Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (215)
Raspunsuri - Pagina 20
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Fetele daca fac o ciocolata de casa veniti si la mine in vizita? Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face." |
Pai si planurile?
de Yannis
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Pai si planurile? de Yannis |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."
Nik0le spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Pai si planurile? de Yannis |
alexutzzzza, ntz, ntz, numai la planurile fetei te gandesti! Eu cred ca are timp berechet de ele, cat timp crezi ca ne ia sa radem ciocolata aia?
simplicity spune:
hai ca fac un capitol nou
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face." |
mdea, dar :
- in Anglia sunt jucarii ieftine
- haine ieftine
- gadgeturi si electrocasnice ieftine
- daca faci ciocolata buna , crezi ca mai plecam?
e riscant
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Nik0le
alexutzzzza, ntz, ntz, numai la planurile fetei te gandesti! Eu cred ca are timp berechet de ele, cat timp crezi ca ne ia sa radem ciocolata aia? de Isabela si Irina (februarie 2010) |
pai daca o luam si pe Dece...nu vezi...ea nu lasa nici farfuria nu o mai luam de acolo
de Yannis