Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 3
bumblebee spune:
Am vazut poze cu Raul, Vlad, Bogdan (Senty) si sunteti niste frumosi!!!
Mi-au venit si mie uratii Ma chinuie burta de mai bine de 3 saptamani, chiar ma gandeam ca oi fi racit la anexe. Oare are rost sa notez ziua? Nu cred ca va fi regulata menstruatia...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
baby78 spune:
Din pacate i-a reusit evadarea si acum...de ziua lui a luat cea mai tare busitura.....A plans si cand l-am luat in brate dar cred ca mai mult s-a speriat. Sper sa nu fie nimic grav..mai ales ca nu vad ca s-a lovit la cap pentru ca nu are cucui si nici o urma rosie...
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
bumblebee spune:
Am uitat, azi am testat avocado! I l-am dat cu mar, l-a papat f bine! Am aruncat muuult din avocado, ca era deja prea copt.Poate data viitoare ma prind cand trebuie. Va fac si poze pt sfaturi .
Rubia, eu n-am reusit sa vad nicio poza. Oricum, nu cred ca trebuie pagina cu homebox, nu stiu cum e cu webshots-ul, dar la picasa, iti da pagina pe care esti logat.. Nu stiu cat de bine m-am exprimat.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
Alice_Elena spune:
bumblebee, mie imi vine regulat.. la 28 de zile si tot timpul noaptea, dar eu nu mai alaptez
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
paula_m spune:
Bumblebee, si eu am patit la fel cu avocado. Pe margini era prea copt, dar m-am descurcat cu cat mi-a ramas!!! Si lui Raul i-a placut. Tb sa-i mai cumpar. Dar cum vreau sa incerc mango. Azi i-am dat prune de la Hipp. Tare bune, asa mai acrisoare. Si i-au placut...cand manca facea hmmm, hmmm...tb sa-l filmez odata cum face cand mananca ceva ce ii place.
Si mie imi vine ciclul regulat, asa il aveam si inainte.
Cristina, l-am sunat pe ala, dar nu-mi raspunde. Mai insist.
Vreau sa fac lasagna...nu aveti vreo reteta buna si usoara, asa pt incepatori
Baby, neastamparatul mic.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
racusor2010 spune:
LA MULTI ANI TUDOR!!! sa treaca lovitura LA MULTI ANI DENIS
NEata si de la noi
Baietii sunt la plimbare, am facut putina curatenie sa imi fie drag sa stau in casa si acum savurez o bere FA si niste fistic am putin timp relax pana se intorc, sper eu la 1 jumate
ANdrei iar a revenit la 3 treziri pe noapte la noapte musai ii fac ceai, la 1.30, 3.30 si 5.30 , dar doar la 3.30 ii e foame, de celelalte ori cred eu ca sete . nu plange, nu e agitat, dar pana nu il pun la san nu se culca. incerc cu ceiut, sa vedem
MENU PUI
11 - piure de mar, para, mandarina + extra o banana mica (nu s-a saturat, tot deschidea gurita, asa ca noroc cu banana la indemana )
14 - piure de cartof dulce, morcov , pastarnac (de ieri) + lp + pui + completare borcanas cu dovleac si pastarnac sa vedem daca ii place
17.30 - lp cu cereale (prima data, sa vad si eu daca ii place )
Alice si pe noi ne apuca uneori rasul cand plange Andrei, dar nu cand plange de suparare, ci cand e nervos ca nu facem ca el si plange asa de nervi, fara lacrimi, sa ne impresioneze
RODI ce frumos vorbesti tu de fetele tale
CRIS unde evadati azi?
ramonasin spune:
Buna fete dragi!
Iar nu am mai intrat de ceva timp dar fetita mea draga imi ocupa tot timpul si curatenia ma termina, am program in fiecare zi si cand ziceam ca azi stau linistita a trebuit sa plece sotul la lucru, fain asa....
La multe lunite sarbatoritilor de azi si de saptamana aceasta, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Despre noi trebuie sa va spunem ca in 2 feb ne-a iesit primul dintisor
,are mami iepuras dragalas, a iesit fara dureri, fara maraieli,mi-am dat seama cand o curatam dimineata in gurita. De o saptamana doarme toata noaptea fara trezire de la 21.30 pana la 6 cand isi bea lapticul si apoi mai dormim pana la 9.30 sunt super odihnita, e asa bine sa dormi noaptea sper sa o tina tot asa.
Azi e mai cald la noi asa ca o sa iesim putin afara,abia astept sa vina primavara
A, vroiam sa zic ca sotul meu nu sforaie dar scartaie din dinti si e groaznic dar isi pune gutiera si e mai bine.
Va pupam si va uram o sambata superba
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze
crispro spune:
Paula, multu. Lasa ca nu e graba, cand iti mai amintesti.
Ramonasin, felicitari pt iepurica!!! Sotul tau ce gutiera are, facuta la stoma? Ca ale sotului is din State, mi le trimite mama. Da si cand intarzie celelalte, ne separam- fiecare cu camera lui.
Mergem un pic afara.
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
am fost si eu putin pe afara, doar cu sotul meu.. am fost la piata fara sa ne grabim ca ii e somn copilului sau foame
au stat ai mei cu Mara
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)