Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (215)
Raspunsuri - Pagina 18
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela NU, NU, VECINAnu esti singura....jiji e la tt...pe ultima suta... aseara as fi vrut din tot sufletul sa te servec macar k o urma de cioco de pe farfuria unde n-au rezistat mult ultimile exemplare....insa....sunt o catastrofa....desi ghiftuita as fi lins si farfuria daca nu era mama la mine..cred k sunt DEPENDENTA....doamneeeee, o sa-mi zij prietnii lui jij...drogata Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Deci daca termina astia in cartier prajiturile si ciocolata si ruladele stiu unde sa vin sa .....(vroiam sa zic "sa ma servesc" dar m-am trezit la realitate) Sa colectez ambalajele ptr reciclare!
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui decenuela oho VECINA...dar esti cam NF....ita.... ma bucur de yannis...asa frumos povestesti...abia astept sa o ia si jiji la pas prin imensul meu living...dar noi mai usurel...n-am inteles ..de ce atata graba???? iar cu barbatii..nu cred ca sunt atat de profunzi precum femeile...dar sa stapanesti sanatoasa noul aparat...provocator... azi ne-am mallit...JM...a zis ca e sapt cadourilor( se apropie ziua mea)..ma rog...evident k mine alaturi..nu-mi iau nik..dar i-am luat lui Jm...un trening ...galben..de la champion...daca nu eram cu ta-su care mi l-a pus sub nas...nu-l luam...ca la cate boarfe are... aoleu ca mi-am amintit... ditre pufii cu dinti..e vreo unul care-si scrasneste dintii????? azi am zis ca turbez..credeam ca mesteca ceva..un dop..ca-l inghite...etc..bag degetul in gura..jiji M innebunit ca moare copilul...convetuiesc cu paranoia in casa....el si-a descoperit cioturile...2 la numar de sus..+ cei 2 de jos si-i scrashneste...ce ma fac cu el??? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
n-ai ce-i face, asa face si Yannis, ta-su se tavaleste pe jos! nu supota zgomotul, il implora sa nu mai faca asa, se chirceste tot, dar Yannis tot face....mai des a facut la inceput cand i-au aparut cioturile de sus, acum mai rar, uneori din plictiseala mai face nu a renuntat complet.
de Yannis
alexutzzza spune:
Si daca tot si-a amintit vecina cu dintii, mi-am amintit si eu ceva "ciudat"
Sondaj:
Mai sunt pufi care dorm in genunchi si in cap si cu fundul ridicat?
Yannis daca ii trag picioarele se trezeste se supara si vieria o pauzaste un pic si se gheia o pauzaste la loc cu fundul in sus
de Yannis
simplicity spune:
citat din mesajul lui decenuela aoleu ca mi-am amintit... ditre pufii cu dinti..e vreo unul care-si scrasneste dintii????? azi am zis ca turbez..credeam ca mesteca ceva..un dop..ca-l inghite...etc..bag degetul in gura..jiji M innebunit ca moare copilul...convetuiesc cu paranoia in casa....el si-a descoperit cioturile...2 la numar de sus..+ cei 2 de jos si-i scrashneste...ce ma fac cu el??? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."
miremia spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Si daca tot si-a amintit vecina cu dintii, mi-am amintit si eu ceva "ciudat" Sondaj: Mai sunt pufi care dorm in genunchi si in cap si cu fundul ridicat? Yannis daca ii trag picioarele se trezeste se supara si vieria o pauzaste un pic si se gheia o pauzaste la loc cu fundul in sus de Yannis |
Da...Mara!
De cateva seri in primele 2 ore din somnul de noapte se ridica dormind in fund si se tranteste cum apuca unde apuca, uneori in pozitia pe care o descriai tu mai sus.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:
Hai Simpli!
Ariana vrea o mamica hot!
Faci stelute rosii peste 5 mesaje, nu?
de Yannis
Nik0le spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Deci daca termina astia in cartier prajiturile si ciocolata si ruladele stiu unde sa vin sa .....(vroiam sa zic "sa ma servesc" dar m-am trezit la realitate) Sa colectez ambalajele ptr reciclare! de Yannis |
alexutzzza, esti foarte tare, am ras 5 minute...
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Da...Mara! De cateva seri in primele 2 ore din somnul de noapte se ridica dormind in fund si se tranteste cum apuca unde apuca, uneori in pozitia pe care o descriai tu mai sus. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Exact!!!!
de aia si Yannis aterizeasa asa! ptr ca se ridica in fund (dormind) si apoi ...in picaj...ramane cum apuca. Astia 2 sunt de groaza! Prea le fac pe toate la fel!
de Yannis
simplicity spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Hai Simpli! Ariana vrea o mamica hot! Faci stelute rosii peste 5 mesaje, nu? de Yannis |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."
Nik0le spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Si daca tot si-a amintit vecina cu dintii, mi-am amintit si eu ceva "ciudat" Sondaj: Mai sunt pufi care dorm in genunchi si in cap si cu fundul ridicat? Yannis daca ii trag picioarele se trezeste se supara si vieria o pauzaste un pic si se gheia o pauzaste la loc cu fundul in sus de Yannis |
Raspuns la sondaj: Irina mea! Chiar in seara asta a adormit exact cum spui. Si nu numai, ii sta in fire, sa-i spunem.