Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (215)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

sorina Imi pare vrau de cazatura, dar daca era sa fie nashpa ar fi urlat copilul...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

...a urlat ceva....s-a potolit relativ repejor, apoi imediat a baut si lapte....a adormit imediat...
Nu-i chip sa o culc in patutzul ei, ca n-are loc sa dea din toate cele, se busheste de gratii, si se trezeste...inca mai caut solutzii...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

noi am facut ieri dimi vaccinul priorix(ror) si la 3 ore dupa Dragos a inceput cu niste muci mama -mama si nici nu mananca bine

parca nu a fost asa niciodata, ma gandesc ca poate e reactie la vaccin, bine ca nu a facut febra dar inca nu am scapat

Timpul este prea scurt ca sa fie de la vaccin... "perioada de incubatzie" a bolilor ROR este de 7-10 zile parca. Asta este si timpul de ashteptare de posibile rteactzii dupa vaccinul asta.
Pup si sper sa nu fie nimic pana la urma!

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

mie mi-a zis ca poate sa faca reactie febra in ziua respectiva sau la 5 zile bubite+ eventual febra

pe urma am citit pe prospect ca poate avea mai multe reactii printre care si mucii cu pricina, acum nu stiu, asa am banuit eu

gemanutele ca fac?

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

aaaa, vroiam sa va povestesc

aseara il iau pe Dragos si mergem sa-l pupam pe tati, si il pup eu, vine si el, il pupa si pe urma ma impinge sa il pup eu iar, si iar si iar nu ma mai lasa, ma tot impingea
se simte lipsa in atmosfera

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Gemanutzele momentan dorm, mersi de intrebare... In general fac nebunii... diverse...

Fug sa termin mancarica... e pe foc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

multumim de cele 2 cafele, servim servim

acum ziceam ca ma pun pe recuperat dar sincer cand am vazut ce se intampla cu dany si arthur am un gol in stomac, asa ca am citit doar pe sarite capitolul asta. Dany ne pentru tine si sunt convinsa ca totul o sa fie bine, e greu sa stai asa zile si sa astepti vesti dar la sfarsit o sa vezi ca a meritat

sincer nu prea mai stiu ce s-a scris...ma duc sa fac o cafea...si recuperez pe drum

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...sarumana de cofe dana...

je.cheauna...dar...merge

jiji mare a aj in gara iar maica-mea sta sa plece...se pupa de pe strada

lorex am intrebat de husa...din motiv ca io am av o scoica sintetica...si am turbat..vara..si de aceea unul din motivele pt care am ales scaunu de la britax a fost ca are husa de bumbac
sorina f buna htararea sa iei husa aceea...iar de aparatori...la un moment dat am vz pe ebay....se puneau de-a lungul patului de adult...incearca sa vezi si pe amazon.co.uk...nu stau f bine cu engleza si nu mai stiu cum le zicea...

sa aveti o zi...superba doamneleor...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:

aseara il iau pe Dragos si mergem sa-l pupam pe tati, si il pup eu, vine si el, il pupa si pe urma ma impinge sa il pup eu iar, si iar si iar nu ma mai lasa, ma tot impingea

mami de shugubetz Dragos Andrei

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

mami de shugubetz Dragos Andrei

mmmmmmmmmmmm...ce frumos

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili...sarumana de cofe dana...

je.cheauna...dar...merge

jiji mare a aj in gara iar maica-mea sta sa plece...se pupa de pe strada

lorex am intrebat de husa...din motiv ca io am av o scoica sintetica...si am turbat..vara..si de aceea unul din motivele pt care am ales scaunu de la britax a fost ca are husa de bumbac
sorina f buna htararea sa iei husa aceea...iar de aparatori...la un moment dat am vz pe ebay....se puneau de-a lungul patului de adult...incearca sa vezi si pe amazon.co.uk...nu stau f bine cu engleza si nu mai stiu cum le zicea...

sa aveti o zi...superba doamneleor...

JUCARII PENTRU PITICI...

Daaa, scaunul nostru nou inglesina are husa detasabila, dar e sintetica, de asta am luat-o si pe cea de bumbac...stiu ce inseamna sintetic de la scoica....vara trecuta am turbat si noi...tzineam AC-ul pe 17 grade, ca dementzii, si puneam servetzele de hartie la capul copilului, cate o cutie la un drum, chiar si cu scutec pe scoica...
Am gasit si protectie de pat adulti, in romanika, sarumana.....cu sf.goagle...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele,multam dana de cafea

sorina pupici multi lui iris sa-i treaca buba

multe flori pt voi,saru'mana de laude

tomaca,asa cum zicea si gmilady...doar cei ce vor fi pt tine conteaza(la pasi ma refer)

gmiladyasa-i cu placintzelele ai punctat bine despre articulatziialex are tot timpul ghetutze in picioare,nu-l las sa stea doar in sosete
pupici lui bbx

o zi minunata tuturor!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput