Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 9
crispro spune:
Rodi, du-te la spital. Nu ai nimic de pierdut. Du cu tine apa, Lp, pune-o la san, sa nu se deshidrateze. Draga de ea! Ce o fi, oare?
Am fost la socri la masa, unde Vlad a incasat o palma peste cap de la nepot... uuiiiiii, ce nervi pe mine!!!
Merg sa ii pregatesc legumele, ca imediat se trezeste din prima tura de somnic.
Duminica placuta, fetele!
Rodi, te asteptam cu vesti!
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Stefania, m-am uitat pe blogul tau, prin pozele tale.. Sunteti foarte frumosi! Imi plac postarile tale de pe blog, asa... pline de caldura.
Andreea, eu raspund dupa mai mult timp, ca nu prea ma mai tine creierasul. Eu avocado i-am dat crud, in combinatie cu mar. Succes total la noi. Eu nu i-am dat niciun fruct copt, nu vreau sa-si piarda din vitamine...
Rody, na, ca am scapat porumbelul, dar tati a vorbit cu DD si l-a rugat frumos si pt o fetita. O sa ii intaresc rugile... Mie sincer nu pot sa spun nici acum ca am o preferinta, dar daca DD poate, asteptam si o fetita, cand va alege sa vina.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
btz_ovi spune:
Hello!!!!
LA MULTE LUNITE PT PERECHEA DE GEMENASI PRECUM SI FRUMOASEI ARIANA si lui TUDOR al IULIANEI,scumpel mic si dulce!!!!!!
Eu va invit la o cioco alba de casa si un pahar de vin rosu,nu se potrivesc dar se nimeresc.Astazi eu cu al meu sot implinim un an de cand ne-am nenorocit vb lui.Eu sunt acasa el la munca ca este seminar si na...:(((
Eladea aseara mi=au dat lacrimile cand l-am vazut pe acel puiut dulceag,iar sotul mi-a promis ca vom depune niste banuti pt el cat si pt ALEX din VS .E groaznic ce li se intampla:(((
Vroiam sa te intreb:cum e cu comenzile pe amazon?As vrea sa iau o cadita pt Paul insa nu stiu cum se procedeaza.Imi pot da detalii mai multe te rog?
Michelle pupam blondina Catalinuta ,bine ca nu a fost mai grava cazatura.Felicitari pt baita in cada
Adriana incet incet situatia se imbunatateste nu?:>
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
rodyka spune:
of, a mea nu vrea sa bea apa, nici nu stie sa bea ca nu a baut niciodata! si ce am incercat sa-i dau sa pape tocmai mi-a vomitat si pe nas . oare daca-i dau lapte?! m-am imbracat sa plecam la urgenta... acuma sta vecina cu ea in brate... Doamne-ajuta!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
btz_ovi spune:
Offf RODY sa dea DD ca ISA sa fie bine,asteptam vesti cat mai bune.Pupici!!!
Noi ieri am avut parte de o surpriza.Pe la 9 pregateam masa lui Paul,Ovidiu facea cafeaua (face o cafea demential de buna) si ne faceam planuri pt ziua respectiva.Bate la usa,ma uit la vizor si o vad pe MAMA mea cum radea pe infundate.Sa cad jos,nu mi-a venit sa cred.Au venit la Iasi ca le era dor de nepotelul lor.Si am petrecut o zi atat de frumoasa in compania lor,incat la 17 cand au plecat ne parea foarte rau ca nu au mai stat.Iar cand am ajuns acasa am avut parte de o surpriza neplacuta:Paul Mic era ud leoarca pe spate,pana la costumas,picioarele si mainile reci bocna.
Toata noaptea l-am vegheat sa nu faca febra,nu imi pot imagina de ce era asa ud,nu se pisase,ma gandesc ca poate i-a fost cald si a transpirat.
Offf sper sa nu raceasca deloc ca atat imi trebuie:(((
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
rodyka spune:
tot incerc sa-i dau apa sau lapte. nu vrea! nici la san. nu-i vorba, ca la ora asta nici nu avea ce suge... mi-a zis vecina ca al ei doar ceaiul nu il vomita (ea ii face ceai de chimen, ce ziceti? e ok? al ei are 1 an si 2 luni, a mea doar 7 luni jumate...). am gasit o cutie de babycalm, scrie ca se da cate o lingurita in caz de voma. dar cu ce sa il indulcesc?!
si pe cand sa plecam, mai trage o tura pe neasteptate, iar ne schimbam de haine... acum vad ca e linistita, ca nu mai are nimic in burtica... oricum ma gandesc sa merg si maine cu Isa la pediatra sa cerem analize amanuntite pentru toate...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crissy77 spune:
offff, rody... sanatate Isei. Dupa ce vomita nu se da nimic timp de o ora (pt ca vomita in 5 min). Dupa o ora se dau lichide, in cantitati mici, la intervale de 5-10 min. Exista in farmacii saruri de rehidratare, sunt bune la gust. Sucuri nu bea? kk cum face? Scaune dese si apoase combinat cu voma si febra - enterocolita sau gastroenterita(aici cred ca e fara febra). Gastroenterita e scarboasa, poate fi provocata de bacterii gen salmonella, e-coli.
bamboletta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
LML si din partea noastra delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
La multi ani si din partea noastra !!!
crissy77 spune:
rody, cred ca il poti indulci cu glucoza
btz, eu mi-am luat cioco, nu-s cu vinul decat daca e dulce. Multi ani fericiti, pardon "nenorociti" de acum incolo
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
LML si din partea noastra delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
La Multi Ani si de la noi cu mare drag
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip