Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (215)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

salutari fetele
un week-end cat mai linistit
nu stiu daca ati apucat sa vedeti mesajul meu de aseara dar am descoperit ca daca accesez alt site (adica http://campulungmoldovenesc.com/forum)ajungem tot la forumul desprecopii. de ce oare?
adica vreau sa spun ca pe forumul ala este fix forumul despre copii, ci nu ca ne-ar redirectiona la desprecopii
si nu este o copie facuta de altcineva caci forumul e acolo actualizat live cu postarile noastre.
Deci site-ul respectiv are acces direct la server-ul unde este postat forumul despre copii.
Poate o fi tot al celor care detin desprecopiii nu stiu ce sa zic

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

chestia asta trebuie raportata

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

haideti ca m-am lamurit
apartin acelorasi pers
uitati aici:

Domain Name: DESPRECOPII.COM
Administrative Contact, Technical Contact, Zone Contact:
desprecopii.com
Florin Popescu & Mirela Zoita

Domain Name: CAMPULUNGMOLDOVENESC.COM

Administrative Contact, Technical Contact, Zone Contact:
desprecopii.com
Florin Popescu & Mirela Zoita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Miremia Ariana misuna prin camera,isi plimba jucariile de colo colo cat mami ei sta pe net ;multumim de intrebare

Azi vreau sa fac eclere(mai ales ca nu trebuie sa pun zahar)si le umplu cu budinca(atat) si ii dau si ei

Lucia nu stiu daca am spus,multumesc de reteta turta dulce-au iesit foarte bune,pe ale noastre le-am invelit in cioco sa fie mai dulci(sunt dependenta de dulce),multumesc inca o data

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Danyelana - sper ca vestile sa fie din ce in ce mai bune pe masura ce vizitati alti medici sau macar mai incurajatoare. Doamne ajuta sa va gasiti linistea de care aveti nevoie pentru a merge mai departe in noile conditii!! Ma gandesc la voi .

Ruxita - bag si hrean, miere oricum am bagat la greu de cand am nascut, parca mi-a cerut organismul nu stiu exact dar chiar sunt dependenta. Tocmai mi-a ajuns o noua comanda de la cineva de 3 kg .

Fetele ramane sa ne vedem maine la 15 pe undeva prin centru sau nu?
Gmilady - iau eu legatura cu ratusca fara probleme daca nu se sesizeaza pana maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Simnply, Mire...

Avea pe partea unde nu e om o plapuma mare, facuta sul...inaltutza baricada; nu stiu cum a escaladat-o, si in somn, fiind. Alpinista o fac.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

[Fetele ramane sa ne vedem maine la 15 pe undeva prin centru sau nu?
Gmilady - iau eu legatura cu ratusca fara probleme daca nu se sesizeaza pana maine.

Eu ma bag.
Ramane in zona Unirii, sa fie mai aproape de toata lumea? Stie cineva vreo cafenea?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Miremia Ariana misuna prin camera,isi plimba jucariile de colo colo cat mami ei sta pe net ;multumim de intrebare

Vezi daca merge singurica? A mea e calare pe mine toata ziua..daca nu vrea la san, vrea sa o ajut sa mearga prin casa....

Cum faci eclerele? Asta asa pt viitor ca deja ieri am mancat portie tripla din prajitura decenuelei. Apropo fetele cu creme a la creme-ul...prajitura decenuelei seamana la gust cu aia doar ca e si MAI BUNA!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Vezi daca merge singurica? A mea e calare pe mine toata ziua..daca nu vrea la san, vrea sa o ajut sa mearga prin casa....

Cum faci eclerele? Asta asa pt viitor ca deja ieri am mancat portie tripla din prajitura decenuelei. Apropo fetele cu creme a la creme-ul...prajitura decenuelei seamana la gust cu aia doar ca e si MAI BUNA!!

_

aici gasesti reteta ecler ;eu nu il fac asa sofisticat pt ca vreau sa ii dau si la pufu,ma intereseaza doar aluatul cum se face si pun numai budinca

si eu la prajitura lui dece,ca atata a fost laudata

Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

Azi vreau sa fac eclere(mai ales ca nu trebuie sa pun zahar)si le umplu cu budinca(atat) si ii dau si ei

Lucia nu stiu daca am spus,multumesc de reteta turta dulce-au iesit foarte bune,pe ale noastre le-am invelit in cioco sa fie mai dulci(sunt dependenta de dulce),multumesc inca o data

Motto-ul de azi:

ma bucur ca ti-a placut

Mergi la inceput

Citat:
aici gasesti reteta ecler ;eu nu il fac asa sofisticat pt ca vreau sa ii dau si la pufu,ma intereseaza doar aluatul cum se face si pun numai budinca

si eu la prajitura lui dece,ca atata a fost laudata

Motto-ul de azi:

Credeam ca e muult mai complicat.

_

Mergi la inceput