Pufi Ian - Feb 2010 (216 )- LMA Ioana-Cristina!
Raspunsuri - Pagina 12
larisel spune:
Aaa..relashul ala foarte rar se intampla cap coada, pt ca de cele mai multe ori se bat pe acelashi obiect (chiar daca au identice chiar daca nu) sau daca nu cad, se lovesc... oricat le-ash pazi, zilnic se intampla ceva, o lovitura, o mushcatura, un cucui... asta mi se pare cel mai greu: sa le feresc de accidente grave. Sa nu zic ca deja trag de toate cele de pe sus... Nu pot sa uit vreun coltz de foarfeca sau vreun maner de cutzit sau vreo coada de ibric pe marginea mesei/aragazului...
De o saptamana Natalia se urca singura pe canapea (aia verde din poze care e destul de inalta). Alena inca nu poate si tzipa cand vrea sus. De pe canapea se cocotza pe masa (plianta, stransa) de unde se serveshte cu ce prinde... ieri am gasit-o cu degetele in paharul de vin al lu' ta-su... Ma mir ca totushi nu l-a varsat, dar se lingea pe buze ...
Oricum nu pot fi pazitzi non-stop, asta-i clar... deci trebuie baricadat tot si mai ales prevenit tot ce nu-tzi trece prin cap, ca ce-tzi trece faci oricum.
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Simply help! Ai idee ce reprezinta la incaltarile pt copii E,F si G de dupa marime? _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
nu stiu daca am explicat pe inteles...
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."
miremia spune:
Happyella condoleante! Sper sa treceti cat mai usor peste perioada asta grea.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
larisel spune:
Si...cred miremia ca fericirea e de fapt tripla... cate una de basca plus una pt ce fac ele impreuna
happyella spune:
dany multa sanatate lui Arthur...ma sa nu aveti probleme si ca totul sa se rezolve de la sine in timp
Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa
simplicity spune:
citat din mesajul lui happyella Buna fetele! am intrat sa vad ce mai faceti...eu sunt pe fundul butoiului... nu vreau sa va intristez, dar simteam nevoia sa vb cu cineva ....din pacate luni L-AM PIERDUT PE TATA .... suntem tristi, indurerati, a ramas un gol care nu poate fi umplut singura mea alinare in aceste momente este A... o sa mai stau cateva zile in Buc si apoi o sa merg cu pitica acasa sa o sustin pe mama... o perioada nu cred ca voi mai putea intra... o sa-mie dor de voi toate... poate o sa pot vreodata sa va spun ce au insemnat aceste zile grele pt mine si pt familia mea (in special pt micutza mea de care a trebuit sa ma despart)... cand am revenit se tinea dupa mine prin casa si nu ma scapa din ochi ca nu cumva sa dispar iar Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa |
Motto-ul de azi:
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
nu stiu daca am explicat pe inteles... Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult." |
mult!
Acum sunt de pantofiorii de fetite de la clarks, sunt foarte foarte draguti.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
happyella spune:
citat din mesajul lui miremia Happyella condoleante! Sper sa treceti cat mai usor peste perioada asta grea. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
mire multumesc
Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa
simplicity spune:
citat din mesajul lui haircut Ne-am linistit si noi, am pitit copilu' si-acum program de voie.... A fost tare frumos la intalnire...chiar m-am simtit super...le-am cunoscut pe Elefantica, Miremia, Alexutzzza si Gmylady...niste finute si frumoase si gazele....a fost tare frumos....Eram in dubii daca sa vin sau nu pentru ca ma simteam pe marginea butoiului si nu voiam sa stric atmosfera, dar ma bucur din suflet ca am ajuns. M-am intors acasa si i-am impuiat capul sotului cu povesti despre cat de bine a fost si cat sunteti de dragute... Sper sa repetam cat de curand experienta Si, ca tacamul sa fie complet si sa fie o zi tare frumoasa, M a facut primii pasi singurica M-am topit toata, e unul din cele mai mari vise s-o vad mergand singura si e atat de aproape de a se indeplini ca nu-mi vine sa cred...Cu noi agatati de gulerul de la body(ca mi-e o frica de mor s-o las singura, dar tinutul e doar pentru cand se dezechilibreaza, nu punem pic de tensiune atunci cand merge) a batut casa in lung si lat, desi era obosita...s-a entuziasmat si ea ca poate singura si, bineinteles, a avut ca tinta usile de la mobila de bucatarie unde n-o lasam sa mearga de obicei(cos de gunoi, vase casabile...) inceputul e promintator..... Dar atat de mult imi doresc s-o vad pe picioarele ei ca nu mai conteaza nimic Aaaa, a mai facut ceva ce mi-a placut tare Cand am intrat in casa s-a repezit la mine, am luat-o in brate si se uita uimita, parca eram cel mai frumos lucru din lume, m-a mangaiat pe par, mi-a dat pup, se lipea cu fatuca de mine am ramas fara cuvinte..il intrebam pe al meu daca asa se simte si el cand vine acasa si M ii sare in brate...e atat de frumos sa fii parinte Va multumesc, voua, fiica-mii si sotului meu, pentru ziua asta frumoasa mami de fetita finuta |
Bravo
Un mesaj foarte frumos ai trimis,ma bucur pt ziua asta frumoasa pe care ati avut-o
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
mult! Acum sunt de pantofiorii de fetite de la clarks, sunt foarte foarte draguti. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Motto-ul de azi: