Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
ooana spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui stefania_97
La cateva zile dupa intr-un alt autobuz s-au inchis usile prea repede si au prins carutul, e mare gen londou si mi-a stricat una din roti. Nu a fost vina soferului ci a autobuzului, o chestie defecta la usa. Nasoala experienta. Dar bine ca nimeni nu a fost ranit. Au platit 130 € pt reparatie si si-au cerut scuze de o mie de ori. Viata in patru :) Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10 |
ce pot spune mai mult decat ca traiesti intr-o lume cu adevarat civilizata ...te invidiez pentru asta
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bamboletta spune:
Salutare
Rodi-si eu zic sa mergi cu ea la spital..bb-ii asa mici se deshidrateaza repede..plus ca nu vrea apa sau san..a zis bine Cristina dupa ce vomita o lasi ceva timp pana ii dai lichide iar altfel iar vomita saracuta multa sanatate
Btz_ovi-la multi ani fericiti impreuna
eu va servesc cu pizza si clatite cu nutella
duminica frumoasa
Alice_Elena spune:
daca face diaree poate fi si rotavirus. dar eu cred ca isa n'are nimic
btz, la mai multi si fericiti
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
ooana spune:
Bambo eu am luat o felie de pizza saru'mana
Rody cum mai e Isa? cu toata groaza du-te la spital...DD ajuta sa nu fie enterocolita
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
dupa incercari repetate si esuate de a-i da apa, ceai, lapte, titi, am reusit sa-i dam cateva gurite de apa direct din sticla. apa pe care mi-a vomitat-o in masina!!! am avut noroc ca am fost printre primii la urgenta, ne-am pus intr-un colt ca se umpluse de copii tusind si am intrat repede. a consultat-o o dr tare de treaba si Isa a stat nemiscata, mult prea cuminte. n-are nici febra, nici diaree, nici in gat, nici in urechi, nici la piept nimic. inca o data, e sanatoasa tun!! ba chiar ne-a felicitat dr!! si m-a intrebat daca a vomitat cu mucus, ceea ce e foarte bine, dupa spusele ei, ca a eliminat!
recomandari: multe lichide (ceai de musetel, suc de fructe, apa, dar NU lapte care e foarte vomitiv, exceptie titi - ca eu i-am spus ca ea nu bea nimic decat titi), mancare doar daca vrea, in caz de voma o juma de supozitor "Motilium" (cu domperidona).
iar daca apare febra si diaree, sa merg iar la urgenta sau la pediatru...
multumesc tuturor scumpelor de voi ca ati sarit sa ma ajutati, ma gandeam ca e duminica si nu ma aude nimeni . sunteti nepretuite!!
ma duc sa citesc din urma, ca recunosc ca am citit cam pe diagonala, unde-mi vedeam numele meu sau al lui Isa
PS: oare are importanta ce suc ii fac? daca e de mere+pere+porto? sau sa fac doar de un fel?
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
matusa77 spune:
Va salut!
Am intrat sa ma plang, nu am mai citit de multa vreme si regret sincer.
Am avut si inca mai este bebelul bolnav a facut o bronsiolita virala super urata am fost internati in doua spitale, a facut injectii in vena cu cortizon si aerosoli si partea cea mai proasta e ca a stat cateva zile numai cu perfuzii nu mai manca absolut nimic, nici macar lapte si am trait o experienta totalmente urata, ingrozitoare in spialele din Romania unde domneste mizeria, haosul, nepasarea si nesimtirea.
Acum bebe e mai bine suntem acasa dar mananca numai lapte fara nimic altceva a scazut in greutate trei zile 500 gr, inca mai tuseste si are suieratul acela cand respira.
Asa ca va urez multa sanatate voua si bebelusilor.
Si imi cer scuze daca vam incarcat cu problemele noastre dar sincer simteam nevoia sa plang pe umarul cuiva.
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010
rodyka spune:
matusa, eu una ma bucur ca ai venit sa plangi pe umarul nostru, ca pentru astea suntem toate aici, sa ne sprijinim la nevoie
imi pare rau ca ati trecut prin experienta spitalelor, pupam pe Ducu sa se faca bine. si pe mami
crispro spune:
Rodi, pai si de ce a vomat? ce a zis dr? iar mucus de la ce? se crede ca a fost o raceala? daca tot a vomat toata ziua, mai bine voma o data si la dr, sa vada cum e... nu? sa fie totul bine! sa pape bine, si sa nu mai vomite, draga de ea!
Matusa, scumpa, aici suntem! Imi pare rau sa aud prin cate ati trecut. Groaznic sa iti vezi bebelu bolnavior! Sa se refaca repede, sa puna pe el si mai mult decat a dat jos, sa pape bine. Multi -ici de la noi! SI multa putere tie!!!
Am fost la plimbare prin oras, cu sot si copil in carucior. De obicei dupa o ora de plimbat adoarme. Dar azi a inceput sa planga. SI nu cum face de obicei cand e marait si somnoros (adica maraieli, tipete, foieli si nervi) ci plans...asa trist. De spaima parca. oare de ce nu ne-a vazut pe noi??? m-am tot pus in fata caruciorului, sa il linistesc, dar asa plangea... nu tare sonor, dar afectat.. ioi, mi s-a rupt sufletul. SI ochii ii erau plini de lacrimi. L-a luat sotul in brate, s-a mai linistit un pic, si am venit acasa- unde l-am pus la somn... dar nu vroia in patut, asa ca a trebuit leganat 10 minute, pana a adormit. Bebicul meu scump!
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Rodi, pai si de ce a vomat? ce a zis dr? iar mucus de la ce? se crede ca a fost o raceala? daca tot a vomat toata ziua, mai bine voma o data si la dr, sa vada cum e... nu? sa fie totul bine! sa pape bine, si sa nu mai vomite, draga de ea! |
of, Cris, atatea intrebari aveam si eu!! pai n-a zis de la ce a vomat. dar a zis ca e foarte bine ca a eliminat mucusul, ca probabil era undeva blocat (eu ma si gandisem la tura aialalta cand am fost la urgenta si mi-a spus ca e inflamat si se vede mucus in gat... si eu nu reuseam sa-i scot!). oricum a zis ca nu e de ingrijorat, doar s-o hidratez bine si sa nu-i dau papa pana nu vrea ea! nici daca mai vomita nu e problema, de aia mi-a dat supozitoarele (sunt ptr deranjamente stomacale, balonari, voma). dar ca e urgenta daca face febra si diaree (probabil se gandea si ea la enterocolita...). pai nu a vomitat la ea in cabinet ca nu mai avea nimic in stomacel, ultimele gurite de apa le-a dat afara pe drum, in masina...
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Am fost la plimbare prin oras, cu sot si copil in carucior. De obicei dupa o ora de plimbat adoarme. Dar azi a inceput sa planga. SI nu cum face de obicei cand e marait si somnoros (adica maraieli, tipete, foieli si nervi) ci plans...asa trist. De spaima parca. oare de ce nu ne-a vazut pe noi??? m-am tot pus in fata caruciorului, sa il linistesc, dar asa plangea... nu tare sonor, dar afectat.. ioi, mi s-a rupt sufletul. SI ochii ii erau plini de lacrimi. L-a luat sotul in brate, s-a mai linistit un pic, si am venit acasa- unde l-am pus la somn... dar nu vroia in patut, asa ca a trebuit leganat 10 minute, pana a adormit. Bebicul meu scump! |
voi aveti caruciorul cu fata la directia de mers? eu inca nu m-am indurat sa-l intorc, prefer s-o vad ce face si ea e fericita ca ma vede. dar asa plange si Isa afara de cateva zile cand era ora de somn (mereu imi dormea afara dupa 5 min de plimbare), i se uda obrajorii de lacrimi si plange asa din adancul sufletului... poate ca e si informatia care o primesc afara mai multa, si mai greu de procesat la ora de dormit, acum ca-s mai mari si mai atenti la ce se intampla in jur...