Pufi Ian - Feb 2010 (216 )- LMA Ioana-Cristina!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Am vazut si eu poze!!!

Nyny ai niste copii model! Si David pare foarte mare, zici ca are vro 2 ani asa , cel putin la expresia fetei!

Larisel Doamne!
eu as face atac de cord sa faca Yannis asa dezastru in casa eu innebunesc ca-si imprastie jucariile daramite sa deschida sertare sa ia ustensile de bucatarie sau sa se ascunda in cosul de rufe sau sa se cocoatze coloc si colo
gemanutele chiar fac chestiile astea sau le puneti voi asa de poza?
sunt socata!

Ruxita arati foarte tanara! iar Kay e un dulce!

Ioana vad ca si alexandra e pusa pe pozne! Si merge sinfura cu bus-ul! are scaunul ei, mai mai!

Sorina, Iris e o scumpa si are cei mai frumosi ochi albastri!!!

Baly are o familie de vis si o sedinta foto si mai si!

Lorex ce a crescut Iuria!!! Si ce seamana cu mami!!! Doamne cate bile are! si ce privire patrunzatoare avem

myky ce se iubesc baietii tai! si baia e foarte frumoasa! si tortul mi-a placut! ce plangea mititelul la motz ... dar cine papa copaneeee! miam miam!

Dandana G vad ca si al tau ma face sa ma apuce palpitatiile!!! la fel ca gemanutele Felicitari! aveti poze foarte frumoase pentru fiecare luna! si frumos intitulate!

Lucia ce fascinat si entuziast e Teo de bucatarit

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Xela simpatia e reciproca, tare frumoase pozele tale...deja mi-e rusine cu intunecatele mele, promit ca schimb aparatul soon.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Am incarcat si eu poze cu gemanutzele implicate in activitatzile de zi cu zi... mai simplu va arat ce fac ele toata ziua decat sa scriu...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

am ras cu lacrimi, sunt mortale.
Nataly e deosebit de frumoasa, model o faci.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Alexutza - dupa cm ti-am spus si live arati mai bine in realitate decat in poze, esti un fel de bomba sexi, imi place ... asa da

Mire - mi-a facut placere sa ne revedem, eu oricum te

esti tu dragutza.
bomba sexy care nu face sex sau , ma rog, nu-i sta mintea acolo
Daca io-s bomba sexy atunci sunt culmea bombei sexy

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
Larisel Doamne!
eu as face atac de cord sa faca Yannis asa dezastru in casa eu innebunesc ca-si imprastie jucariile daramite sa deschida sertare sa ia ustensile de bucatarie sau sa se ascunda in cosul de rufe sau sa se cocoatze coloc si colo
sunt socata!

de Yannis

he he ce te-asteapta, bag de seama ca nu prea esti pregatita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
Larisel Doamne!
sunt socata!

de Yannis

he he ce te-asteapta, bag de seama ca nu prea esti pregatita

Eu ma tot amagesc....imi spun ca Yannis nu o sa faca asa .... deocamdata nu e interesat de sertare. Pe unele nu le poate deschide, dar nici nu prea incearca. El e setat pe cabluri, prize, scannerul-imprimanta, boxele, DVD, telecomenzi, X-Box, laptop...d-astea d-ale baietilor
Bag de seama insa ca fetele fac inventarul la TOOOOOOT ce e in casa

de Yannis

Mergi la inceput

Simply help!
Ai idee ce reprezinta la incaltarile pt copii E,F si G de dupa marime?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:

Larisel Doamne!
sunt socata!

Astea sunt doar cateva din chestiile pe care le fac...aka doar ce am surprins in poze. Sa stea la poza pt poza...no way... plus ca aparatul meu nu face poze instant si dureaza cateva secunde de cand apeshi pe buton si pana face poza propriu-zisa... Deci dezastru in casa e non-stop, aka deranj nu altceva. Problema e ca dupa ce ishi inshira toate chestiile pe care le gasesc nu le mai baga in seama, decat daca le pui la loc in cutii, pe rafturi, in sertare... si atunci o iau de la capat. Acces la sertare si dulapuri au doar la unele, pe unele le-am baricadat cu sisteme anti-deschidere (dar nu se potrivesc la toate), pe unele le pazim cu scaune sau elastice de par, dar unele efectiv nu am cum sa le inchid si atunci am pus acolo intentzionat chestii ne-periculoase pt ele: carpe, pungi de paste neincepute, galetushe, buretzi de vase etc... Ca sa respir si eu cate jumatate de ora le las sa se desfashoare si apoi strang eu 10 minute, dar se merita pt 1/2 de ora de relash fara tzipete si fara sa se suie pe mine...

Ar fi multe de zis, dar .. o sa vedetzi si voi cand mai cresc un pic pufii...Oricum, acum este mult mai greu decat cand erau bb-i...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Buna fetele!

am intrat sa vad ce mai faceti...eu sunt pe fundul butoiului... nu vreau sa va intristez, dar simteam nevoia sa vb cu cineva ....din pacate luni L-AM PIERDUT PE TATA .... suntem tristi, indurerati, a ramas un gol care nu poate fi umplut

singura mea alinare in aceste momente este A... o sa mai stau cateva zile in Buc si apoi o sa merg cu pitica acasa sa o sustin pe mama... o perioada nu cred ca voi mai putea intra... o sa-mie dor de voi toate... poate o sa pot vreodata sa va spun ce au insemnat aceste zile grele pt mine si pt familia mea (in special pt micutza mea de care a trebuit sa ma despart)... cand am revenit se tinea dupa mine prin casa si nu ma scapa din ochi ca nu cumva sa dispar iar

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

Mergi la inceput

La Multi Ani Ioana-Cristina!
Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si sa o asculti pe mami! Mandruta ne e dor de tine!!

_

Mergi la inceput