Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 7
bumblebee spune:
Buna dimi!
Vazut pozele puse de Maria de Rubia, Ioana de Soshika, Daria de Ramonasin, Tudor de Baby. Avem niste delfinasi frumosi foc!
Carla Maria si Matteo Cristian
Ariana de Bubster
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
bumblebee spune:
Noi am avut o noapte destul de ciufulita, de la 1 pana pe la 3:30 a cam tinut-o intr-un plans. Asta fara sa mai adaug foielile sau trezirile izolate. A dat si cateva gaze, sa fie din cauza CM-ului meu? Ca si eu sunt tot ca un balon, iar de mancat, ieri, spre rusinea mea, pana aseara la 19, am bagat numai micul dejun (am facut curatenie toata ziua si fectiv n-am avut timp), aseara la cina am avut lasagna, dar nu cred ca ar avea ceva...
Ca vorbeati de sforait, la un moment dat azi noapte, se auzea sforaitul lui tati la noi, cu toate ca erau usile inchise, asta pana a reusit piticul sa=l trezeasca si pe el. Cred ca asta cu perioade in care sforaie mai tare, cred, dar cred totodata ca si noi avem perioada cu somnul mai sensibil, cu atat mai mult de cand suntem mame, cand suntem "setate" sa auzim si pasul furnicii de pe perete. Barbat-miu a fost si el cu bruxism, dar, dintr-un motiv sau altul (si cred ca la el tinea de stres, incarcatura emotionala si nervoasa) de cativa ani, nimic!
Am 6 luni!!!
bumblebee spune:
Racusoru, la mine cantarirea lui V nu a avut rol de proba suptului, la el faceam asta de cand ii dadeam si completare LP, ca sa stiu cat ii dau, pt ca piticul meu e din categoria sacul fara fund. Nu o fac pt "grafice de lactatie", ci pt faptul ca dimineata, spre ex. (in vremurile bune) aveam intre 350-400 ml, in restul zilei cate 180 la o masa, eii, surplusul de dimineata il foloseam pt completare si daca eram pe supraproductie, mai bagam si la congelator... Tare bine mi-au prins rezervele, dar acum mai am numai o punga cu 250... asa ca... mult nu mai e si raman si fara aia. Asta este... am tras atata de mine pt alaptatul asta, si inca trag, cu muls, cantariri, bazaconii, ca nu prea as avea ce sa-mi imput.
Ii spuneam sotului ca la nr.2 n-o sa mai vada ele filme de astea... Dar nici el nu crede intru totul chestia asta... Daca e sa fie la fel ca V, puturoasa dar totusi fomista... asta este, cat oi mai avea celule nervoase si sinapse, om trai si om vedea!
Am 6 luni!!!
crispro spune:
Neata!
Aseara a adormit un pic mai greu, si cu multe treziri pana pe la 10 seara, ca aveau cei de sus musafiri- era o galagie, alergau copiii prin toata casa, urlau, aruncau... haos total. La 12 le-au plecat musafirii-m-au trezit si pe mine de n-spe ori. Apoi la 4 juma copilul pt suzi, la 5 pt LP - si apoi a adormit beton, inca doarme. Se vede ca e duminica, si dorm si cei de sus. De regula piticul lor se trezeste la 7 (cand pleaca mama lui la munca, pt ca nu mai are tzitzi), si fac o galagie de numa... SI galagia e continua, asa incat nu ai cum sa nu auzi si sa nu te trezesti. Daca erau straini, ma duceam la ei sa zbier un pic... dar asa mi-e jena. O sa incercam sa abordam azi subtil subiectul... sa vedem daca ne iese.
La multi ani Carla si MAteo!!! Frumusetile noastre!
La multi ani Ariana , papusa dulce!
Sa cresteti mari si sanatosi!!!
Stefania, faina faza cu autobuzul- se vede ca traiesti in cu totul alta lume...
Sa-l ajutam pe Alex
adrianaBuc spune:
neata
peste noapte a dormit Rebeca in camera ei, eu cu ea in camera. S-a comportat binisir. Probabil ca diseara dorm si eu in dormitorul matrimonial. Yuhu!
Cam liniste in delfinariu!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
adrianaBuc spune:
La multi ani Carla si Mateo!!! 7 lunite! yuhu
La multi ani Ariana! trecu si prima juma' de an!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
michelle1981 spune:
Carla Maria si Matteo Cristian
Ariana de Bubster
baby vad ca si Tudor a avut o cazatura, si a mea a cazut ieri prima data (la 6 luni si o zi) :(
ramonasin felicitari pt
rubia vaiiii ce printesa am vazuuut Superbe pozele! Te inteleg de ce vrei sa te apuci de bb2 imediat! Si eu abia astept sa pun in aplicare planul cu bb2 :))
stefania_97 ce frumos povestesti pe blog.. si ce puiuti dulci ai, te cred ca esti mandra
Legat de subiectul cu bataia, eu nu ma simt in stare sa deschid linkul, insa numai ce am citit la voi mi-a ridicat parul de pe mine :(((
Roxana uff cand aud de cazuri cu sarcini obtinute greu ma gandesc cat de nedreapta e soarta, cum unii fac copii pe banda rulanta si ii arunca, iar altii se chinuie enorm sa aduca pe lume un sufletel.
Ieri am facut si noi curat peste tot, mutat mobila, sters de mai multe ori pe jos caci o voi pune si eu pe covor de acum. Aseara am facut prima baita in cada mare dar era cam flamanda si ne-am grabit. Mai incercam si azi balaceala.
Tot ieri am experimentat si prima cazatura, asa a mai plans mititica.. (a cazut din pat, de la 40 cm pe parchet.. ufff), lipsisem doar 5 secunde!
Apoi dupa ce a adormit la 21.30 au venit musafiri si am facut pizza si ne-am uitat la film. Cand sa ma culc si eu la 1.45, s-a trezit Bianca sa pape si nu a mai avut chef de nani. Incepuse sa se joace, asa ca m-am chinuit vreo ora jumate sa o adorm iar.. Iar la 8.30 gata, tezirea!
Acum am pus un mar la cuptor, incerc sa ii dau mar copt intaia data, sper sa ii placa.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo Stefania am vazut poze cu Andre. E un dulce. Sunt cateva poze care mi-au placut foarte mult; par profi. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010# |
Nu sunt, sotul meu le-a facut. Are ca hobby fotografia. Mie nu im place sa ma vad in poze dar el face niste fotografii superbe
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
blue_night spune:
Buna dimineata,
Imi cer scuze ca dau buzna, sunt o mamica de la buburuze de ianuarie februarie 2011 si vreau sa va intreb daca nu aveti nevoie de niste lapte praf Humana contra diareei. Am primit doua cutii care expira acum la sfarsitul lui februarie si alte doua care expira la sfarsitul lui aprilie, nu le folosesc si nu as vrea sa expire la mine in dulap, este pacat.
Detalii aici: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15838&n=Lapte-praf-HUMANA-contra-diareei---2-cutii
Va rog daca sunteti interesate sa imi dati PM, nu prea mai am timp sa intru pe forum. Multumesc si o duminica minunata!
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)