Fluturasi de martie-aprilie 2011 (142)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

andreea

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

catank eu cred ca ai slabit, pt ca ai avut mult de lucru, plus lucrarea si asta conteaza... e ca in sesiune... sunt sigura ca Ioana ta e exact cum tb

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am vazut poze, ca nu mai intrasem de multa vreme pe picasa, super burtici mari si frumoase!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+ Rares Andrei

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Rhynna ai pm. Sper sa nu lipsesc si sa fiu si eu pe faza cand se scot motatele.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+ Rares Andrei

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

multumesc fetelle dragi pentru sustinere si incurajari,mi a trecut supararea,dar nu vb deloc cu el ca uite asa vreau eu sa fiu incapatanata,am fost la eco si bebele sebastian e tare bine,are 2.100kg,mi a zis doctorul ca e exact in graficul ce l avea el acolo si mi a dat sa iau niste ovule,care se pun acolo de 2 ori pe saptamana pana la nastere,mi a explicat ca e ceva ce curata vaginul ca sa fie pregatit pt nastere sa nu fie nici o problema cand iese bebele,dar mi s a parut ciudat ca nu mi a facut nici o analiza inainte,numai m a intrebat daca am scurgerea mai abundenta
andreea ma bucur pt tine ca ai un sot asa de intelegator si dragut,esti foarte norocoasa,de multe ori noi avem probleme togmai pt ca eu astept mai mult de la el,asa ca intr o relatie civilizata,asa ca n filme,dar de unde?

32 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

mandreac nici nu stiu unde este spitalul. Trebuie sa ajung si eu, dar dupa aceasta eco...la urmatoarea cred...
Tocmai de aceea schimb eco, m-a cam speriat ca e bebelian mea asa mare...sunt curioasa acum cit are...daca imi spune ca are 2,500kg acum fac infart

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

mandreac nici nu stiu unde este spitalul. Trebuie sa ajung si eu, dar dupa aceasta eco...la urmatoarea cred...
Tocmai de aceea schimb eco, m-a cam speriat ca e bebelian mea asa mare...sunt curioasa acum cit are...daca imi spune ca are 2,500kg acum fac infart

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+

Si eu m-am dus pentru acelasi motiv, ca nu fusesem la spital si am zis sa ma obisnuiesc, insa am plecat cam deprimata, e un ecograf vechi, cred ca asta a fost si una dintre cauze pentru care am avut si o stare proasta.Acum ce o vrea Dumnezeu, sa se nasca sanatos bebe indiferent de greutate, 3 kg, tot o avea si el. O sa ai ca si mine la urmatoarea eco 36 de sapt. Am zis sa ma obinuiesc psihic cu ideea de spital, eu care nu am fost niciodata intr-un spital, decat atunci , cand mi-a fost rau in sarcina si m-au pus pe perfuzii. Ma simteam de pe alta planeta, noroc ca a fost o graviduta, tot pacienta a dl dr, extrem de draguta cu mine, ea m-a invatat cum sa chem asistenta dupa ce se termina perfuzia,( era acolo un buton pe care trebuia sa apas) si a stat mai tot timpul de vb cu mine, ca eu nu imi gaseam locul si ma simteam sinistru, desi era mama care ma astepta pe coridor. Hai ca m-am intins!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

delia da fara fainoase si fara fructe
bine eu voi manca
cate o felie la fiecare masa
si un fruct sau doua pe zi
da nu mai mult
important e sa nu mai mananc dulciuriiiiiiiiiiiiiiiiii
dupa care tanjesc de lesinnnnnnnnnnn
'si de la care voi face rabat cred vinerea viitoare canbd va face antonia 2 ani
ca nu ma pot abtine chiar de tot
si apoi gata
o dau pe nuci
si sa vedem ce mai gasesc ca am voi
lapte nu ma agit f mult
dar voi manca branzeturiiiiiiii
cat mai multe
si salate
si fripturi
asta e
sper sa reusesc
eu nu suport regimurile
dar nu am ce face
tre sa reusesc
ginecoloaga mi-a zis ce sa mananc
ea nu mai mananca fainoase
de mult
si arata betonnnnnnnnnnn

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu_25

multumesc fetelle dragi pentru sustinere si incurajari,mi a trecut supararea,dar nu vb deloc cu el ca uite asa vreau eu sa fiu incapatanata,am fost la eco si bebele sebastian e tare bine,are 2.100kg,mi a zis doctorul ca e exact in graficul ce l avea el acolo si mi a dat sa iau niste ovule,care se pun acolo de 2 ori pe saptamana pana la nastere,mi a explicat ca e ceva ce curata vaginul ca sa fie pregatit pt nastere sa nu fie nici o problema cand iese bebele,dar mi s a parut ciudat ca nu mi a facut nici o analiza inainte,numai m a intrebat daca am scurgerea mai abundenta
andreea ma bucur pt tine ca ai un sot asa de intelegator si dragut,esti foarte norocoasa,de multe ori noi avem probleme togmai pt ca eu astept mai mult de la el,asa ca intr o relatie civilizata,asa ca n filme,dar de unde?

32 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 8 SAPTAMANI

Hai ca esti super simpatica. Apropo ti-am vazut burtica e f frumoasa si caruciorul imi place f mult. De unde ca in filme, dar sotul meu e mai mamos el, insa doar cu mine, poate pentru ca, asa l-am obisnuit eu, in niciun caz mama lui si acum e ca o rasplata sa zic asa. Nici nu stiu ce sa zic, banuiesc doar. Oricum cand il vad cum citeste si imi spune ai vazut trebuie sa facem nu stiu ce si nu stiu cum, ma amuza grozav.

O faza amuzanta a fost ca mi-a zis ca el isi va cumpara un fel de masca pentru nas, atunci , cand il va schimba pe bebe de pampers.. Eu incercam sa ii explic ca isi poate tine si respiratia. Ma astept sa vina cu o chestie d-aia acasa.

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

catank dar daca ai ceva suspiciuni de ce n u faci si tu o glicemie si una provocata? eu nu as sta asa .... pe mine m-a incurajat doctorita azi zicandu-mi sa nu foiu suparata ca nu stiu ce valori mi-au iesit ci sa fiu fericita ca am descoperit la timp sa pot tine in frau totul

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput