Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

rodi, valeuuuu...n-am citit pana la capat...nici n-a putea...doamne, ce aberatii...cum naiba sa mai si scrii despre asa ceva??? sa mai inveti si alte mamici cum sa aplice pedepsele corporale... Jesus...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Hello fetelor...am intrat si eu putin sa va salut ca tare mi/a fost dor de voi

Am citit din urma tot dar nu am retinut aproape nimic...sunt asa de obosita...de cand sunt la mama Antonia nu prea doarme noaptea...ba chiar are niste crize de plans de toata frumusetea...aseara a dormit 2 ore la mama pe picioare...apoi pana dimineata la 7 cu n-spe treziri...ziua mai dorm cate 1 ora,dar mai si invat mai tb sa o si adorm...offf mai bine stateam acasa ca poate nu/i stricam programul...m/am intins ca o placinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

casa e luna, mancare este, placinta cu branza, si o praji in cuptor

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, asa am patit si eu la inceput..n-am putut citi tot.apoi m-am ambitionat..cele mai rele is la sfarsit..:( si uite-asa m-am enervat rau si incerc sa fac ceva. cat pot.

maine vreau sa ajung in piata sa caut dovleac sa imi fac iar placinta. imi place la nebunieeeeeeeeeeeee

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna fetelor.

Am intrat si eu putin sa vad ce mai faceti profitand ca piticul e cumintel.

Azi am fost la mall si a fost tare incantat. Dupa 3 ore (timp in care a si dormit cam 30 de minute) nu dadea semne de agitatie insa mie mi s-a parut un pic cam transpirat si am decis sa-l ducem acasa.
Abia astept sa vina primavara sa pot sa-l scot in fiecare zi pentru ca in casa chiar se plictiseste. Noi am iesit mai rar acum pe gerurile astea ptr ca el s-a dovedit destul de sensibil, asa cum stiti mai mereu tusea, apoi rosu in gat si tot asa.

Paula, Andreea ma bucur ca sunteti mai bine.

Racusor am luat de pe eventim caci ei sunt organizatori. Platesti si ti le aduc acasa.

Din pacate desi am inteles de la Cristina cum sa postez fara a afisa site-ul, se pare ca la mine optiunea HTML e pe off si nu pot face nimic. Sper sa-mi arate sotul in seara asta ptr ca nu stiu cum sa o activez.

Rodyka, descrii asa frumos relatia voastra cu Maria, incat parca e desprinsa din cartile de povesti. Bravo mami.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Azi am intrat intr-un magazin imaginarium si am achizitionat cate ceva ptr Theo. Sunt superbe jucariile. Daca eram copil precis as fi stiut cum se simtea Alice in tara minunilor. Studiind catalogul acasa, mi-a placut sa constat cum la fiecare jucarie este descris modul in care folosirea ei contribuie la dezvoltarea copilului din puntul de vedere al motricitatii, coordonarii etc.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Roxana, si eu am ajuns la concluzia ca se plictiseste Vlad. Daca il duc in baie sta cuminte- ca e noua pt el. Daca il duce soacra la ei, sau la cumnata-mea, ii place de numa. Sau daca vin musafiri, e curios, e atent, e altceva. Nici eu nu ies daca sunt sub 0 grade. Abia astept vremea buna!!!

Tu fete, ca tot vorbeati de alt bebe, de alta odisee. Pai eu mai am un motiv sa nu fac... ar trebui sa ma impart intre voi si odiseea noua. Si vad ca tendinta e ca mama sa petreaca mai mult timp la odiseea noua. Ori eu nu as putea fara voi... Si sa ma impart intre 2 odisei, cu 2 plozi, nici atat...

Rodi, ai o relatie speciala cu Maria!

Victo, bravo pt initiativa! I-am citit un pic si sotului cu bataita, a ramas socat. Nu ii venea sa creada ca o mama scrie asa ceva...

Tu fete, Vlad pare sa aibe o ureche clapauga... E mai bleaga decat aialalta. E vorba de urechea stanga, ca tot pe stanga doarme mai mult, si probabil se mai pune si pe ea, de o blegeste... OF!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Bon Jovi\ - mare, mare fan... eram tanara, camera imi era plina cu postere cu ei, cu Metallica, cu Guns'n'Roses. Si avea sora-mea (mai mare cu 6 ani) un gagic ce semana leit. SI se punea tipu' pe fotoliu, si in spatele lui (un pic deasupra) era posterul cu Bon Jovi... si ma uitam cand la unul, cand la altul... Eram in generala inca, si a venit tipul cu alti 2 pletosi la mine la scoala, ca il trimisese sora-mea nu stiu ce sa imi aduca. Au ramas fetele masca, au sarit toate pe mine sa ma intrebe ce si cum....

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

tinerete tinerete.....parca ma vad pe mine in descrierea ta, Doamne ca nebuna mai eram

Eu am fost fan declarat inrait si inebunit Guns, aveam toate albumele lor si tricouri cu ei, preferatul fiind unul cu Axel. Si cand te gandesti ca aveam vreo 13 la faza asta, nu stiu cum ma suporta mama. Ba mai mult, mi-a cumparat si pantaloni de piele si bocanci, Doamne imi vine si acu sa plang cand imi aduc aminte cat de fericita am putut fi in vara aia, cu bocancii, pantalonii mei si tricoul cu Axel Mama acum zice ca a vrut sa imi faca damblaua, ca asa s-a gandit ea ca poate imi trece mai repede Desteapta mama, ce sa zic.
Apoi peste un an am trecut la o faza de avansati, eram fan Doors

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

andreea, asa am patit si eu la inceput..n-am putut citi tot.apoi m-am ambitionat..cele mai rele is la sfarsit..:( si uite-asa m-am enervat rau si incerc sa fac ceva. cat pot.

maine vreau sa ajung in piata sa caut dovleac sa imi fac iar placinta. imi place la nebunieeeeeeeeeeeee

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

ufff, Paula...am citit si eu acum...asa, pe sarite...ca n-am avut nervi...doamne fereste de asemenea 'mame'...ptiu, scuip in san, pe bune...chiar ar trebui batute ele bine de tot...ca sa vada cum e...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Rubia, ai PM

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput