Mamici si Gravidute Italia 93 Bv Laura,Bv Dana!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata si de la mine,,

STEF multumim de cafea. In dimineata asta chiar al servit una, eu care nu beau cafea. Pare ca m-a calcat un tren. Ma dor toate cele.

Multumesc tuturor care mi-au scris, care m-au intrebat de sanatate. Stau prost efectiv cu memoria nu imi mai aduc aminte. De tusit SLAVA DOMNULUI nu mai tusesc. Au functionat antibioticul, aerosolul, spray-ul pe baza d epropolis, crema pe baza de eucalipt pusa pe piept si umidificatorul cu picaturi de eucalipt si pin inauntru. Slava Domnului.

ANDREEA 40 de °???? Woww saraca cum tre' sa te fii simtit!! Si cu copiii cum ai facut?? Mereu ai avut tu grija de ei?? Eu la 38° nu stau in picioare.Apai la 40!!! Eu reactionez si dintotdeauna am reactionat tare urat la febra. Mattia imi seamana. Sanatate multa iti doresc.Sa stii ca spray-ul pe baza d epropolis si miere aduce solievo gatului. Iti mai amelioreaza durerea.Dar aveai plache??

Offf.....de mult ma tin sa scriu despre pipi la olita....DAVIDUCA tu intrebai?????? Cine intreba????? Nu-mi mai aduc aminte. Eu cu Alessio am inceput operatiunea olita anul trecut cand Alessio avea cam 1 an si 10 sau 11 luni....nu mai tin minte. Si mi-am procurat cativa panatloni scurti, ca era vara , chilotei si rabdare. In primele 2 zile a facut si caca pe el. Asa prin casa. Ca operatiunea olita am inceput-o in casa.Adica i-am scos pampersul cat statea prin casa la joaca. Dupa 2 zile intelegea ca tre' sa faca kk si ii puneam repde pampesrul ptr ca olita ptr kk nu o vroia.....cam dupa 4, 5 zile a acceptat olita doar ptr pipi. Si de atunci a facut pipi numai la olita. Eu ii cumparasem chilotei cu Michey Mouse, personajul lui preferit si cand facea pipi ii spuneam cu un calm iesit din comun ca uite l-ai udat pe MM. Si el chiar era afectat ca l-a udata pe MM.Si uite asa a inceput sa ceara olita. Bine spunea : pipi pipi si eu il puneam pe olita.Si il laudam!!!!!!! Ce mai !! Era o adevarata festa. Kk la olita a acceptat sa faca abia acum cam de vreo 2 luni. Trimit repede ca se termina bateria de la calc! Revin

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mai, am pierdut lejeriile... nustiu daca am reusit sa salvez ceva in draft..
revin cu comentarii.. cand reprid curaj sa o iau de la capat..

acum deja am intrat in "priza"..ma duc sa fac un dus si eu in sfarsit, pregatesc pranzul si sa ma pregatesc spiritual pt munca diseara

va pup cu drag pe toate! aveti grija de voi si va doresc un we cat mai frumos!
numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!!!

Eu m-am trezit cu o lene si o stare ce kko....

Va pup pe fiecare in parte si va doresc un week frumos si linistit....asta in cazul in care nu mai intru!!!

Ally , Eduard 32 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

deci va bagati la intalneala mai multe am observat..
atunci sa-i dam batai la organizat..
deci sa-mi spuneti ce luna, zi, loc, unde v-ar conveni mai mult si poate iese ceva pan' la urma..

asa ca va poftesc sa veniti cu propuneri!

roxali daaa chiar ca sunteti o adunatura de aline
las' ca'i bun s'asa

ally treci la semnat condica

dana 2 sapt... sa fie intr-un ceas bun!
si mie imi place Marco. felicitari pt kg! eu tare's curioasa cate voi lua de data asta
ma bucur ca esti mai bine multa putere si rabdare!

georgi hai ca-ti mai dau de la mine cateva ore de somntreci mai des pe la noi sa te molipsim de voie buna...
multa sanatate si la gogosica!

apropo de mesajul meu e ieri..scuzati..mai bine nu intram, n-am vrut sa demoralizez pe nimeni...

cam atat am recuperat din mesaje.. hai ca mai completez cate ceva din amintiri...
andeea mamico multa sanatate!
off ca asa-mi vine sa strig in gura mare..hai vara hai!!! ca anul asta eu n-am mai auzit atatea si atate a viroze...si eu am avut febra vreo 2 zile..da' nu vine ea vara odata..
meno male ca n-am dat si la pice, ca a putut sa mearga la piscina.
mamaaa in ce extaz era aseara..nici ca adormea...
era asa de fericita, nu va zic..i-a placut tare mult!
si-a mai dat drumul la gura .. se mai intelege ce spune..
ce mai sunt o fericita !!! aseara mi-a trantit vreo doua fraze in perfecta italiana dar prefera romaneste inca..
e bun s'asa, bine ca vorbeste bine..restul eu incerc sa o iau usurel..
ioana ma bucur ca sunteti mai bine!!!deci nu te lasa-si, ai? bun asa chiar te strigam la apel..dar vad ca te-am adus cu gandul

trimit...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Declar semnata condica si pe ziua de astazi!!!

slimatei, super tare faza cu ”hai vara hai!” .

Ally , Eduard 32 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

cafeaaaa vreau multa cafeeaaa am mare nevoie sunt varzaaa pe DENIS il chinuie canii asti nu vor sa iasa si paceacuma doarme ma aprofit si fac curat si mancare ca sa nu mai am treaba dupaamiaza si maine ca e frumos afara.
pup pe toate si revin la noapte

Mergi la inceput

hai ca mai iau o pauza... mai rup din treburi ca deh..

dar tot din amintiri tre' sa scriu si eu de data asta ca timp e putin
roxali ma bagasi eu si-l pusei pe privat albumul, poate n-ai bagat de seama, da' sper sa nu fie cu suparare la domnia ta

nafi frumos tare, tare cuibusorul vostru felicitari incaodata!!! ma bucur ca ati gasit si la asa bun pret.. super super bun!
aici avem niste preturi..de te doare mintea la banii aia nici jumate de casa ca sufrafata nu iti iei
ca idee iti zic ca in zona noastra, poti avea un ap. de max 50-60 mp si aia aiurea orientati.. calpestabili, nik de zis, da mobilele tb sa le faci la comanda , ca nu ai incotro
noi ne tot gandim la o eventualitate..da' nu mai zic nik..asteptam vremuri mai bune

frumos cum procedati voi in cuplu..mi-am si imaginat..
pentru mine e important ca amandoi sa fim in sintonie, in asentiment..
intr-o casnicie e normal se fac multe compromisuri si sa ne punem si in situatia celuilalt, ca sa fie treaba buna..

eu sunt de parere ca trebuie in primul rand, noi sa daruim cat mai mult decat sa asteptam din partea celuilalt..

e foarte normal si important, ca fiecare sa-si ia cate o pauza scurta(pe cat o crede fiecare) timp in care'si incarca bateriile

da' na avem zile si zile si noi ca toti oamenii, dar important e sa nu-i punem in carca celuilalt, mai multe sarcini decat poate duce. fiecare face si simte pe cat ii dicteaza atunci constiinta si instinctual procedeaza cum crede mai bine!
sper ca ati inteles cat de cat ce am vrut sa spun.. a vorbit filosoafa din mine

si acum ca sa fiu mai concreta .. depre noi (relatia) e una normala, alte e basi ca orice cuplu de altfel..dar eu n-as concepe nicodata sa ma lase singura cu zilele, in cazul unui job la distanta pe perioade lungi..
lasa-l doamne, mai calic, da' langa mine macar noaptea..
cat despre pauze cu zile ..nu sunt deacord, dar uneori chiar nu am avut incotro...si trebuie sa recunosc ca tare bine ne'a prins mereu.ce "flacari" ieseau cand ne re-intalneam

dana ce sa zic..poate ca acum asa vezi treburile,poate or fi si hormonii care joaca feste, dar poate nu e chiar asa si parerea lui A.
nustiu ce sa zic..dar imi imaginez cum erati affiatati.
am si eu o prietena, la fel un cuplu model si demn de urmat doamne ce grijuliu e sotul ei cu ea..si atent in toate...
nici nu vreau sa imi imaginez ca atunci cand vor aparea bb-ii , va fi un pic mai divers, dar e normal zic eu..
eu merg pe premiza ca cuplurile care au fost asa, vor ramane , pan' la batranete! e doar o perioada, nu te mai necaji, veti reveni la normal!

ale ce figura esti cu plictisitul fetei

daviduca va tin pumnii sa fie bine .. spor la munca si bafta!

kemsy naspa ca nu ti-a reusit faza cu dadaca, e bun' asa da' era bun s'asa... ce sa zic.. sper sa fie bine oricum!
bafta cu inserimentul!
o gramada de bani..mama mia..
chiar ca ar trebui sa-ti vina Einstein de la nido.. ce mai, merge direct la universitate de acolo, altro ca Luceafarul
asa-i ca-i buna cola?

monica multumesc de complimente..daaa era frumos,da' numa parul,fata parca nu-i a mea
am pus poza ca comparatie sa vedeti ca aveam dreptate, ca nu eram multumita de cea a fotografului. totusi, m-a convins petro cand zicea ca era faina poza care mi-o facusem de una singura. ce-si face omu' cu mana lui se numeste "lucru manual"

vazut toate pozicile, superba burtica de laura si ce moment emozionant ati imortalat voi acolo superb!!!
indusul si sperieturi..hmm, io nu zic ca e usor, dar uiti pe urma. asta e suntem fumei si uneori suntem mai curajoase ca barbatii.. mi-aduc aminte ce mila avea soatza de mine.. da' nu cred ca rezista sa fi fost in locul meu
imi aduc aminte ca zicea un psiholog , la cursurile pre parto..."meno male ca exista durerea, ar fi mai preocupant daca n-ar fi".
adevaratul sens al cuvantului nu cred ca l-am inteles nici acum, dar cred ca e de bine
oricum e important ca se uita , altfel n-am mai avea curajul sa o mai luam de la capat...
o sa fie bine ai sa vezi , mai ales ca esti pregatita psihic
bafta si asteptam semnal, sa dam drumul la

e dulce tare veveritul , alessandro, si restul pozelor
cu toate le-am mai visionat odata, mi-am mai clatit ochii si eu

no, ca nu mai stiu ce mai vroiam sa adaug
mai am oleaca si o iau din loc...

o seara placuta !!!!

Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

KEMSY nu bagasem de seama cu albumul...cine il putea vedea, fara sa stie parola?

SLIMATEI nu ma supar , ai facut bine ca stii ca nu ma pricep

YOANAG nu am fost la nici un control cu gogosica...cred ca ai piedut firul...ce mai pateam si eu
am fost la pediatra ei dupa aproape 2 ani, dak nu s-a imbolnavit...de gretate si inaltime ma pricep si eu...dak nu papa asta e una Barbi va ramane
nu ma zapacesc fetee sa ma duc la M , le zapaceam eu pe ele
nu sunt in concediu, doar cateva zile far de munca...da m-am scos la sala si la negru

I-am tuns pe copiloi...pe pitica cam mult a luato, dar ii va creste si oricum uraste apa si phonul

in rest nu prea ne-am bucurat de soare ca baietoiul are lectii si fata doarme la pranz...carnavalele prin orasele vecine inca nu s-au anuntat dubios, nu mai vor primariile prea multe zile

LAURA nastere usoara si sa fie bine ptr amandoi!

numai bine gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetele!

Am citit pe parcursul zilei dar mereu pe fuga.
Riccardo nu m-a crutat nici un moment azi. de cate ori vorbeam cu marito la telefon, ma apropiam de laptop sau nu ma vedea langa el..se punea pe un plans de or fi zis vecinii ca-l maltratez!

N-a dormit decat o ora pe bucatele si acum dupa ce a mancat a lesinat de somn practic. mai ales ca i-am facut si o baita calda inainte de cina.

Sunt zombi, obosita moarta...mai ceva ca aseara cand am scris un mesaj ghiveci in care am amestecat pe toata lumea cu toata lumea dar stiti voi ca n-a fost cu intentie si cum sunteti fete bune, nu mi-o luati in nume de rau!

Acum , ca sa puna capac, s-a stricat si tv-ul care a ramas fara sonor! Nici nu vreau sa ma gandesc ca trebuie sa luam unul nou.

Singura raza de soare din zilele astea mi-a adus-o sotul care mi-a zis ca i-au schimbat orarul de zbor si pe 14 februarie e liber! Asa ca acum ne gandim unde sa evadam! mie mi-ar fi palcut sa mergem la Viena. ca e un avion la 7.30 am si altul la 19.30 asa ca puteam petrece ziua acolo. dar nu cred ca mama face fata singura cu Ricky atata timp. abia fac eu fata! asa ca trebuie sa ne gandim la o varianta mai rapida gen Lago di Garda sau Venetia. depinde si cum va fi timpul. Verona sunt sigura ca va fi plina de cupluri plutitoare in norisori roz!

Ma duc sa mananc ceva si sa-mi odihnesc creierul care e super incins!

O seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao!
Am ajuns si eu la spartul targului.
Laura, toata seara m-am preocupat ca poate te-am speriat cu mesajul meu. Doar atat mai zic ca mi-era greu, asa cum zicea si Ioana, ca stateam nici nu pe spate...ci in niste pozitii de te doare mintea, deoarece altfel nu ii auzeau bataile inimii. Oricum, bine ca am stat, caci asa am intrat in cezariana, pt ca nu ii mai batea bine inimioara...nu iti spun ce speriata eram, inainte de cezariana ma luasera alte contractii, ei nu puteau sa imi faca anestezia din cauza contractiilor...iar o asistenta asculta sa vada daca mai bate inima piticului...Asa ca ...cum a fi sau n-a fi asculta ce zic ei, ca nu zic rau.

Si-acum sa te INVESELESC...In aceeasi zi cu mine era o tipa la fel ca mine, a venit la inducere, nu avea nici un fel de contractii, nimic, nimic (eu deja aveam contractii, ca initial se gandeau sa mai asteptam o zi, ca sigur nasc fara inducere, dar nu am mai vrut eu). Eram amandoua in acelasi salon. Seara la 8 i-au facut tamponul cu medicamentul care e, ca nu stiu cum ii zice...si nu avea tot nimic...au trimis-o sa se odihneasca, a dormit tipa de n-avea treaba. S-a trezit pe la ora 3 noaptea ca parca o doare burta, asistentele i-au zis ca daca o iau durerile mai mari sa mearga la ele...pe la 5 s-a dus la ele, si au trimis-o dupa haine ca va naste. La ora 9 era gata nascuta, fara nici o treaba. Dureri n-a avut aproape deloc, nastere usoara, travaliu scurtDeci, se poate!

A, si a doua zi dupa ce am nascut eu, a venit alta tipa in salon, nastere normala...a intrat in camera, asistenta a chemat-o la control si a si trimis-o repede sa se schimbe ca deja naste. Nu avea tipa nimic, statea inca sa vada ce pijama sa ia din cele aduse, n-avea greturi...si asistenta o tot zorea si ii explica ca naste acolo de nu vine mai repede. Pe bune, ca eu stateam cu asistenta si ne uitam ca proastele la asta. Si a si nascut repede, ca apoi au adus-o imediat pe targa. Si cum au adus-o s-a si ridicat tipa din pat sa mearga sa isi schimbe camasa de noapte, sa faca dus...pe bune, era mandra tipa si nici ca avea greturi ca tocmai a nascut, ea avea gand sa fie imbracata frumos. Dupa vreo 2 luni, eram in oras la cumparaturi si i-am auzit vocea prin magazin. Deja stiam cine e, dupa voce, mi-a ramas tipa in minte.
Si dupa ce a nascut au venit la ea numai persoane elegant imbracate si parfumateeeeeeee...de era sa mi se faca rau. Na, ce sa-i faci cu mandria asta

Hai, ca te-am plictisit destul.

Fetelor va am si sa ne auzim sanatoase, da?

Noapte buna!

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput