Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (215)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

dandana multa sanatate lui dragos

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

neata fetele,multam dana de cafea

sorina pupici multi lui iris sa-i treaca buba

multe flori pt voi,saru'mana de laude

tomaca,asa cum zicea si gmilady...doar cei ce vor fi pt tine conteaza(la pasi ma refer)

gmiladyasa-i cu placintzelele ai punctat bine despre articulatziialex are tot timpul ghetutze in picioare,nu-l las sa stea doar in sosete
pupici lui bbx

o zi minunata tuturor!

mami de Alex si Radu

MP...sarumana..
Am cautat-o, n-are cucuie...pare ok...
Maraie ca de obicei...e foarte.."ea insasi".

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

neata!!

va invit eu la aromata sa a mearga bine tot weekendul

mami de shugubetz Dragos Andrei

de cafea,aroma ei a ajuns pana in Anglia

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Buna dimineata, las o cafelutza pentru mamicile pufishorilor cuminti!.

Copilul meu a cazut din pat azi-noapte, pe la 12.....in somn, offff...Sper sa fie ok, abia astept sa se trezeasca, s-o verific...a mancat de atunci de 3 ori, n-a varsat...mai vedem azi...

Un w-e frumos si linistit, tuturor!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

de cafea,cu atatea arome de cafea cum sa nu ma trezesc
Sper sa fie ok Iris,imi pare rau de cazatura -ii trimit un

Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

aaaa, vroiam sa va povestesc

aseara il iau pe Dragos si mergem sa-l pupam pe tati, si il pup eu, vine si el, il pupa si pe urma ma impinge sa il pup eu iar, si iar si iar nu ma mai lasa, ma tot impingea
se simte lipsa in atmosfera

mami de shugubetz Dragos Andrei

copilul stie de ce! super faza

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

salutari fetele
un week-end cat mai linistit
nu stiu daca ati apucat sa vedeti mesajul meu de aseara dar am descoperit ca daca accesez alt site (adica http://campulungmoldovenesc.com/forum)ajungem tot la forumul desprecopii. de ce oare?
adica vreau sa spun ca pe forumul ala este fix forumul despre copii, ci nu ca ne-ar redirectiona la desprecopii
si nu este o copie facuta de altcineva caci forumul e acolo actualizat live cu postarile noastre.
Deci site-ul respectiv are acces direct la server-ul unde este postat forumul despre copii.
Poate o fi tot al celor care detin desprecopiii nu stiu ce sa zic

Mergi la inceput

Dandana sanatate la Dragos,sa nu fie nimic serios

Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza fete!

N-am scris ieri pt ca n-am stiut ce sa-i zic Danielei, dupa ce i-ati scris voi atat de frumos. Dany tinem pumnii in continuare si ne gandim la voi, sa dea Domnul sa se infirme si noul diagnostic.

Sorina imi pare rau de cazatura, bine ca nu a fost nimic grav. Eu ii pun perne acolo unde nu e om sa o impiedice sa plonjeze pt ca de cateva seri face rostogoliri, plus ca se ridica dormin din fund si se tranteste pe unde apuca.

Dandana ce dragut e Dragos!

Simply neatza! Ce mai face Ari?

Lucia am observat faza cu site-urile cu vreo saptamana inainte sa ne spui tu prima data si nu mi s-a parut ciudat deloc (decat cand am cautat ceva in google si mi-a aparut ceva de pufuleti in site-ul cu campulung). Sigur domeniile apartin aceleiasi persoane si decat sa-l tina gol a preferat sa puna forumul pe el.

Noi prin casa, strangem pe aici, poate mancanca mandra si iesim putin la aer.
Sa avem un weekend minunat, cu soare!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

salutari fetele
nu stiu daca ati apucat sa vedeti mesajul meu de aseara dar am descoperit ca daca accesez alt site (adica http://campulungmoldovenesc.com/forum)ajungem tot la forumul desprecopii. de ce oare?
adica vreau sa spun ca pe forumul ala este fix forumul despre copii, ci nu ca ne-ar redirectiona la desprecopii
si nu este o copie facuta de altcineva caci forumul e acolo actualizat live cu postarile noastre.
Deci site-ul respectiv are acces direct la server-ul unde este postat forumul despre copii.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Aaaaa, asta vedeam eu?
Vedeam, cand accesam link-ul, rapid ceva cu campulung, si apoi...pac..DC...si nu pricepeam....
O fi de bine, asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

salutari fetele

Aaaaa, asta vedeam eu?
Vedeam, cand accesam link-ul, rapid ceva cu campulung, si apoi...pac..DC...si nu pricepeam....
O fi de bine, asta?

sincer nu stiu ce sa zic
posibil sa apartita ambele domenii unei singure pers sau firme.

Mergi la inceput