Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (215)
Raspunsuri - Pagina 11
miremia spune:
Ele imi pare rau ca esti nelinistita. Zic si eu...poate e mai bine sa ii faci un control cand poti, decat sa stai asa cu teama. Cunosc sentimentul, eu am avut o brida amniotica in sarcina si eram mai mereu ingrijorata, este tare stresant sa traiesti asa. si sper sa te linistetsi cat mai repede.
Larisel la noi e un fel de pranzo-cina de vreo 50 de g, dar e bine si asa decat deloc. O data le-a facut mama astora mici un fel de budinca (sau chiar budinca) din legume mexicane (congelate) si au iesit tare bune.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Mamicilor care datzi cina la copilashi, ce variante avetzi? Eu una m-am saturat sa fac paste cu branza / paste cu lapte / mamali cu bra cu la / paine cu almette... m-ar incanta chestii cu legume de ne-sezon, aka...nu cred ca exista ... Weekend placut si linishtit sa avetzi... se pare ca asha si este dupa cat va aratazi pe aici... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."
simplicity spune:
citat din mesajul lui elefantica eu am fost socata ieri cand am citit de dany ...am stat cu sufletul la gura asteptand vesti care sa infirme ....nici nu stiu ce sa zic ...e mai bine asa ...dar sunt convinsa ca sunteti inca sub soc...dany sa stii ca o sa ma in fiecare zi pentru arthur si pentru voi sa va fereasca DD de toti crocobauri urati si sa va dea putere sa fiti familia fericita si frumoasa pe care am vazut-o in poze acum eu sunt putin cam mult cu morcovul ...pitica mea era fooooooooooarte mov-albastra cand s-a nascut si nici nu prea a urlat ea din toti plamani plus ca in prima noapte mi-a ajuns la terapie intensiva ....ufffffffffff...doctorul mi-a spus ca era mov ca a avut cordonul infasurat si de terapie intensiva ca nu s-a adaptat mediului si a avut nevoie sa fie pusa la oxigen ...atunci eu eram cam buimaca ...dar ma gandesc ca de ce oare au dus-o in sectia de terapie intensiva din salon ...ca aveau si in salonul de nou nascuti oxigen ...era mititica si cu perfuzii ...off ce tuta sunt ca atunci n-am insistat mai mult cu intrebarile ...eram atat de fericita ca mi-a spus ca e bine si chiar o simteam bine ...acum nush ce sa cred ...doctorul este destul de bun, cel care a consultat-o ...seful sectiei de terapie intensiva de la Giulesti ...Toma...ma gandesc ca m-ar fi trimis cu ea sa-i fac investigatii la inima daca ar fi fost cazul ...nu????....azi noapte numai la asta m-am gandit sorry de placinta ...treceti peste daca e, dar chiar simteam nevoia sa ma descarc cumva... dany inca o data mii de de la noi ...iti suntem tot timpul alaturi Mamica mandra de odorul ei |
Noi suntem aici oricand si cum putem,dar nu iti fa ganduri negre,incearca
imi pare rau ca nu imi gasesc cuvinte mai potrivite,dar ma rog ca totul sa fie bine,sa nu fie decat o ingrijorare de a ta
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."
decenuela spune:
citat din mesajul lui elefantica eu am fost socata ieri cand am citit de dany ...am stat cu sufletul la gura asteptand vesti care sa infirme ....nici nu stiu ce sa zic ...e mai bine asa ...dar sunt convinsa ca sunteti inca sub soc...dany sa stii ca o sa ma in fiecare zi pentru arthur si pentru voi sa va fereasca DD de toti crocobauri urati si sa va dea putere sa fiti familia fericita si frumoasa pe care am vazut-o in poze acum eu sunt putin cam mult cu morcovul ...pitica mea era fooooooooooarte mov-albastra cand s-a nascut si nici nu prea a urlat ea din toti plamani plus ca in prima noapte mi-a ajuns la terapie intensiva ....ufffffffffff...doctorul mi-a spus ca era mov ca a avut cordonul infasurat si de terapie intensiva ca nu s-a adaptat mediului si a avut nevoie sa fie pusa la oxigen ...atunci eu eram cam buimaca ...dar ma gandesc ca de ce oare au dus-o in sectia de terapie intensiva din salon ...ca aveau si in salonul de nou nascuti oxigen ...era mititica si cu perfuzii ...off ce tuta sunt ca atunci n-am insistat mai mult cu intrebarile ...eram atat de fericita ca mi-a spus ca e bine si chiar o simteam bine ...acum nush ce sa cred ...doctorul este destul de bun, cel care a consultat-o ...seful sectiei de terapie intensiva de la Giulesti ...Toma...ma gandesc ca m-ar fi trimis cu ea sa-i fac investigatii la inima daca ar fi fost cazul ...nu????....azi noapte numai la asta m-am gandit sorry de placinta ...treceti peste daca e, dar chiar simteam nevoia sa ma descarc cumva... dany inca o data mii de de la noi ...iti suntem tot timpul alaturi Mamica mandra de odorul ei |
si jiji a stat vreo..3-4 zile la oxigen la prematuri..perfuzii etc....el fiind ALA MARE....printre motaneii de 900 grame....o doamne...nimeni nu-mi zicea nimic...era in sarbatori...personal f putin...rasp la orice intr..era intr pt d-na dr..pe care oricum n-o gaseai...alea au fost zilele sfasaietoare pt mine...abia cand am reusit sa-l tin in brate( nici nu stiam cum de frica)..am simtit ca am si eu copil...totusi...refuz sa ma gandesc la chestii urate...a venit in viatza mea cand deja eram pregatita ca n-o sa am unul...sange din sangele meu...si nu cred ca a venit asa de kiki...a venit sa fie sanatos...sa traim fericiti si sa ne bucuram cu totii unii de ceilalti...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Eleysa spune:
Mire, Simply pentru gandurile bune....
Si legat de asta...stiu ca ati mai fost pe la eco de inima cu bebeii ...imi puteti recomanda pe cineva ...cele care ati fost???...o sa ma duc cu isabela sigur la un control mai amanuntit ...pana atunci ma sa nu fie nimic ...offff
Larisel ....idei de cina...eu nu i-am facut la cina, dar ....sunt legume ....buchetele mici mici de brocoli/conopida fierte 10 min si presarate apoi cu cascaval ...daca vrei poti sa pui si un strop de smantana ...isabela mi-a mancat binisor ....
Simpli mi-a placut ideea cu fasolea cu sos alb...cred ca o sa o incerc si eu cat de curand
Mamica mandra de odorul ei
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui larisel Mamicilor care datzi cina la copilashi, ce variante avetzi? Eu una m-am saturat sa fac paste cu branza / paste cu lapte / mamali cu bra cu la / paine cu almette... m-ar incanta chestii cu legume de ne-sezon, aka...nu cred ca exista ... Weekend placut si linishtit sa avetzi... se pare ca asha si este dupa cat va aratazi pe aici... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
In afara de ce-ai zis tu, eu ii mai dau spanac, cu piure de cartofi, seara....papa doar daca ii pun si carnitza....
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
decenuela spune:
simpli...sarmana...da JM...e atent...si se bucura ca un copil pt orice surpriza imi face...bine chestia e reciproca...si din nefericire n-avem rabdare cand cumparam ceva inainte de un eveniment anume sa pastram pana atunci...dar...nu conteaza, asa e chestiile marunte fac viatza frumoasa...si da...trebuie sa fie reciproce...
sorina..da cam asa erau si alea de le vazusem io la englezoi...insa nu stiu daca erau doar de 90 cm...nu-s un pic cam mici?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui elefantica acum eu sunt putin cam mult cu morcovul ...pitica mea era fooooooooooarte mov-albastra cand s-a nascut si nici nu prea a urlat ea din toti plamani plus ca in prima noapte mi-a ajuns la terapie intensiva ....ufffffffffff...doctorul mi-a spus ca era mov ca a avut cordonul infasurat si de terapie intensiva ca nu s-a adaptat mediului si a avut nevoie sa fie pusa la oxigen ...atunci eu eram cam buimaca ...dar ma gandesc ca de ce oare au dus-o in sectia de terapie intensiva din salon ...ca aveau si in salonul de nou nascuti oxigen ...era mititica si cu perfuzii ...off ce tuta sunt ca atunci n-am insistat mai mult cu intrebarile ...eram atat de fericita ca mi-a spus ca e bine si chiar o simteam bine ...acum nush ce sa cred ...doctorul este destul de bun, cel care a consultat-o ...seful sectiei de terapie intensiva de la Giulesti ...Toma...ma gandesc ca m-ar fi trimis cu ea sa-i fac investigatii la inima daca ar fi fost cazul ...nu????....azi noapte numai la asta m-am gandit sorry de placinta ...treceti peste daca e, dar chiar simteam nevoia sa ma descarc cumva... Mamica mandra de odorul ei |
Ele...mai mult ca sigur ca nu are nimic fetitza frumoasa...te-ar fi trimis sa faci investigatii suplimentare...
Dar, stiu cum e sa stai cu frica in san...
Eu am facut lui iris echo cardiac, la dr. olteanu la GA. Pediatra ei a auzit un suflu (la al doilea control, nu la primul!) si ne-a dus ea, direct. Mie mi s-a parut ok cardioloaga, o buna profesionista, tanara, rabdatoare...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face." |
mmmm, suna "yammy"...o sa incerc negresit, si eu...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui decenuela sorina..da cam asa erau si alea de le vazusem io la englezoi...insa nu stiu daca erau doar de 90 cm...nu-s un pic cam mici? |
Ochisem unele de 150 cm...ma gandeam ca-s ok, ca mai am niste noptiere in stg si in dr. patului
Oare nu mai sunt?..le vazusem dimi...acusica ma uit, sarumana!
Frumos gest a facut jiji mare...ranza mea....s-a dus pe copca...