Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 11
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefania_97 [ Baby 78 daca ai gresie poti sa cumperi de la magazinul de jucarii una din saltelutele alea din cauciuc gen puzzel si pui jocul pe ea. www.babysam.dk/legegulv-m-dyr.aspx uite aici" target="_blank">http://www.babysam.dk/legegulv-m-dyr.aspx uite aici izoleaza frigul si bebe se poate juca. Viata in patru :) Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10 |
Multumesc de idee.. O sa vad unde pot gasi ..De acum trebuie sa iau masuri de siguranta ca nu se mai poate...Aseara era sa se repete evadarea cu toate ca era baricadat in laterale de perete, cutie inalta ..canapea si ..leagan...Cand vin in sufragerie ...piticul era agatat de leagan..cu picioarele in saltea...si cu fundul atarnand exacu unde o busise...El vroia sa se duca in leagan..Am inghetat...Si cu asta am stabilit clar ca daca ies si 1 minut din camera il leg in leagan si gata....Nu se poate sa continue asa...:))
Si peste o saptamana doua ii voi lua un tarc si il voi pune acolo. Chiar ma gandeam ca nu e necesar tarcul dar...cu asa nazbatie de copil sigur este nevoie.....
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro Neata! La multi ani Carla si MAteo!!! Frumusetile noastre! La multi ani Ariana , papusa dulce! Sa cresteti mari si sanatosi!!! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
La multi ani si de la noi !!!
stefania_97 spune:
Rodyka eu as face simplu. de mere sau de pere nu de portocale.
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
paula_m spune:
Salutare si de la Tg Mures
Rody, ce rau imi pare ca s-a simtit rau Isa. Oare de la ce i s-o fi facut rau?
Matusa, si noi ne luptam cu o bronsiolita urata. Nu am fost internati, dar am fost la limita. Am luat acasa aparat de aerosoli. Imi pare rau de Ducu, stiu cat se pot chinui copilasii bolnavi. Si mamele de asemenea.. Sa dea Domnul sa se faca bine Ducu repede!!!. De cand va luptati cu boala?
Eu azi i-am sunat pe ai mei sa vina la noi ca simteam ca o iau razna. Raul tot trist, ieri a plans foarte mult, nu se potolea nici in brate. Plin de muci, tuseste rau. Azi a mai facut si un pic de febra. Au venit ai mei si eu am iesit un pic cu Cosmin. Chiar daca mi-era greu sa-l las pe Raul cu bunicii, dar imi tb neaparat o pauza de o ora, ca altfel cred ca innebuneam. Am luat aparat de preparat la aburi, sa vedem cum ma descurc cu el. Raul mananca f mult- 1000ml /lapte si bea si f multe lichide -300 ml apa si ceai pe zi. Nu stiu de ce are nevoie de atatea lichide.
Nu mai rezist mult, imi vreau inapoi bb-ul meu vesel si zambaret. Nu sta cu Cosmin deloc, ieri am fost eu la cumparaturi, ca el nu mai are carnet 1 luna si a trebuit sa ma intorc in 15 min, ca plangea in hohote. De abia l-am calmat!!!
Maine mergem la dr, la control sa vedem ce zice...
La multi ani Carla si Matteo!!!
La multi ani Ariana!!! Are mama fata mare!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
baby78 spune:
citat din mesajul lui rodyka dupa incercari repetate si esuate de a-i da apa, ceai, lapte, titi, am reusit sa-i dam cateva gurite de apa direct din sticla. apa pe care mi-a vomitat-o in masina!!! am avut noroc ca am fost printre primii la urgenta, ne-am pus intr-un colt ca se umpluse de copii tusind si am intrat repede. a consultat-o o dr tare de treaba si Isa a stat nemiscata, mult prea cuminte. n-are nici febra, nici diaree, nici in gat, nici in urechi, nici la piept nimic. inca o data, e sanatoasa tun!! ba chiar ne-a felicitat dr!! si m-a intrebat daca a vomitat cu mucus, ceea ce e foarte bine, dupa spusele ei, ca a eliminat! recomandari: multe lichide (ceai de musetel, suc de fructe, apa, dar NU lapte care e foarte vomitiv, exceptie titi - ca eu i-am spus ca ea nu bea nimic decat titi), mancare doar daca vrea, in caz de voma o juma de supozitor "Motilium" (cu domperidona). iar daca apare febra si diaree, sa merg iar la urgenta sau la pediatru... multumesc tuturor scumpelor de voi ca ati sarit sa ma ajutati, ma gandeam ca e duminica si nu ma aude nimeni . sunteti nepretuite!! ma duc sa citesc din urma, ca recunosc ca am citit cam pe diagonala, unde-mi vedeam numele meu sau al lui Isa PS: oare are importanta ce suc ii fac? daca e de mere+pere+porto? sau sa fac doar de un fel? delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
pentru Isa si mami Rody
Sanatate
crispro spune:
Paula, chiar ma gandeam cum e Raul azi, mai ales ca am vazut ca nu ai scris de dimineata, ca de obicei. Imi pare rau sa aud ca inca e bolnavior, ca inca face febra...OF!!! Eu zic ca e bine ca mananca, prinde putere, dragul de el... Ce bine ca au venit ai tai, e importanta si o ora de respiro.
Ce ne facem, Rodi, cu plansul asta in carucior? eu care credeam ca va fi mai usor, ca vede una, alta, nu se plictiseste cu fata la mine... nasol e ca daca il tin cu fata la mine caruciorul nu se poate ridica, e ca un landou... cu fata la sensul de mers il fac sport, si ii place... cred... O sa il plimb prin curte zilnic in carucior, sa vad ce face. Si prin curte a mai marait in carucior, dar ma gandeam ca se plictiseste, ca nu e lume in jur, nu sunt masini si de asta... cine stie???
Ma duc cu sotul la Kaufland. (mall-ul meu de duminica.). Copilul ramane cu socrela...
Sa-l ajutam pe Alex
aelita spune:
multumim pt complimente !
ALICE am vazut pozele,sunteti tare frumoase!
VICTO ziceai de ochi.ca o curiozitate,mama si tata au ochi caprui ,iar noi trei frati am iesit cu ochi albastri toti.acum,ai mei 3 nu au iesit niciunul
PAULA ce scump e in jumper !!
imi amintesc ca tati visa sa ia un din ala cand va avea copii(inca nu aveam) ,era visul lui ascuns hehe.in final nu am mai luat,ca nu stiu de ce,ni s-a parut ca ocupa loc,copiii au mers in picioare si de-a buselea devreme si nu ar mai fi stat in el...ce mai,visul a ramas vis:)
RODIKA am vazut frumusica de nepotica ! sa va traiasca !!
sunt in urma cu urarile !!
La multe lunisoare !!
Teodora Cristina
Rebeca Stefania
Carla Maria
Matteo Cristian
Raisa
Andra Maria
Clara Maria
Andre
Alexandru Radu
Giulia
Sara Maria
Bianca Maria
Sara Elena
Tudor Constantin
Denis Gabriel
Ariana
La multi ani !!!
Maria-Alexandra (Andreea84)
Mycya
Victo spune:
rodi, cum mai e Isa? e greu la varsta asta cu vomitatul..eu as prefera sa il perfuzeze decat sa stau eu cu frica ca se deshidrateaza. e simplu de zis hidtrateaza-l cd el vomita intr-una.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bamboletta spune:
Rodyka-e f bun motilium pt voma...Antonia a avut cand era mai micuta cateva zile de voma...cu motilium ne-am pus pe picioare...dar era capsule...cum mai e Isa? saruri de hidratare nu v-au dat?
Matusa-offf e greu cu spitalele multa sanatate...aveti aparat de aerosoli?e tare bun sa-l aveti in casamulta sanatate
Paula-
Crispo-si eu cand ies la Carrefour-Kaufland mi se pare ca ma duc nu stiu unde...bine zis la mall
Baby-ce nazdravan ai acolo
Aelita-ce mai fac copii?
ramonasin spune:
Buna seara mamici dragi!
Imi pare tare rau de delfinasii bolnaviori, multa sanatate va doresc.si mamicilor multa rabdare
La multi ani Ariana, Carla, Matteo sa cresteti mari si sanatosi!
Cris, da de la stoma are sotul gutiera
Bumblebee multumim de comentariu, chiar vroiam sa-ti spun ce scumpete de baiat ai, am vazut filmuletele, e mortal, Daria ii trimite pupici
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze