Pufi Ian - Feb 2010 (216 )- LMA Ioana-Cristina!
Raspunsuri - Pagina 14
simplicity spune:
Noi(eu cu tati) suntem topiti dupa Ariana e din ce in ce mai bestiala,incearca sa vorbeasca(vorba vine),scoate niste sunete,silabe asa de melodioase ca te topesti pe loc,are o voce fff frumoasa;ne uitam la ea cum se joaca si ne minunam cat e de draguta
Asta a fost cioara din mine
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."
happyella spune:
mire, simply, alexutzza, larisel va multumesc pt cuvintele voastre... trebuie sa incerc sa imi revin pt puiul meu, insa e greu... sper ca in timp se vor vindeca cat de cat ranile ...
Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa
simplicity spune:
Daca toata lumea e la merg si eu;
Somn usor sa aveti!
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happyella mire, simply, alexutzza, larisel va multumesc pt cuvintele voastre... trebuie sa incerc sa imi revin pt puiul meu, insa e greu... sper ca in timp se vor vindeca cat de cat ranile ... Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa |
Motto-ul de azi:
myky791 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happyella Buna fetele! am intrat sa vad ce mai faceti...eu sunt pe fundul butoiului... nu vreau sa va intristez, dar simteam nevoia sa vb cu cineva ....din pacate luni L-AM PIERDUT PE TATA .... suntem tristi, indurerati, a ramas un gol care nu poate fi umplut singura mea alinare in aceste momente este A... o sa mai stau cateva zile in Buc si apoi o sa merg cu pitica acasa sa o sustin pe mama... o perioada nu cred ca voi mai putea intra... o sa-mie dor de voi toate... poate o sa pot vreodata sa va spun ce au insemnat aceste zile grele pt mine si pt familia mea (in special pt micutza mea de care a trebuit sa ma despart)... cand am revenit se tinea dupa mine prin casa si nu ma scapa din ochi ca nu cumva sa dispar iar Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa |
condoleante
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
buna dimineata!
la multi ani ioana cristina!
alexutzza multam de aprecieri.
sa va fie de bine intalneala. ma duc sa vad poozele.
_
myky791 spune:
VAZUT poze.
la intlaneala numai gazele una si una..
lam vazut si pe C de xela. mami tu maqi faci treaba? am vazut ca C face mancare, da cu aspiratorul...
gemanutzele niste scumpici
_
decenuela spune:
neatza fetili cochetili...coffe va rog... efierbine...desi pana trimit io mesajul...sigur o da si sorina
mmmmmmm
m-am delectat cu postarile voastre...parca imi crapa ranza ca n-am fost si eu la intalneala dar...n-au intrat zilele in sac...
harnicutz....o doamne, ai povestit asa de frumos...sa fiti sanatosi cu totii....maia e .....cea mai finutza fetitza..na ..ca maica-sa...ce mai...
happyela...condoleantze..chiar nu stiu ce sa zic...sunt momente si trairi cand prca niciun cuvant nu te poate alina...si nu poti intelege decat daca treci prin asa ceva...curaj mami...e greu...insa...o sa treaca...din nefericire....asta e sensul vietii...
simpli saruma de explicatiile cu pantofii...mire..sarumana c-ai intrebat....mie nu mi-a venit in gand s-o intreb
ma duc repede la poze
sa aveti o saptamana superrrrrr
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
Buna dimi!
Sarumana de coffee, Dece...mmmm, delicioasa!
Noi am cam avut o noapte..."palpitanta"...fara curent electric, fix cand s-a sculat mandra sa pape, pe la 2 jumi..
Nu mergea, bineinteles...nimika...nici video-monitorul, nici cuptorul cu micro-unde...frumos tare cred ca era pe vremea raposatului "ceasca" sa cresti copii....
Am hranit copilul la lanterna.......de-astea...
Dimi...restartat router-ul, ca nu megea net-ul, si nu stiam ce dumnezeu are....
Happyella...condoleante! Sa gasesti puterea sa treci cu bine peste acest moment greu...Bebelina ta are nevoie de mamica ei vesela si zambitoare...
Larisel....gemanutzele sunt pur si simplu dementiale!
Xela...vazut poze...C. este un mic gospodar...gateste, da cu apiratorul, si are un zambet...; A. este o frumusetze de fetitza, are niste ochishori frumooosi, si gene luungi..
Haircut....Felicitari pentru primii pasi ai Maiei!
Ele, Alexutzzza....saru'mana de aprecierile la adresa micutzei "tero"!
Vazut poze de gazele la intalnire....... frumoase momente...
Si, nu in ultimul rand...
La multi Ani Ioana - Cristina!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)