Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (215)
Raspunsuri - Pagina 19
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alexutzzza, esti foarte tare, am ras 5 minute... ![]() ![]() ![]() de Isabela si Irina (februarie 2010) |

decenuela ma provoaca! Eu am ras copios cand mi-am dat seama cat e de dependenta! auzi tu cum gandeste mintea bolnava: sa serveasca pe cineva cu urmele de pe farfurie!
adica pentru ea urmele sunt de mancare! ei ii stau pe creieri, intelegi psihologia? ea nu are liniste pana nu linge si urmele de pe farfurie! 
Oricum
apreciem ca dadea "ultima bucatica" (urmele de pe farfurie
) vecinei ei. Mi-o si imaginam in usa (ca a iesit sa-mi dea ceva repede sa nu ma mai parchez eu) cu farfuria in mana,
si spunand "uite, sorry, prajitura nu mai e , dar ia sa vezi ce bune e! linge aici un pic! miaaaamm vezi, vezi?"

de
Yannis
Nik0le spune:
xela, iti multumesc mult ca te gandesti la mine, dar din pacate maine nu pot veni... desi tare as fi vrut si mi-ar fi facut mare placere sa mai cunosc din fete... Ramane pe data viitoare cu siguranta, acusica o sa vina si vremea mai frumoasa (sper eu) si poate o sa ne strangem mai des. Esti o draguta, te
. Cum te simti cu gatul? Dar sotul? C e ok?
simplicity spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
![]() ![]() decenuela ma provoaca! Eu am ras copios cand mi-am dat seama cat e de dependenta! auzi tu cum gandeste mintea bolnava: sa serveasca pe cineva cu urmele de pe farfurie! adica pentru ea urmele sunt de mancare! ei ii stau pe creieri, intelegi psihologia? ea nu are liniste pana nu linge si urmele de pe farfurie! ![]() Oricum apreciem ca dadea "ultima bucatica" (urmele de pe farfurie ) vecinei ei. Mi-o si imaginam in usa (ca a iesit sa-mi dea ceva repede sa nu ma mai parchez eu) cu farfuria in mana, si spunand "uite, sorry, prajitura nu mai e , dar ia sa vezi ce bune e! linge aici un pic! miaaaamm vezi, vezi?" ![]() de Yannis |

tareeeeeeeeeeeMami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui simplicity
![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face." |

mie mi-a dat cu virgule si am rotunjit dupe 1450
mi s-a facut foame de la prajiturile Decenuelei
de
Yannis
simplicity spune:
fiica asta a mea la 8 a adormit si acum 10 minute hop in picioare gata de jucat,e freshhhhhhhhhh;mi-a stricat toate planurile de maybe baby care le aveam

Mami de
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."
Nik0le spune:
![]() ![]() decenuela ma provoaca! Eu am ras copios cand mi-am dat seama cat e de dependenta! auzi tu cum gandeste mintea bolnava: sa serveasca pe cineva cu urmele de pe farfurie! adica pentru ea urmele sunt de mancare! ei ii stau pe creieri, intelegi psihologia? ea nu are liniste pana nu linge si urmele de pe farfurie! ![]() Oricum apreciem ca dadea "ultima bucatica" (urmele de pe farfurie ) vecinei ei. Mi-o si imaginam in usa (ca a iesit sa-mi dea ceva repede sa nu ma mai parchez eu) cu farfuria in mana, si spunand "uite, sorry, prajitura nu mai e , dar ia sa vezi ce bune e! linge aici un pic! miaaaamm vezi, vezi?" ![]() de Yannis |

Sunteti simpatice amandoua, marturisesc ca rezonez serios cu dece la dependenta de dulciuri. Reciclez la greu ambalaje de cioco, am primit recent o cutie de Fererro Rondnoir, in prima zi am ras 10 bomboane (asta a fost ieri). Azi nu mai e niciuna.
simplicity spune:
Fetele daca fac o ciocolata de casa veniti si la mine in vizita?![]()
Mami de
Nik0le spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplicity fiica asta a mea la 8 a adormit si acum 10 minute hop in picioare gata de jucat,e freshhhhhhhhhh;mi-a stricat toate planurile de maybe baby care le aveam ![]() ![]() ![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face." |
simply, io zic sa nu renunti asa usor, la tine acolo e oricum mult mai devreme...
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Nik0le
Raspuns la sondaj: Irina mea! Chiar in seara asta a adormit exact cum spui. Si nu numai, ii sta in fire, sa-i spunem. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
merci de raspunsMmmmmmmmmm
pana acum numai fetitele dorm in pozitii indecente Sa ma ingrijorez?

de
Yannis
Nik0le spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplicity Fetele daca fac o ciocolata de casa veniti si la mine in vizita? Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face." |
O sa-ti trebuiasca o tava foarte, foarte, dar foarte mare...

Isabela si
Irina (februarie 2010)
Hai Simpli!