Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 4
rodyka spune:
am fost si noi pe-afara, si la ora 1 a inceput iar tura de plans. de data asta am avut noroc cu Maria pe post de animatoare. am ajuns acasa, am papat putin (cam 100 g), am incercat varianta cu titi si am avut un succes rasunator. scotea niste sunete de incantare de parca nu mai vazuse titi sine stie de cand!! de fapt, chiar n-o mai vazuse demult, ca peste zi nu vrea nimic in plus pe langa papa, ramanea doar dimineata devreme, seara si noaptea... acum doarme cuminte, sa vedem cat! (are o ora pana acum)
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
nu mai reusesc sa tin pasul cu voi... nu mai stiu ce se intampla...
Azi a venit tati cu bunicul sa ne vada(noi suntem tot la Turda, la ai mei)...veselie mare, pe amandoi copiii...asta micu e adorabil cat de vesel e si cum rade el la toata lumea...Eric a fost si el f fericit, a topait si s-a simtiti bine, s-a jucat ca altadata...uffffff, ce bine e sa fie copilasii sanatosi... Paula, sanatate multa lui Raul...sper sa va reveniti repede...
o intrebare...voi fierbeti la abur avocado? ca eu l-am mai si fiert la abur impreuna cu celelalte fructe...are ceva?
aaa...si ce le mai dati de papa copilasilor la ora 17-18 in afara de iaurt cu fructe? ier am incercat cu papanasi, dar se pare ca n-am avut mare succes...cum n-avem dinti, a fost putin mai tare papanasu'...asa ca tot la iaurt cu banana si cereale ne-am intors...
revin!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
cum de ieri m-am gandit intr-una la femeile alea..azi am trimis mail cu sesizare al politia capitalei, caci am ccl ca autoarea blogului e din Bucuresti. nu stiu de unde sunt celelalte fiare.
am reusit sa copiez si comentariile celelalte, le am la mine in calc. ma gandesc unde sa mai trimit.
eu ma simt un pic mai bine. nu stiu acei copilasi bietii de ei.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bumblebee spune:
Victo, copiii aia cand vor fi adulti, vor crede ca asta este starea de normalitate, vor crede ca asa trebuie... unii cel putin. Eu nu pot decat spune ca daca poti vorbi atat de rece despre "bataita" (ca si cum ai discuta despre ce-am mai mancat azi) ori esti dus, ori ai o inteligenta competitiva gainilor, ori ai un suflet negru...
Ma bucur ca ai luat initiativa... Asta ii lipseste de multe ori natiei noastre, initiativa, asa ca, JOS PALARIA!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 o intrebare...voi fierbeti la abur avocado? ca eu l-am mai si fiert la abur impreuna cu celelalte fructe...are ceva? aaa...si ce le mai dati de papa copilasilor la ora 17-18 in afara de iaurt cu fructe? ier am incercat cu papanasi, dar se pare ca n-am avut mare succes...cum n-avem dinti, a fost putin mai tare papanasu'...asa ca tot la iaurt cu banana si cereale ne-am intors... |
eu avocado il dau crud, la ora 18, cu branza, cu iaurt, cu banana...
rodyka spune:
citat din mesajul lui Victo cum de ieri m-am gandit intr-una la femeile alea..azi am trimis mail cu sesizare al politia capitalei, caci am ccl ca autoarea blogului e din Bucuresti. nu stiu de unde sunt celelalte fiare. am reusit sa copiez si comentariile celelalte, le am la mine in calc. ma gandesc unde sa mai trimit. eu ma simt un pic mai bine. nu stiu acei copilasi bietii de ei. |
eu ma gandeam undeva la Protectia copilului, apoi am vazut in link-ul pus de btz ca deja s-au trimis mai multe mail-uri, insa fara raspuns . nici nu vreau sa ma mai gandesc, aseara am adormit cu gandul la bietii copilasi, Doamne!! cum as putea sa ma uit eu in ochii Mariei si sa-i cer sa ma iubeasca dupa o bataie cu cureaua, cand uneori mai strig la ea si-mi dau seama ca, daca eu am gresit, trebuie sa-mi cer scuze ca sa stie sa-si recunoasca si ea greselile si sa si le asume... ooofff, mare e gradina Domnului...
Victo spune:
rodika, nici eu nu sunt rabdarea intruchipata, me enervez repede,dar de aici si pana la hai sa ne batem copiii in mod regulat..e multa cale..
acum m-am tot plans la homeopata ca-s cu nervii la pamant, is obosita, nedormita, stefan e intr-=o perioada mai dificila..iau ceva bilute..sper sa ma ajute, sa mai creasca si copiii un pic si sa fie mai bine pt toata lumea. cum zicea si ea..copiii au nevoie de o mama linistita.
eladea2005 spune:
mai, dar care e faza cu bataia? ca n-am prins subiectu...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
citat din mesajul lui eladea2005 mai, dar care e faza cu bataia? ca n-am prins subiectu...[:- |
cred ca i-au blocat pagina aia a blogului, ca nu se mai poate deschide . dar am cautat asa cum ziceau fetele de pe DC la subiectul"Pedeapsa corporala" unde a scis si VICTO, si am gasit un link: asa
Victo spune:
andreea, a sters tipa subiectul. poti citi la parintii intreaba parintii raspund. e acolo si un link, pe la ultima pagina.