Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (215)
Raspunsuri - Pagina 17
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Referitor la intalnire...e ok pentru mine ora 15 in zona Unirii...eu pe acolo stiu o cafenea, probabil o stiti si voi ...Cafeneaua Bucurestilor de alta data ii zicem noi ...Festival 39 cred ca se numeste ...n-am mai fost de vre-o 2 ani, dar imi placea tare mult ...zic si eu ...daca aveti alte idei mie mi-e tot una Mamica mandra de odorul ei |
Vin si eu! Festival 39 ala de la hanu' lu Manuc, nu?
SI potoleste-te cu prostiile! daca a avut fata cordonul in jurul gatului e normal ca era mov-albastra, nu mai sta cu drobul de sare. fa eco daca vrei sa te linistesti, dar nu toti copii care se nasc mov-albastrii au o malformatie la inima! Doamne Fereste! Cazul Danyelenei este foarte trist, dar nu e obligatoriu sa fie mai multe la fel
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Aaa...pai nu era nimic iute. Poate am gresit eu cand am zis legume mexicane, erau asa: ardei gras, porumb, fasole verde, mazare si morcovi. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Legumele mexicane congelate nu sunt iuti, sunt pur si simplu legume (amestec mexican) congelate ca orice mazare/fasole ptr "legume mexicane" care se pot pregati prin adaugarea de sosuri iuti....cel putin asa cred eu. Conservele de legume mexicane la fel, sunt un pic sarate dar nu iuti.
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui nyny hai sa zic si eu repede ca am timp ce am facut ieri. Bine... am fost la serv... de la 9 la 17 cu vreo 4 drumuri acasa. De la ora 17 cand am ajuns acasa pana la 21... David a tipat intr-una. Nu-i convenea nimic. Nu stiu ce a avut. Macar daca ar avea si el gingiile umflate sa stiu o treaba... M-am jucat cu ei...le-am dat sa manance, le-am facut baie si i-am bagat la culcare. Dupa aceeeeea....pe la vreo 21.30 am lasat copii dormind cu mamaia si am plecat la disco (mama denaturata ce sunt). Am fost intr-un club micut unde vinerea se asculta si se danseaza muzica anilor '70,'80,'90. A fost suuuuper.... La 0.30 ne-am intors acasa...copiii si mamaia dormeau ca pruncii Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
Sa-ti fie de bine ieseala! sunt invidioasa!
de Yannis
miremia spune:
Alex sper ca Mara cand incepe sa mearga singura sa ii semene mai mult Arianei desi mereu ii calca pe urme lui Yannis. Foarte dulce micul grec!
Sa stapanesti sanatoasa telefonul cel nou! Si dece sa poarte cu placere ghetele si lenjeria! Si al meu cand cumpara (mai rar ce-i drept) cumpara lucruri scumpe de care nu as avea neaparat nevoie. Inainte il certam si eu, acum il las ca dupa aia imi scoate ochii .."mai stii ce m-ai certat cand am luat cutare lucru?"
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
I-am (mi-am ) facut in seara asta gris cu lapte ca mi-era o poftaaa si a mancat. Nu stiu de ce nu mananca cereale ca la consistenta si gust nu este mare diferenta.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Doamne, esti de coma.......rafting... Pai io cred ca fac rafting pe...Niagara, daca e vorba de meniuri... La noi e...ca la nimeni.. Ex. ziua de azi: ora 24.00..cazut in cap plus lapte de voie (140ml) 05.00...170ml lp 06.15...120ml lp 07.40...120ml lp 10.30...140g mar la aburi cu biscuiti si br. de vaci 11.15...80ml lp 14.00...100g peste cu cartofi si dovlecel 15.00...130ml lp urmeaza ora 18...cand nu mananca cereale..probabil va baga niste pui cu morcov si cartof (nestle), lapte...si la 20 baie, si alt lapte. Cam asa e la noi...cred ca cina ar fi aia de pe la 18...zic si eu... Avem un program...de program, nu? Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
eu votez cu tine
In rest ma sperie celelalte meniuri, ma simt aiurea ca Yannis mananca:
undeva intre 6 si 8 dimineatza: LP 150-160ml
La trezire: 9/10 iar LP 100-120 ml
11/12 - fructe cu cereale sau cu biscuiti sau branzica de vaci Danonino cu cereale/biscuiti
1/2 - VITA (nu altceva! si in ultima vreme si vita mi-o scuipa) cu legume + orez /paste
la aprox 40-60 de min dupa masa e ora de nani si mai primeste 100/120 LP sa mearga la culcare
17:00 in visele mele bune (in Grecia) manca a doua masa de legume cu carne, aici mananca iaurt cu biscuiti
19:00 -120 LP
21:30 - 120 LP si somn pana dimineata sau pana la trezirea de la 6 ptr lapte
Poate gatesc eu prea simplu...eu in continuare nu pun sare, nu pun unt nu pun mare lucru, cam ca la bebe asa, nu fac nmic complex, poate de aia nu vrea? oricum in ultima vreme mi-e si lene sa fac ceva adica sa ma apuc sa ii gatesc special ceva anume ca-mi scuipa tot... cu chiu cu vai mananca, cu Gummy Bear cu avioane si scalambaieli. Fructele mereu le mananca f bine dar in rest...jale
de Yannis
decenuela spune:
NU, NU, VECINAnu esti singura....jiji e la tt...pe ultima suta...
aseara as fi vrut din tot sufletul sa te servec macar k o urma de cioco de pe farfuria unde n-au rezistat mult ultimile exemplare....insa....sunt o catastrofa....desi ghiftuita as fi lins si farfuria daca nu era mama la mine..cred k sunt DEPENDENTA....doamneeeee, o sa-mi zij prietnii lui jij...drogata
..a adormit...
m-am distrat cu dailogul dintre sorina si larisel...va rog sa ma scuzati...era o chestie f serioasa...dar eu tot faceam comparatie la jiji....care nu se trez de foame...de ex la 9 el manaca fulgi cu lapte...ci de fitze...
nu doarme cu jucarie..tocmai am pus intre noi2 un magar de plush care ii placea oarecum cand era mai mic...fara rezultate...
nu frate, nici o jucarie nu i-a trez atata interes ca atunci cand ii arat tt...
nu stiu ce sa zic fetelor...sunteti martire, pe bune...larisel se chinuie cu pregatirea mesei la 5....sorina nu mai stie ce sa-i dea ( micii malliste)...CHIN .. MULT RESPECT PT VOI...eu huzuresc....
ce-i drept mi s-au accentuat ridurile de la nesomn....dar cam atat
mp....abia astept sa incerc reteta de brocoli
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia I-am (mi-am ) facut in seara asta gris cu lapte ca mi-era o poftaaa si a mancat. Nu stiu de ce nu mananca cereale ca la consistenta si gust nu este mare diferenta. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."
alexutzzza spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui simplicity
la mine e invers ca la tine,acum am mai mult timp liber,se joaca mai mult singura Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face." |
Ei, cu siguranta si Yannis va reveni curand la jucarii si activitatile lui, acum e dor super incantat de mersul lui, ii place sa defileze pe langa mine si eu sa ma minunez de el si sa ii zic "bravo! bravo!" Radiaza!
de Yannis
decenuela spune:
oho VECINA...dar esti cam NF....ita....
ma bucur de yannis...asa frumos povestesti...abia astept sa o ia si jiji la pas prin imensul meu living...dar noi mai usurel...n-am inteles ..de ce atata graba????
iar cu barbatii..nu cred ca sunt atat de profunzi precum femeile...dar sa stapanesti sanatoasa noul aparat...provocator...
azi ne-am mallit...JM...a zis ca e sapt cadourilor( se apropie ziua mea)..ma rog...evident k mine alaturi..nu-mi iau nik..dar i-am luat lui Jm...un trening ...galben..de la champion...daca nu eram cu ta-su care mi l-a pus sub nas...nu-l luam...ca la cate boarfe are...
aoleu ca mi-am amintit... ditre pufii cu dinti..e vreo unul care-si scrasneste dintii????? azi am zis ca turbez..credeam ca mesteca ceva..un dop..ca-l inghite...etc..bag degetul in gura..jiji M innebunit ca moare copilul...convetuiesc cu paranoia in casa....el si-a descoperit cioturile...2 la numar de sus..+ cei 2 de jos si-i scrashneste...ce ma fac cu el???
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...