Fluturasi de martie-aprilie 2011 (142)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

catank dar daca ai ceva suspiciuni de ce n u faci si tu o glicemie si una provocata? eu nu as sta asa .... pe mine m-a incurajat doctorita azi zicandu-mi sa nu foiu suparata ca nu stiu ce valori mi-au iesit ci sa fiu fericita ca am descoperit la timp sa pot tine in frau totul

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI

asa e cami, Multumim lui Dumnezeu ca am aflat!

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

da unde ati disparut fetele?
a venit deja week-endul si gata
ati si fugit?
eu merg sa fac laptele fetei
si revin apoi
pupici tuturor

citesc intr-una articole despre diabetuyl gestational
sa ma informez
si cu stupoare vad ca in unele tari
se da insulina la valori ca a mea
nu stiu unde e adevarul
eu sper sa fiu bine
doar cu regimul

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

ce faceti burticute???....azi la munca dupa 4 ore de citit...si dupa ce m-am chinuit sa scriu si eu un intreg 'pomelnic' m-a lasat netul....
acum nu mai tin minte exact ce am citit in urma ca doar sunt gravida si nu prea ma ajuta memoria,dar stiu ca sunt cateva burticute care si-au vazut puiutii si au venit cu vesti bune...doar ceva griji despre greutatea bebicilor,dar sunt sigura ca totul v-a fi exact cum trebui...nu numesc burticute pt ca nu vreau sa uit pe careva(din nou memoria de gravida e de vine),dar va pupacesc si felicit pe toate
miki-felicitari pt puiutul jucaus care te-a chinuit putin pt a se aseaza bine acolo-gata de iesire..
am vazut si cateva poze noi cu niste burticute minunate(ma repet-nu numesc pe nimenica sa nu omit)
am citit niste discutii despre adusul pastilelor de acasa-plus '-'pliculetul'- este pacat,mare pacat,deoarece dr-ii nostrii sunt intradevar niste super dr-ii,dar cred ca sistemul i-a facut asa...cand lucrezi pe 'nasturi' incerci sa faci rost de unde poti-urat si rau e ca ei asteapta de la oricine-nu se gandesc ca sunt unii care nu-si permit sa dea un leu- .....

cam atat imi aduc aminte di discutiile ce le-am citit...si la care aveam ceva de spus

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 35+

4+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

o sa fie bine cami stai linistita

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

aaaaa....si ca trebui sa ne pregatim pt un fluturas si sa incepem sa facem galerie...sper sa fiu pe faza

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 35+

4+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Buna seara fetele.
Am intrat si eu asa scurt ca sotul vrea la calculator si deja se uita urat la mine ca nu mai termin sa il las pe el.
Am vrut sa va felicit pe cele care ati fost azi la eco si pe Delia ca i-s bune rezultatele la glicemie.
Cami eu am vrut sa iti spun, inainte sa vad ca ai fost la medic si te-a lamurit doctorita ca nu e asa grav, ca o sa te puna sa repeti analiza, pentru ca nu se poate sa ai diabet gestational si sa nu ai nici un alt semn. Oricum, eu zic sa consumi si mai multe supe daca iti plac, ca alea au mai mult legume si plus alea nu trebuie sa le gatesti zilnic.
Am zis ieri ca pun azi poze ca schimb semnatura, dar abia maine o schimb si maine pun si poze, dar ieri am crezut ca azi e sambata .
Eu sunt happy ca am gasit un loc unde sa ma duc sa fac gimnastica de gravide de luni . Abia astept. La prima sarcina am facut din saptamana 20 si f bine m-am simtit, dar ulterior s-a inchis sala respectiva si acuma nu stiam unde sa ma duc.
Lavi de ce esti suparata? Sa sti ca e o chestie de interes general asa ca poti sa scri, ca vezi ca ne intereseaza pe toate (sa nu te superi ca glumesc )
Va doresc noapte buna ca nu mai pot intra pana maine. Deja sotul fierbe aici

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 28s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

catank, si eu merg la eco la medical city, cred ca si dr meu are mare incredere in ecografele de acolo. Initial m-am dus la euroclinic apoi m-a chemat aici pt eco.

cami, imi pare bine ca nu e diabet. regim inca 2 luni si jumatate apoi gata

anaxena, burta e mare, dar tu nu . e ceva schimbat la parul tau..te-ai tuns?

mandreeac,

lauriciu, felicitari pentru eco. Creste mare si frumos bebe sebastian

stefy, dupa 12 noaptea scoatem motatele pt Rhynna. Pe 5 are dpn-ul. daca nu vrea beeb sa iasa atunci, macar asa poate il tentam si iese . Tb musai sa fie pe zi, ca sa vina dr sau luni inducere.

yasmi, nu ne spui ce ai?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 37+ cuCatalina Ioana

AMR: 10 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

giulia, spor la gimnastica si somn usor !

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

catank, si eu merg la eco la medical city, cred ca si dr meu are mare incredere in ecografele de acolo. Initial m-am dus la euroclinic apoi m-a chemat aici pt eco.

cami, imi pare bine ca nu e diabet. regim inca 2 luni si jumatate apoi gata

anaxena, burta e mare, dar tu nu . e ceva schimbat la parul tau..te-ai tuns?

mandreeac,

lauriciu, felicitari pentru eco. Creste mare si frumos bebe sebastian

stefy, dupa 12 noaptea scoatem motatele pt Rhynna. Pe 5 are dpn-ul. daca nu vrea beeb sa iasa atunci, macar asa poate il tentam si iese . Tb musai sa fie pe zi, ca sa vina dr sau luni inducere.

yasmi, nu ne spui ce ai?

Povestea nasterii

Poze

madutule-sper sa mearga net-ul maine la munci sa fac si eu galerie...ca acum intru la cel mai cel dussi apoi ma bag in cel mai cel pat ca-s chioara de somn...sunt treaza de la 6.30 si maine iar la 'scarbici'
va tzuc pe toate...si noapte buna

sper sa nu vina barza pana nu ma trezesc sa fac galerie

4+ weeks to go

Mergi la inceput

stefy, somn usor. Chiar ma gandeam ca parca nu am vazut-o azi pe rhynna. oare a nascut deja?
ar fi culmea sa ratam motatele de 2 ori la rand

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput