti membrii familiei aplicau "tratamentul"). A avut carpa pana s-a insurat
Bebe dupa pneumonie, ramasese cu tuse incarcata,insa de 3 zile de cand i-am aplicat si lui compresa, vad ca nu mai tuseste deloc. Acu o fi noroc sau compresa, nu stiu.

seara buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosca

Saluti!

Si a mea a lungit-o aproape 3 saptamani cu mucisori. Pana la urma am apelat la colargol de 2 ori pe zi cate o picatura in fiecare nara. Dupa o zi, mucisorii s-au oprit. Nu stiu daca a fost doar o coincidentza sau chiar a avut efect dar merita incercat.
Si ea avea wheezing, e o moda la noi in familie.
Avand experientza in pneumonii, asta mica a scapat ieftin, cu tuse usoara, doar dimineatza la trezire.

Sanatate!

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Multumesc frumos fetelor pentru urari

Fata mea si cu verisoara'sa Diana s-au gandit ele ca astazi sa se tina de pozne. Vara'sa a iesit cu totul, la propriu. Fii'mea nu mai putea sa faca asta, si a incercat sa compenseze cu niste dintisori. Asa ca de astazi am so eu

toate fetele
Seara buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Madamar am inteles!
Cum i-au iesit numai jos..Stiu, nu este o regula.
Alinutaz felicitari si voua pt dintisor!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Un strong cofeee cu miere va ofer!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput