Mamici si Gravidute Italia 93 Bv Laura,Bv Dana!
Raspunsuri - Pagina 3
LAlexandra spune:
ELISA, MI-AM AMINTIT! MASA DIN BUCATARIE NU AM VAZUT-O
. Era in poze
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
nafi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LAlexandra ELISA, MI-AM AMINTIT! MASA DIN BUCATARIE NU AM VAZUT-O ![]() printisorului Alessandro UN VOT, VA RUGAM! |
nu era miss ca pozele cunt facute inainte sa luam masa, chiar cand au instalat-o. o sa fac sa-ti arat M-am amuzat cu povestirea ta! floare la ureche sa nasti ca tipele alea! asa a fost si mama care era sa ma scape pe coridor!
Acum insa n-am viteza ca sunt in pat si ma avant acushica cu tartagutza in perna .
Cum o fi fost la munca ptr Slimatei?
sper ca f bine! asteptam detalii!

LAlexandra spune:
...atunci asteptam poze si cu masa...daca mai e intreaga![]()
Deci asa ai venit tu pe rapid?...eu am venit pe cea mai crunta zapada din acel an...asa ceva nici ca a mai fost de atunci prin zona noastra
, cu ambulanta impotmolita in nameti, la un pas sa se rastoarne pe drum...ce mai... peripetii de numa-numa. Daca ma gandesc acum....cam asa cum am venit eu, cam asa e si viata mea...numai peripetii, dom-le!
Da, stiam eu ca uitasem ceva...Stefi sa ne mai povestesti cum e la munca...cum iasa pizza, ce mai e prin oras...ia, sa ne povestesti cum ai timp
No, amu... Noapte buna si de la noi!
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
danangie spune:
Buna seara,
STEF servici usor , cam tarziu. Pana la ce ora vei lucra? Stefi ce zice? De faptul ca pleci. Sotul reuseste sa se descurce cu ea? Ma bucur ca-i place la piscina si mi s-a facut si mie asa un dor.....chiar imi pare rau ca nu am mai continuat cu Ale.....dar de cand facuse otita aia la 10 luni....nu am mai avut curajul sa merg. Cat despre alin.....crede-ma ca stiu ce spun.....nici nu pot scrie chiar tot.....si da, asa pare....ca-s hormonii mei din sarcina.Dar din pacate nu e asa. Ma rog....nu mai bat campii ca oricum nu ati intelege. Multumesc oricum de cuvinte.
NAFI odihna placuta si tin pumnii sa aveti o noapte linistita.
PETRO ce mai faci?
As mai scrie dar am o durere de cap si cand ma laudam si eu la toti ca nu mai tusesc de dupa-amiaza am luat-o de la capat.
Am fos azi sa-mi iau camasi de noapte.Amgasit una tare faina de la kiabi si o pereche de pijamale..........ajunsa acasa , probat.....tre' sa ma intorc sa le schimb ca le-am luat mici.

Noapte buna
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei.
O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!!
.Pozici cu noi
slimatei spune:
eccomi!!!
gata munca..m-am simtit telepatic strigata, cred ca de asta mi-a venit sa intru...
va pup sunteti niste dulci toate

e andata un po meglio, con tutto che ..
azi am fost singura singurica...mi-a fost un pic grelutz.. mama ce'am mai "combinat".. mai multe treburi, da' nu ma mai laud..![]()
pot sa spun ca la un moment dat, am avut iar momente in care am simtit ca e mai usor sa renunti.. dar.. alla fine.. am plecat cu zambetul pe buze.. ![]()
un inceput nu e niciodata usor , dar trebuie sa te obisnuiesti cu postul, personalul, atrezii,riprendere la mano, etc.
dar important e ca ci sta la voglia di lavora .
maine sper sa fiu mai cu capul pe umeri
si sa fie mai bine!
va pup
sa aveti o noapte linistita!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania
, mami de
Stefania (22.12.07)Stela, stelina..
slimatei spune:
dana ai dreptate, scuze, daca am gresit,nu pot sti exact cum stau lucrurile intre voi, tu stii mai bine cu ce "linguri" mancati...nu am vrut sa te supar, imi dadeam si eu cu parerea..mai mult cred ,ca defapt am vrut sa te incurajez ..nefiind in cunostinta de cauza..
oricum eu tot cred( si sper) ca pe parcurs ce vor creste copilasii, lucrurile se vor indrepta intre voi, daca nu intervine un "factor extern" nu e nimic pierdut! te pup cu drag!
ai grija de tine!
cu programul meu de munca, depinde de cate comenzi sunt. nu e un orar fix.
stefi e tare incantata ca merg la munca, ca ii aduc pizza..![]()
azi nu vroia sa adoarma, si i-am spus ca mama trebuie sa mearga la munca, asa ca are nevoie sa se odihneasca.. ca sa poata munci si sa aduca pizza la fetita..
incredibil cum a inteles si ce ascultatoare a fost..
oare de ce nu-mi venise ideea mai devreme?.. ca de vreo ora ma chinuiam sa o adorm si nu reuseam
aa si apropo o gasesc din ce in ce mai senina,binedispusa si mult mai voiosa..
chiar nustiu ce determinat asa repede schimbarea...
la piscina i-a placut tare, dar asta a fost proba.. de saptamana viitoare o inscriu , sa vedem cum va reactiona cand va deveni ceva regular.. sa nu patim la fel ca cu scoala.. 
oricum deocamdata am decis sa o duc , doar o zi pe sapatamana, caci nu as vrea sa o aglomerez.
nu mai stiu ce mai vroiam sa mai zic.. merg la culcarica si eu..
numai bine!
aaa ...nustiu de ce am asteptat toata seara mesaj de la laura..imi imaginam ca va trimit mesajul la una din voi sa anuntati fetele daca eu nu puteam...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania
, mami de
slimatei spune:
neata!
duminica dimineata se bea
?
va astept sa-mi dati si mie una![]()
ioana n-am inteles eu bine sau te-ai apucat de cursuri si tu?
eu stiu o innotatoare caineasca da' nu mai zic la nimeni![]()
petro te mai iert si azi.. cred ca esti cu plimbari prin giro, una alta, saldi(apropo, cica am inteles ca's pe sfarsite)
da' maine la prima ora te astept cu prezenta, da?
o duminica placuta tuturor!
Stefania
, mami de
AllyLaur spune:
Buna ziua fetelor
!!!
Am intrat binenteles pt a semna condica
....glumesc
. Astazi am program de leneveala dar, am si o stare de mare plictisealaaa.
Va
, duminica frumoasa!!!
Ally ,
Eduard 32 sapt bebe
AMR 8 saptamani!!! 
Laura_Luiza spune:
Alexandra nu-ti face probleme, nu m-ai speriat! In schimb m-ai facut sa visez la o nastere usoara asa cum povesteai..fara dureri, rapida
nici sa nu stiu ce s-a intamplat..unele femei sunt asa de norocoase.. Mama mea a nascut 5 copii, mi-a spus ca diferenta intre nasteri a fost doar de durata, durerile fiind la fel de mari de fiecare data.. Incurajator..
Stefania ce as fi vrut sa am motiv sa-ti dau sms..
Azi am pierdut dop
nu stiu de ce ma bucur pt ca stiu ca poate sa nu insemne nimic..
Pt azi am in plan o bantuiala prin magazine dupa ultimele solduri si apoi o plimbare luuuuunga pe plaja. E soare si cald..ar fi o zi perfecta de nascut ![]()
kemsy spune:
Seara buna!!!
Stefania, nu te descuraja...e greu la inceput dar o sa fie bine!
laura, eu tot astept sa vad noutati de la tine ![]()
abramburika, danangie, cum ramane cu intalnirea?
Noi azi am avut musafiri, deci am fost ocupati. Spre seara L a dat un cap de muchia de la usa si are ditai cucuiul
. De maine o noua saptamana...incep cu vizite la o prietena ca na, curat e, mancare am, spese nu fac de luni
.
Seara placuta!!!!
Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)