--> --> -->

Pufi Ian - Feb 2010 (216 )- LMA Ioana-Cristina!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

Buna fetele!

am intrat sa vad ce mai faceti...eu sunt pe fundul butoiului... nu vreau sa va intristez, dar simteam nevoia sa vb cu cineva ....din pacate luni L-AM PIERDUT PE TATA .... suntem tristi, indurerati, a ramas un gol care nu poate fi umplut

singura mea alinare in aceste momente este A... o sa mai stau cateva zile in Buc si apoi o sa merg cu pitica acasa sa o sustin pe mama... o perioada nu cred ca voi mai putea intra... o sa-mie dor de voi toate... poate o sa pot vreodata sa va spun ce au insemnat aceste zile grele pt mine si pt familia mea (in special pt micutza mea de care a trebuit sa ma despart)... cand am revenit se tinea dupa mine prin casa si nu ma scapa din ochi ca nu cumva sa dispar iar

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

nu stiu ce sa zic...

condoleante cred ca e prea formal si prea putin...nu vreau sa-mi inchipui prin ce treci

Imi pare rau ca nu o sa mai poti intra o vreme, poate ti-ar fi facut bine sa stai cu noi si sa vorbim , in momentele de genul asta cred ca cel mai bine e sa nu te lovesti de lucruri/poze/persoane care sa-ti aminteasca....cel putin eu n-as putea Doamne Fereste!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi anisori Ioana Cristina!

Iti doresc tot binele din lume

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Am vazut si eu poze!!!

Nyny ai niste copii model! Si David pare foarte mare, zici ca are vro 2 ani asa , cel putin la expresia fetei!

Larisel Doamne!
eu as face atac de cord sa faca Yannis asa dezastru in casa eu innebunesc ca-si imprastie jucariile daramite sa deschida sertare sa ia ustensile de bucatarie sau sa se ascunda in cosul de rufe sau sa se cocoatze coloc si colo
gemanutele chiar fac chestiile astea sau le puneti voi asa de poza?
sunt socata!

Ruxita arati foarte tanara! iar Kay e un dulce!

Ioana vad ca si alexandra e pusa pe pozne! Si merge sinfura cu bus-ul! are scaunul ei, mai mai!

Sorina, Iris e o scumpa si are cei mai frumosi ochi albastri!!!

Baly are o familie de vis si o sedinta foto si mai si!

Lorex ce a crescut Iuria!!! Si ce seamana cu mami!!! Doamne cate bile are! si ce privire patrunzatoare avem

myky ce se iubesc baietii tai! si baia e foarte frumoasa! si tortul mi-a placut! ce plangea mititelul la motz ... dar cine papa copaneeee! miam miam!

Dandana G vad ca si al tau ma face sa ma apuce palpitatiile!!! la fel ca gemanutele Felicitari! aveti poze foarte frumoase pentru fiecare luna! si frumos intitulate!

Lucia ce fascinat si entuziast e Teo de bucatarit

de Yannis

daaa
mereu e cu mami la bucatarie
fara el nu se face nimic

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
Larisel Doamne!
eu as face atac de cord sa faca Yannis asa dezastru in casa eu innebunesc ca-si imprastie jucariile daramite sa deschida sertare sa ia ustensile de bucatarie sau sa se ascunda in cosul de rufe sau sa se cocoatze coloc si colo
gemanutele chiar fac chestiile astea sau le puneti voi asa de poza?
sunt socata!

de Yannis

he he ce te-asteapta, bag de seama ca nu prea esti pregatita

Eu ma tot amagesc....imi spun ca Yannis nu o sa faca asa .... deocamdata nu e interesat de sertare. Pe unele nu le poate deschide, dar nici nu prea incearca. El e setat pe cabluri, prize, scannerul-imprimanta, boxele, DVD, telecomenzi, X-Box, laptop...d-astea d-ale baietilor
Bag de seama insa ca fetele fac inventarul la TOOOOOOT ce e in casa

de Yannis

Alexutzzza sa sti ca si Teo e fascinat tot de astea.
Inca nu s-a cocotat nicaieri, nu a intrat in nici o cutie....
Avem copii cuminti, ce mai.

Mergi la inceput

La Multi Ani Ioana-Cristina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

happyella Imi pare foarte rau pt pierderea ta! Am trecut si eu prin asta cand aveam 19 ani... Este greu si dureros! Incearca sa te gandeshti la copilul tau care te vrea vesela si fericita, in nici un caz trista si indurerata! Noi suntem aici sa te ascultam...de fapt citim...

alexutzzza Eshti culmea ca zici ca eshti culmea! Am vrut sa rad dar mi-a trecut cand am vazut postarea happyellei.

Mergi la inceput

Sa va fie de bine iesirea fetele;sper sa mai aveti multe ocazii sa va intalniti

Cand am vazut pozele mi-am spus:Uite ce mamici frumoase si degajate,cred ca intalnirile astea va prind bine la moral,e o iesire bine meritata

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

LMA IOANA CRISTINA!

Sanatate si noroc, iubire si pace! sa ai parte de ele toata viatza!

Mergi la inceput

Larisel ai niste fetite superbe

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Multzu pe aprecieri si commenturi

Eu ma retrag asha ca ... NB!

Mergi la inceput