Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna

in primul rand la multi ani gemenasi dragalasi Carla si MAteo!! sa fiti sanatosi !!

la multi ani ariana!!

MICHELLE, BABY pentru delfinasii zburatori

ROXANA mercic pentru link! ce bucurie ca aveti minunea mica si nepapacioasa Teo!! cine stie, poate da Domnul sa mai aiba vreun fratior sau surioara!

RAMONASIN felicitari pt dintisor!!

ADRIANA felicitari pentru impiedicat!! la cat mai multe!!

STEFANIA am vazut si pozele cu copiii tai frumosi si ce frumos povestesti pe blog

RODI offf,ce o fi patit Izuca? ai grija sa nu se deshidrateze acum am citit ca ati fost la urgente, si e ok, slava Domnului! cine stie, nu i-o fi picat ceva bine la stomacel

CRIS il -acim pe Vladut!!! si il mustruluim pe nepot
si il mai -am o data sa nu mai fie trist piticul mic frumos!!

GABITZA felicitari pentru 1 an!!! casa de piatra si mult ani fericiti de acum inainte

MATUSA offf, si voi cu raceli!! bine ca e mai bine Ducu!! o sa ia el in greutate la loc!

PAULA tot trist Raul? sa scape si el de raceala! bine ca papa bine, inseamna ca e pe drumul cel bun!!! greu si pentru ei, si pentru mamici cand sunt bolnaviori!

ANDREI de azi dimineata si-a dat drumul la gura nu prea intelegeam eu ce zice, pana la masa de la 5 , cand era super flamand si tot facea ma-ma, ba-ba, ma-ma, ba-ba...de atunci numa intr-o mama si baba o tine dar abia acum te mai poti intelege cu el, in rest a fost asa de marait, de imi venea sa imi iau campii acuma incearca sa il adoarma tati, sa vedem daca reuseste, eu sper ca da, ca e deja 7 el tot ma-ma..si mai nou l-a apucat si pe el rostogolitul, aruncatul pe burta, se taraste in fundulet daca vrea sa ajunga la ceva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Matusa, si noi ne luptam cu o bronsiolita urata. Nu am fost internati, dar am fost la limita. Am luat acasa aparat de aerosoli. Imi pare rau de Ducu, stiu cat se pot chinui copilasii bolnavi. Si mamele de asemenea.. Sa dea Domnul sa se faca bine Ducu repede!!!. De cand va luptati cu boala?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

pai de o saptamana si 4 zile, spre norocul nostru el nu a facut febra deloc.

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

avem si aparat de aerosoli, dar tot stau cu teama, am senzatia ca nu-i fac bine

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Matusa, nu ai ce sa gresesti la aerosoli. Doar ai sanse sa nu isi faca efectul, daca, de ex, e tinuta prea departe mascuta.

Racusor, -am pe vorbaretul Andrei! Parca vad ca e plin de energie, se suceste, vorbeste!

Al meu de cateva zile tot zice "ti-tiu". Si eu mereu ii spun "striga-l pe tata" si el zice "tit-tiu". Ideea e ca orice ii spun eu, pe oricine sa strige, el tot tit-tiu zice...Acum ii da sotul papica si merg sa il culc.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Sa va zic ce program am stabilit cu sotul: in fiecare saptamana , imi aleg o zi in care merg singura in oras, 2-3 ore - de preferat miercurea, ca duminica iesim impreuna, si cam pe la mijlocul sapt ma apuca iar depresia. In fiecare sapt din luna sa vina cate o pereche de fini la noi (ca avem 3 ) si o pereche de nasi. Nu vreau mai des, pt ca astia toti pot veni numai seara, ori eu seara is cam obosita si vreau somn. Dar o data de sapt, de dor, e ok. si intr-o luna ma vad cu toti. Apoi sotul are si el o seara de baieti (asta inca nu am stabilit la ce interval, dar cu siguranta nu saptamanal), in care merg la bere si povesti pana la 1 noaptea. Si o seara din luna mergem in oras cu prietenii sau numai noi, si lasam copilul dormind la 8 seara, si stam pana pe la 12. Plus ca zilnic merg cu copilul la plimbare in oras. Daca plange (cum a fost azi), il iau cumva in brate si imping si caruciorul -ar trebui sa am un ham sau sling la mine pt asta, pana ajung la masina si apoi acasa. Sper sa ma ajute un pic programul asta- oricum, si numai planificarea lui ma face sa ma simt mai bine.

Si azi a iesit dintisorul numarul 5!!! Si tot azi am pacatuit!!! am facut cioco de casa- dar numai juma de portie...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

ma bucur ca Isa e bine

multa sanatate lui Ducu

of of Paula, bine ca ati iesit putin, face foarte bine schimbarea atmosferei...sper ca Raul sa isi revina rapid

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Sa va zic ce program am stabilit cu sotul: in fiecare saptamana , imi aleg o zi in care merg singura in oras, 2-3 ore - de preferat miercurea, ca duminica iesim impreuna, si cam pe la mijlocul sapt ma apuca iar depresia. In fiecare sapt din luna sa vina cate o pereche de fini la noi (ca avem 3 ) si o pereche de nasi. Nu vreau mai des, pt ca astia toti pot veni numai seara, ori eu seara is cam obosita si vreau somn. Dar o data de sapt, de dor, e ok. si intr-o luna ma vad cu toti. Apoi sotul are si el o seara de baieti (asta inca nu am stabilit la ce interval, dar cu siguranta nu saptamanal), in care merg la bere si povesti pana la 1 noaptea. Si o seara din luna mergem in oras cu prietenii sau numai noi, si lasam copilul dormind la 8 seara, si stam pana pe la 12. Plus ca zilnic merg cu copilul la plimbare in oras. Daca plange (cum a fost azi), il iau cumva in brate si imping si caruciorul -ar trebui sa am un ham sau sling la mine pt asta, pana ajung la masina si apoi acasa. Sper sa ma ajute un pic programul asta- oricum, si numai planificarea lui ma face sa ma simt mai bine.

Si azi a iesit dintisorul numarul 5!!! Si tot azi am pacatuit!!! am facut cioco de casa- dar numai juma de portie...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

bravo pentru program...super

sa zic si eu sambata dimineata ii dau sa pape la ora 8 apoi plec in oras, singura sau la o cafea cu prietenele...ii las pe baieti acasa, ei se descurca cu fructele la ora 11 apoi Matei la somn si Marius se uita la filme... si eu ma intorc pe la ora 13-14 numai bine pentru masa de la amiaza
la sfarsit de spatamana daca vine mama mergem undeva doar noi sau cu prietenii intr-un bar/restaurant
in timpul saptamanii merg o data la sport/coafor/cosmetica/masaj...saptamana asta e randul de cosmetica
iar Marius merge luni seara la fotbal

cumva trebuie sa ne impartim sa simt si eu ca treiesc si ca ma rasfat

cu cioco am pacatuit si eu ...dar maine dimineata e proba cantarului dupa prima saptamana de cura

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Fetelor, sunt fericita...nu credeam ca rasul unui copil ma poate face atat de fericita,
Si-a mai revenit Raul. Rade, a inceput sa foloseasca vocalele, in ultima saptamana s-a exprimat doar prin plansete si mmmm. A inceput sa chiuie, sa stea singurel si sa se joace. Se pare ca mergem inspre bine.
Matusa, poti folosi cu incredere aerosolul. Eu doar aerosoli ii mai fac si se simte. Intreaba dr cu ce sa-i faci.
Cristina, am reusit sa vb cu tipul ala, dar l-am trezit si era ametit de cap si nu mi-a dat multe detalii. Mi-a zis ca a baut argila. Eventual intreaba la o farmacie naturista . Fain program v-ati facut.
Si Oana ai avut o idee buna cu iesirile de duminica dimineata.
La noi , din pacate, Cosmin a racit rau si nu se mai apropie de copil. Eu fac totul. Dar acum ca rade din nou, nu m-as mai dezlipi de el.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Paula, . Super ca si-a revenit puiutul scump!!!!!! Ma bucur mult! Mersi de pontul cu argila. Mai citesc si eu pe net, sa vad ce mai zice lumea de sforaiala.

Rodi, cum sunteti??? sper ca e totul ok!

Oana, super program si la voi. Si e fain ca se descurca Marius si cu masa de fructe, si cu adormitul. Dar peste zi cum adoarme Matei? il pui in patut si gata?????

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Buna

MICHELLE, BABY pentru delfinasii zburatori

ANDREI de azi dimineata si-a dat drumul la gura nu prea intelegeam eu ce zice, pana la masa de la 5 , cand era super flamand si tot facea ma-ma, ba-ba, ma-ma, ba-ba...de atunci numa intr-o mama si baba o tine dar abia acum te mai poti intelege cu el, in rest a fost asa de marait, de imi venea sa imi iau campii acuma incearca sa il adoarma tati, sa vedem daca reuseste, eu sper ca da, ca e deja 7 el tot ma-ma..si mai nou l-a apucat si pe el rostogolitul, aruncatul pe burta, se taraste in fundulet daca vrea sa ajunga la ceva ...

felicitari pentru primul MAMA de la delfinasul sef

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna fetelor

Am citit si eu rapid ce ati mai scris si m-am bucurat sa vad ca sunteti mai bine.

Paula, ma bucur ca Raul rade din nou. Asta inseamna ca se face bine.

Matusa, mi-a parut rau sa citesc prin ce calvar ati trecut.

Rodyka sanatate multa Isei. Sa speram ca greul a trecut astazi.

Cristina si Oana imi place ce program v-ati stabilit. Ii citeam si eu acum sotului pentru a vedea daca am putea aranja si noi ceva. Si eu simt o nevoie uneori disperata de a iesi, de a ma intalni cu prietenle. Insa din pacate in timpul saptamamii e imposibil ptr ca el mereu lucreaza pana tarziu. Asa cum va mai spuneam, fiind firma la inceput, e mult de munca. Insa iesim in fiecare sambata si duminica. Dar uneori si asa mi se pare putin , desi il vad si pe el cat este de obosit si in loc sa stea sa se odihneasca merge oriunde propun eu.

Racusor mi-ar placea sa ne vedem la concert. Asa am reusi sa ne cunoastem 'face to face" si in plus e super sa fii la concert cu prieteni si nu singur. Eu am dat sfoara in tara la cativa prieteni insa au zis ca ei nu sunt fani.

Va urez o noapte linistita tuturor.

Edit-la noi a fost groaznic noaptea trecuta; a plans toata noaptea; cred ca l-a durut burtica.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput