Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neatza gagici!

noi am dormit neasteptat de bine... de la 9 jumate la 9 jumate cu o trezire de masa la 6 jumate cred ca era si foarte obosita, ieri pe zi a dormit vreo 3 reprize de juma de ora.

cum vad si eu pozele rubiei?

la multi ani bebicilor sarbatoriti azi! sa fiti sanatosi, ca frumosi si fericiti sunteti

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Stefania am vazut poze cu Andre. E un dulce. Sunt cateva poze care mi-au placut foarte mult; par profi.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Nu sunt, sotul meu le-a facut. Are ca hobby fotografia. Mie nu im place sa ma vad in poze dar el face niste fotografii superbe

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

mda, chiar imi imaginam eu ce ar zice cei de la firma de transport de aici daca as proceda asa cum ai facut tu

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Carla Maria si Matteo Cristian

Ariana de Bubster

LML si din partea noastra

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Daca e sa fie la fel ca V, puturoasa dar totusi fomista... asta este, cat oi mai avea celule nervoase si sinapse, om trai si om vedea!

asaaa, deci bb2 n-are de ales, va trebui sa fie fetita! dupa genul folosit de tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

peste noapte a dormit Rebeca in camera ei, eu cu ea in camera. S-a comportat binisir. Probabil ca diseara dorm si eu in dormitorul matrimonial. Yuhu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

LML pentru aniversatii de azi

Carla Maria si Matteo Cristian
Ariana de Bubster

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Stefania am vazut poze cu Andre. E un dulce. Sunt cateva poze care mi-au placut foarte mult; par profi.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Nu sunt, sotul meu le-a facut. Are ca hobby fotografia. Mie nu im place sa ma vad in poze dar el face niste fotografii superbe

Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

mda, chiar imi imaginam eu ce ar zice cei de la firma de transport de aici daca as proceda asa cum ai facut tu

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

La cateva zile dupa intr-un alt autobuz s-au inchis usile prea repede si au prins carutul, e mare gen londou si mi-a stricat una din roti. Nu a fost vina soferului ci a autobuzului, o chestie defecta la usa. Nasoala experienta. Dar bine ca nimeni nu a fost ranit.

Au platit 130 € pt reparatie si si-au cerut scuze de o mie de ori.

Mergi la inceput

tu fete, ma tot invart pe-aici sa vad care apareti...

Isabeluta mea mi-a dat desteptarea intr-un mod neasteptat: vomitand si inecandu-se. am sarit din pat, era uda toata, si parul, si hainele, si sacul de dormit... dar ea a adormit apoi instantaneu! mi-a fost frica s-o las sa doarma, am pus-o pe-o parte si am pazit-o, intr-un minut iar a vomitat! imi era asa mila de ea si nu stiam ce sa-i fac... cat am luat-o in brate m-a udat si pe mine toata, am bagat-o la baie si au trecut 20 minute de liniste... am imbracat-o sa ne pregatim de mers la biserica, si imi vomita iar tot la 5 minute, dar ea rade si habar nu are... parca iese miere din gurita ei (scuzati...), si la culoare si la consistenta. mi-e asa de mila de ea, cum ii simt stomacelul zbatandu-se si nu stiu ce sa-i fac decat s-o tin in brate. as merge cu ea la urgenta dar, din ce mi-a spus vecina, ea a asteptat 6 ore aseara!!!! si i-a spus doar ca baietelul ei a luat un virus care o sa treaca in cateva zile. oare as putea sa-i dau ceva sau sa astept sa vad ce se mai intampla? trece de la sine?! chiar ma gandeam ca ieri nu a mancat nimic special, nu am introdus nimic nou de 3 zile. oare ce sa fac?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

rodica, ai grija ca bebeii asa mici se deshidrateaza foarte repede. probabil tu stiai deja avand in vedere experienta de mamica.
eu nu sunt fan spitale, dar nu stiu ce sa zic.. poate pt linistea ta ar fi bine sa dai o fuga

pt Isa, sa nu fie nimic. doar sa fi fost ea lacoma cand a mancat

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rody, incearca sa o faci sa bea apa, iar daca ea continua sa vomite si apa, nu ai incotro, trebuie sa mergeti sa o vada un medic. Copiii se deshidrateaza foare repede, prin voma ea nu pierde numai alimentele ingerate, pierde si alte lichide si enzime importante.
Poate a contactat vreun crocobaur care-i da starile astea. Ar mai putea fi de la amigdale inflamate... dar totusi nu are simptome de raceala sau ceva de genul asta...
Astept vesti bune de la voi!!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput