Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (215)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
![]() ![]() Credeam ca e muult mai complicat. ![]() _ Mirela si ![]() |
![](pupic.gif)
![](icon_smile.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
deci..praji mea...care deja ...plecata demult pe conducta...o stie si o face bea...si cred ca o avea in farfuria de la revelion....de asta eu eram la 12
cu ochii pe poza aia...ca noi...aveam buturuga...ma rog...
hai sa va zic de jiji mare care sa intors de la...mami...
el e undragutz si atent si-i place sa-mi faca surprize marunte si frumoasa sau mai costisitoare...el se bucura...
de la o vreme..pt ca l-am mai sictirit ca e cam cheltuitor etc..etc..nu-mi prea imi mai cere parerea....ma trezesc ..in fata faptului...
azi...mi-a cumparat niste ghete de piele intoarsa( mai aveam 2 perechi...) negre....39...io port 38...cik pt condus...si ca i-au placut altele...culoarea..maslinei
...dar nu aveau decat 38
....de ce nu m-ai intrebat????? pai ce ca sa-mi zii iar...textul tau clasic?...mi-s un pic mari dar na...
si...un set de lenjerie intima...care chiar habar navea de unde sti...ca abia stiu eu...cik era in tel cu...contabila...si cu vanzatoarea care era cam ca mine....chilotii 2 perechi imi vin..dar sutienul..un pic mic...dar intr-o luna -doua dupa ce mai slabesc imi vine bine....
cred ca....are ganduri mari jijelul asta...ma ia asa pe ocolite..
ce sa-i mai zic..am apreciat stradania...nu vreau sa-i tai elanul....sa nu-i piara naravul
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela deci..praji mea...care deja ...plecata demult pe conducta ![]() ![]() ![]() hai sa va zic de jiji mare care sa intors de la...mami... el e undragutz si atent si-i place sa-mi faca surprize marunte si frumoasa sau mai costisitoare...el se bucura... de la o vreme..pt ca l-am mai sictirit ca e cam cheltuitor etc..etc..nu-mi prea imi mai cere parerea....ma trezesc ..in fata faptului... azi...mi-a cumparat niste ghete de piele intoarsa( mai aveam 2 perechi... ![]() ![]() ![]() si...un set de lenjerie intima...care chiar habar navea de unde sti...ca abia stiu eu...cik era in tel cu...contabila...si cu vanzatoarea care era cam ca mine....chilotii 2 perechi imi vin..dar sutienul..un pic mic...dar intr-o luna -doua dupa ce mai slabesc imi vine bine.... cred ca....are ganduri mari jijelul asta...ma ia asa pe ocolite.. ![]() ce sa-i mai zic..am apreciat stradania...nu vreau sa-i tai elanul....sa nu-i piara naravul ![]() Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
![](icon_smile.gif)
din pacate sunt barbati care uita sa isi mai complimenteze sotia,uita sa le faca atentii,si viceversa,adica sunt si femei care au impresia ca numai barbatii trebuie sa ofere
eu nu uit niciodata expresiile sotului meu cand ii ofer ceva,mic sau mare,si lor le place asa cum si noua ne place(deja am deviat de la subiect)
ma bucur Dece pt voi,ca atentiile astea ale lui sigur te ating la sufletel
![](pupic.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."
![](images/user_woman.png)
Eleysa spune:
eu am fost socata ieri cand am citit de dany ...am stat cu sufletul la gura asteptand vesti care sa infirme ....nici nu stiu ce sa zic ...e mai bine asa ...dar sunt convinsa ca sunteti inca sub soc...dany sa stii ca o sa ma in fiecare zi pentru arthur si pentru voi sa va fereasca DD de toti crocobauri urati si sa va dea putere sa fiti familia fericita si frumoasa pe care am vazut-o in poze
acum eu sunt putin cam mult cu morcovul ...pitica mea era fooooooooooarte mov-albastra cand s-a nascut si nici nu prea a urlat ea din toti plamani plus ca in prima noapte mi-a ajuns la terapie intensiva ....ufffffffffff...doctorul mi-a spus ca era mov ca a avut cordonul infasurat si de terapie intensiva ca nu s-a adaptat mediului si a avut nevoie sa fie pusa la oxigen ...atunci eu eram cam buimaca ...dar ma gandesc ca de ce oare au dus-o in sectia de terapie intensiva din salon ...ca aveau si in salonul de nou nascuti oxigen
...era mititica si cu perfuzii ...off ce tuta sunt ca atunci n-am insistat mai mult cu intrebarile ...eram atat de fericita ca mi-a spus ca e bine si chiar o simteam bine ...acum nush ce sa cred ...doctorul este destul de bun, cel care a consultat-o ...seful sectiei de terapie intensiva de la Giulesti ...Toma...ma gandesc ca m-ar fi trimis cu ea sa-i fac investigatii la inima daca ar fi fost cazul ...nu????....azi noapte numai la asta m-am gandit
sorry de placinta ...treceti peste daca e, dar chiar simteam nevoia sa ma descarc cumva...
dany inca o data mii de de la noi ...iti suntem tot timpul alaturi
Mamica mandra de odorul ei
Eleysa spune:
Referitor la intalnire...e ok pentru mine ora 15 in zona Unirii...eu pe acolo stiu o cafenea, probabil o stiti si voi ...Cafeneaua Bucurestilor de alta data ii zicem noi ...Festival 39 cred ca se numeste ...n-am mai fost de vre-o 2 ani, dar imi placea tare mult ...zic si eu ...daca aveti alte idei mie mi-e tot una
Eleysa spune:
Sorina da si mie un link cu protectiile de pat ..si pitica mea a cazut in somn o data...poate iau si eu
Eleysa spune:
Decenuela foooooooarte frumos gestul lui Jiji mare....la cat mai multe pe viitor!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Sorina da si mie un link cu protectiile de pat ..si pitica mea a cazut in somn o data...poate iau si eu ![]() ![]() Mamica mandra de odorul ei |
Ele...uite www.shopmania.ro/magazin~cauta-protectie-pat.html" target="_blank">asteasunt protectiile ce le-am gasit la repezeala..
![](pupic.gif)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Ele...uite www.shopmania.ro/magazin~cauta-protectie-pat.html" target="_blank">asteasunt protectiile ce le-am gasit la repezeala.. ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
![](japonez.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larisel/larisel.jpg)
larisel spune:
Mamicilor care datzi cina la copilashi, ce variante avetzi? Eu una m-am saturat sa fac paste cu branza / paste cu lapte / mamali cu bra cu la / paine cu almette... m-ar incanta chestii cu legume de ne-sezon, aka...nu cred ca exista ...
Weekend placut si linishtit sa avetzi... se pare ca asha si este dupa cat va aratazi pe aici...