Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (215)
Raspunsuri - Pagina 16
sorina_bz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Ai incercat ceai Baby drink (super dulce si nerefuzat de nici un bb shtiut de mine pana acum)? Poate ar putea inlocui mesele de lapte de "linishtire". Laptele de foame este necasar si ok. Eu la gemanutze la trezirea din somn le dau ceai nu lapte, iar la adormirea de peste zi suzeta si un maimutzoi... deja au prins drag de plushatele lor de somn... Alena are un arici iar Natalya o veveritza... Le-am bagat eu "pe gat" initzial, dar in 2 saptamani au devenit indispensable la somnul de noapte... Nici gemanutzele nu prea beau apa... rar si mai mult in joaca... iar ceaiul doar din biberon, tzinute in bratze si fara sa sprijine biberonul in vreun fel ... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
..sarumana de 1000 de ori...
Am incercat baby drink, de mai multe ori......nu bea...
Nu vrea nimic dulce, never...nu papa nici fructe dulci (banana, stuff)...si laptele..l-a refuzat pe cel de la vitalact pt ca era dulce, cred....a trebuit sa gasim unul suficient de lincav pt ea...offff...
Tocmai am iesit dintr-o tura de urlaturi...a refuzat, ofc masa de 18...tre' sa sar cu laptele..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
larisel spune:
sorina Nu shtiu ce sa zic... incearca chestii noi, nu se shtie de unde sare iepurele, poate i-o placea ceva pana la urma. Fructe... ma gandesc la ananas, caise, piersici. Laptele de foame, sete, linishtire nu-i ok... trebuie sa existe o solutzie, un inlocuitor... Nu-mi dau seama daca freshurile de fructe ar fi o varianata, probabil ca nu...sunt mai degraba energizante decat somnifere... poate zeama de compot...mai acrishoara si nu dulce daca dulce nu-i place. A, si apropo de banana, mult timp nici gazele mele nu vroiau...probabil e prea dulce, dar acum o accepta bine in combinatzie cu iaurt.
xela_07 spune:
Sunt pe fuga asa ca ma bag scurt si la obiect ...
Ramane sa ne vedem maine ora 15.00 la Festival39 unde a sugerat Ele.
Mai vine cineva in afara de Ele, Mire si Gmilady?
Haircut/Nik0le vreti sa ne intalnim sa mergem impreuna?
mamidepuiuti spune:
multam frumos,fetele,deci la noi se pune cina =cereale
cuscra simply,eu am scris doar dimi lm,dar nu-i asaaaaaaaatztz e de voie cand vrea mushkiu' lui...ca tat'su rade deja cand il vede:iar la tzitzel?baiat mare si tot cu tzitzelu'?
mami de Alex si Radu
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti multam frumos,fetele,deci la noi se pune cina =cereale cuscra simply,eu am scris doar dimi lm,dar nu-i asaaaaaaaatztz e de voie cand vrea mushkiu' lui...ca tat'su rade deja cand il vede:iar la tzitzel?baiat mare si tot cu tzitzelu'? mami de Alex si Radu |
si "soacra" tot imi spune : asa domnisoara mare si inca la tzitzi,de atatea ori a spus ca deja e pe ignor(ca vad ca glumind nu pricepe)
in urma discutiei avute cu sotul(care nu vrea sa o intarc acuma)ne-am hotarat sa incepem intarcarea din martie cand ne intoarcem din excursie,ca pana la vara/toamna sa terminam....acum vom vedea
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."
alexutzzza spune:
vin si io la barfa !
Ieri am stat de la 12 la aproape 8 seara la birou, v-am citit printre interviuri dar nu am avut timp sa raspund.
Ce am retinut de ieri:
decenuela face party cu mici de pe Dealu' Negru si prajituri si nu-si invita vecinii, URAT!
Tomaca primii pasi nu se pun, nu sunt chiar pasi, sa nu fi suparata, e un fel de stat copacel si ceva insesizabil 2-3 pasi, ai sa te bucuri cu adevarat de primii pasi, nu te speria, e timp. Si tati nostru munceste , dar Yannis a incepus sa mearga duminica cand era el acasa , a doua zi eu l-am pus sa mearga ziua si nu a vrut, cum a venit ta-su acasa iar a inceput sa mearga si in prima saptamana de mers (saptamana trecuta ) mergea numai cand era ta-su acasa, nu am idee de ce, poate se simtea mai safe cu tati acasa?
Danyelana ma buur ca nu e asa de grav cum credeati! Multa bafta si multa sanatate in continuare! Ne sa il tina Dumnezeu pe printz departe de belele!
Larisel cerealele alea sunt de la 10 luni nu? Nu am vrut sa iau cioco la 10 luni, am zis ca mai astept pana la un an si la un an a papat din tortul lui cu ciocolata si apoi am luat Aerius ca avea urticarie so...nu cred ca i-as da, cel putin nu inca.
Miremia esti o draguta ca de obicei!
Trimit ca mai multe nu prea-mi amintesc din cap trecut esti o draguta ca de obicei!
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui dandanaG l-am si cantarit, de la 9.4 kg la un an acum are 9.3 kg , sa pun pe seama bolii( de fapt avea 9.4 kg la 10 luni, atunci l-am intarcat si nu a mai luat in greutate) mami de shugubetz Dragos Andrei |
Nici Yannis nu a mai luat in greutate de la 8 luni (cred ca a mai luat acum luna asta 400/500g dar vro 4 luni nu a luat aproape deloc). Si mie mi s-a terminat putinul lapte pe care i-l dadeam la 2,3-3 luni. Cred ca are legatura cu varsta. Yannis avea 8,900 la 8 luni si mi-a stat pa 8.900 pana in ianuarie, acum are 9.400 sau 9.500 depinde de zi.
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Vezi daca merge singurica? A mea e calare pe mine toata ziua..daca nu vrea la san, vrea sa o ajut sa mearga prin casa.... Cum faci eclerele? Asta asa pt viitor ca deja ieri am mancat portie tripla din prajitura decenuelei. Apropo fetele cu creme a la creme-ul...prajitura decenuelei seamana la gust cu aia doar ca e si MAI BUNA!! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Sa stii ca eu aveam mai mult timp de net cand Yannis nu mergea singur.
Cand era patruped statea mai mult jos cu jucarelele lui, se agata de mine numai cand chiar avea o problema: kk, foame, obo, dinti sau ceva. Acum .... merge, merge repede prin toata casa, in lung si-n lat si nu mai petrece mult timp la sol cu jucarelele ca e incantat de mers si ia telecomenzi/ CD-uri sau te miri ce alte obiecte si mie le aduce nu stiu , vrea multa atentie sau oi fi singura jucarie "la inaltime" ca rest-s pe jos nu stiu , dar ideea e ca se baga in seama cu mine non stop si nu mai pot nici sa spal vase sau sa gatesc cum faceam inainte ptr ca vine frumos asa razand entuziast tot, radiind de fericire ca-mi aduce el mie D-zeu stie ce. Si mi-l intinde asa frumos imi vine sa-l mananc! Chiar nu am cum sa-mi vad in continuare de treaba si sa-l ignor, e atat de dulce, asa ca opresc tot si ne jucam impreuna...vezi de ex ziua de azi in care nici pe forum nu am intrat de el.
Acum doarme , tati e in Grecia asa ca o pun d-un monolog!
de Yannis
simplicity spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Sa stii ca eu aveam mai mult timp de net cand Yannis nu mergea singur. Cand era patruped statea mai mult jos cu jucarelele lui, se agata de mine numai cand chiar avea o problema: kk, foame, obo, dinti sau ceva. Acum .... merge, merge repede prin toata casa, in lung si-n lat si nu mai petrece mult timp la sol cu jucarelele ca e incantat de mers si ia telecomenzi/ CD-uri sau te miri ce alte obiecte si mie le aduce nu stiu , vrea multa atentie sau oi fi singura jucarie "la inaltime" ca rest-s pe jos nu stiu , dar ideea e ca se baga in seama cu mine non stop si nu mai pot nici sa spal vase sau sa gatesc cum faceam inainte ptr ca vine frumos asa razand entuziast tot, radiind de fericire ca-mi aduce el mie D-zeu stie ce. Si mi-l intinde asa frumos imi vine sa-l mananc! Chiar nu am cum sa-mi vad in continuare de treaba si sa-l ignor, e atat de dulce, asa ca opresc tot si ne jucam impreuna...vezi de ex ziua de azi in care nici pe forum nu am intrat de el. Acum doarme , tati e in Grecia asa ca o pun d-un monolog! de Yannis |
la mine e invers ca la tine,acum am mai mult timp liber,se joaca mai mult singura
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui decenuela deci..praji mea...care deja ...plecata demult pe conducta...o stie si o face bea...si cred ca o avea in farfuria de la revelion....de asta eu eram la 12 cu ochii pe poza aia...ca noi...aveam buturuga...ma rog... hai sa va zic de jiji mare care sa intors de la...mami... el e undragutz si atent si-i place sa-mi faca surprize marunte si frumoasa sau mai costisitoare...el se bucura... de la o vreme..pt ca l-am mai sictirit ca e cam cheltuitor etc..etc..nu-mi prea imi mai cere parerea....ma trezesc ..in fata faptului... azi...mi-a cumparat niste ghete de piele intoarsa( mai aveam 2 perechi...) negre....39...io port 38...cik pt condus...si ca i-au placut altele...culoarea..maslinei...dar nu aveau decat 38....de ce nu m-ai intrebat????? pai ce ca sa-mi zii iar...textul tau clasic?...mi-s un pic mari dar na... si...un set de lenjerie intima...care chiar habar navea de unde sti...ca abia stiu eu...cik era in tel cu...contabila...si cu vanzatoarea care era cam ca mine....chilotii 2 perechi imi vin..dar sutienul..un pic mic...dar intr-o luna -doua dupa ce mai slabesc imi vine bine.... cred ca....are ganduri mari jijelul asta...ma ia asa pe ocolite.. ce sa-i mai zic..am apreciat stradania...nu vreau sa-i tai elanul....sa nu-i piara naravul Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
offff offf ce ne facem cu baietii astia cheltuitori?
Eu am primit primul cadou ever de la el un telefon. Smecheros rau , touch screen abia rupsese gura targului atunci. Am facut scandal mare, nu aveam nevoie de telefon, ma descurcam cu al meu, nu sunt genu ahtiata dupa gadgeturi nici nu-mi place sa imi schimb tel numa asa de moda, i-am reprosat ca vrea sa ma cumpere, ca io nu-l primesc... eram mica si proasta .
Ma rog...long story short acum cateva luni s-a stricat touch screenu si implicit nu puteam folosi tel. M-am lalait luni bune sa il duc la service, intr-un final il duc si-mi zic ca ma costa 420 de RON sa il repare i-am zis lui al meu ca nu mi se pare ok sa dau atata pe un tel vechi de 2 ani jumate sa il repar stiu ca e un cadou important, primul cadou etc, sa nu se supere, dar eu nu-l repar. Si a doua zi (alaltaieri) ma trezesc cu un fratior al telefonului stricat, dar de o generatie mai noua Frateeeeee!!! nu am mai facut scandal...stie ca nu-mi plac touch screenurile ptr ca atunci cand suna si se activeaza screenu in geanta se atinge de toate cele si activeaza Dumnezeu stie ce. Stie ca nu-mi car mailu pe telefon, stie ca nu intru pe chat sau pe FB de pe telefon...la mine telefonul trebuie sa pot vorbi si sa scriu mesaje, eventual poze, dar nu musai si sa pot pune muzica pe ele atat.
Dar el mi-a luat nava spatiala deh asa a vrut....
Macar l-a luat rosu
de Yannis