Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (215)
Raspunsuri - Pagina 9
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 salutari fetele un week-end cat mai linistit nu stiu daca ati apucat sa vedeti mesajul meu de aseara dar am descoperit ca daca accesez alt site (adica http://campulungmoldovenesc.com/forum)ajungem tot la forumul desprecopii. de ce oare? adica vreau sa spun ca pe forumul ala este fix forumul despre copii, ci nu ca ne-ar redirectiona la desprecopii si nu este o copie facuta de altcineva caci forumul e acolo actualizat live cu postarile noastre. Deci site-ul respectiv are acces direct la server-ul unde este postat forumul despre copii. Poate o fi tot al celor care detin desprecopiii nu stiu ce sa zic Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
chestia asta trebuie raportata
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
lucia2000 spune:
haideti ca m-am lamurit
apartin acelorasi pers
uitati aici:
Domain Name: DESPRECOPII.COM
Administrative Contact, Technical Contact, Zone Contact:
desprecopii.com
Florin Popescu & Mirela Zoita
Domain Name: CAMPULUNGMOLDOVENESC.COM
Administrative Contact, Technical Contact, Zone Contact:
desprecopii.com
Florin Popescu & Mirela Zoita
simplicity spune:
Miremia Ariana misuna prin camera,isi plimba jucariile de colo colo cat mami ei sta pe net ;multumim de intrebare
Azi vreau sa fac eclere(mai ales ca nu trebuie sa pun zahar)si le umplu cu budinca(atat) si ii dau si ei
Lucia nu stiu daca am spus,multumesc de reteta turta dulce-au iesit foarte bune,pe ale noastre le-am invelit in cioco sa fie mai dulci(sunt dependenta de dulce),multumesc inca o data
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."
xela_07 spune:
Danyelana - sper ca vestile sa fie din ce in ce mai bune pe masura ce vizitati alti medici sau macar mai incurajatoare. Doamne ajuta sa va gasiti linistea de care aveti nevoie pentru a merge mai departe in noile conditii!! Ma gandesc la voi .
Ruxita - bag si hrean, miere oricum am bagat la greu de cand am nascut, parca mi-a cerut organismul nu stiu exact dar chiar sunt dependenta. Tocmai mi-a ajuns o noua comanda de la cineva de 3 kg .
Fetele ramane sa ne vedem maine la 15 pe undeva prin centru sau nu?
Gmilady - iau eu legatura cu ratusca fara probleme daca nu se sesizeaza pana maine.
sorina_bz spune:
Simnply, Mire...
Avea pe partea unde nu e om o plapuma mare, facuta sul...inaltutza baricada; nu stiu cum a escaladat-o, si in somn, fiind. Alpinista o fac.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui xela_07 [Fetele ramane sa ne vedem maine la 15 pe undeva prin centru sau nu? Gmilady - iau eu legatura cu ratusca fara probleme daca nu se sesizeaza pana maine. |
Eu ma bag.
Ramane in zona Unirii, sa fie mai aproape de toata lumea? Stie cineva vreo cafenea?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui simplicity Miremia Ariana misuna prin camera,isi plimba jucariile de colo colo cat mami ei sta pe net ;multumim de intrebare |
Vezi daca merge singurica? A mea e calare pe mine toata ziua..daca nu vrea la san, vrea sa o ajut sa mearga prin casa....
Cum faci eclerele? Asta asa pt viitor ca deja ieri am mancat portie tripla din prajitura decenuelei. Apropo fetele cu creme a la creme-ul...prajitura decenuelei seamana la gust cu aia doar ca e si MAI BUNA!!
_
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Vezi daca merge singurica? A mea e calare pe mine toata ziua..daca nu vrea la san, vrea sa o ajut sa mearga prin casa.... Cum faci eclerele? Asta asa pt viitor ca deja ieri am mancat portie tripla din prajitura decenuelei. Apropo fetele cu creme a la creme-ul...prajitura decenuelei seamana la gust cu aia doar ca e si MAI BUNA!! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
si eu la prajitura lui dece,ca atata a fost laudata
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui simplicity Miremia Ariana misuna prin camera,isi plimba jucariile de colo colo cat mami ei sta pe net ;multumim de intrebare Azi vreau sa fac eclere(mai ales ca nu trebuie sa pun zahar)si le umplu cu budinca(atat) si ii dau si ei Lucia nu stiu daca am spus,multumesc de reteta turta dulce-au iesit foarte bune,pe ale noastre le-am invelit in cioco sa fie mai dulci(sunt dependenta de dulce),multumesc inca o data Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face." |
ma bucur ca ti-a placut
miremia spune:
citat din mesajul lui simplicity aici gasesti reteta ecler ;eu nu il fac asa sofisticat pt ca vreau sa ii dau si la pufu,ma intereseaza doar aluatul cum se face si pun numai budinca si eu la prajitura lui dece,ca atata a fost laudata Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face." |
Credeam ca e muult mai complicat.
_