Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (215)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

hai sa zic si eu repede ca am timp ce am facut ieri.

Bine... am fost la serv... de la 9 la 17 cu vreo 4 drumuri acasa. De la ora 17 cand am ajuns acasa pana la 21... David a tipat intr-una. Nu-i convenea nimic. Nu stiu ce a avut. Macar daca ar avea si el gingiile umflate sa stiu o treaba...
M-am jucat cu ei...le-am dat sa manance, le-am facut baie si i-am bagat la culcare. Dupa aceeeeea....pe la vreo 21.30 am lasat copii dormind cu mamaia si am plecat la disco (mama denaturata ce sunt). Am fost intr-un club micut unde vinerea se asculta si se danseaza muzica anilor '70,'80,'90. A fost suuuuper....
La 0.30 ne-am intors acasa...copiii si mamaia dormeau ca pruncii

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Auleu, Nyny..ce frumooosss!!! Felicitari, pentru iesire!

Aveam pe vremuri (inaintea erei iris) si noi vinerea zi de club..tot asa, era ceva deosebit, cu muzica veche...oamenii se cunosteau de cand lumea..offff..ce vremuri, si mai ales ce chefuri mai ieseau...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Si acum ...je ..cioara...sa va zic si eu ce mi-a facut mandra mea...legat si de ce ne-a povestit dandana...mai acum 2 zile eram cu ea in brate si m-am dus la cuptor sa bag ceva ...sau nu mai stiu exact...si mi-a venit usa de la cuptor peste degete...si am inceput cu au au au ...si au au au ...si ea s-a uitat cu nishte ochii mari la mine si si-a apropiat gurita de obrazul meu si m-a pupat ...de atunci am exersat si dam pupici la cerere si celorlalte persoane ...daca avem chef bineinteles ...e iubareata foc pupaza mea

Mamica mandra de odorul ei
supercred ca te-ai topiiiiiiiiiit

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:

Am cercetat ...deci ...cred ca ma voi duce la Dr. Dumbrava de la Diagnosis...este specializat pe echo cardio la copii...si am citit numai de bine...pana acum ...maine sun si fac o programare ...si eu ma gandesc ca si voi ...ca nu are nimic...dar de ce sa ma culc pe o ureche sau sa stau sa visez noaptea urat cand pot sa fac ceva in privinta asta ...nu???

Felicitari!
Din ce am citit pe topicul ala, daca ar fi sa aleg, tot pe el l-as alege!
Sa ne tii la curent!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

io cred ca la cina is cea mai tzapana in idei...are cereale la aprox 8 p.m.,apoi tztzt de voie pe la 9p.m. cand e culcatu'...sau ma rog,pregateala de culcare...mai bag legume sau div de rontait pe la 5.30-6p.m.
cred ca-s cu pluta pe bistrita si fac rafting...dar voi la care "cina" v-ati referit? ca mie nu-mi ies mesele la socoata...da cu plus...aritmetica,bat-o vina!...
iegzemplu:
dimi tztz de voie
masa de fructe(azi:mango+mar+branza) si branza,ca doar asa o inghite
supa cu ce-o fi la 1-2p.m.
legume la 5.30-6p.m.
astea 2 mentionate ultimele le alternez intre ele adik daca mi se pare ca ii este tare foame ii dau legumele+carnea la 1 si supa la 6...supa,vorba vine,ca tot pe post de felul 2 e...dar e mai lejer,asa

unde vreau io sa ajung,ca sunt convinsa ca v-am ametit de tot......la noi,fructele si cerealele is mese batute in cuie,doar la celelalte operez modificari...la voi cum e?
si ziceti-mi si mie care e cina la voi?la ce ora?

Doamne, esti de coma.......rafting...

Pai io cred ca fac rafting pe...Niagara, daca e vorba de meniuri...
La noi e...ca la nimeni..
Ex. ziua de azi:
ora 24.00..cazut in cap plus lapte de voie (140ml)
05.00...170ml lp
06.15...120ml lp
07.40...120ml lp
10.30...140g mar la aburi cu biscuiti si br. de vaci
11.15...80ml lp
14.00...100g peste cu cartofi si dovlecel
15.00...130ml lp

urmeaza ora 18...cand nu mananca cereale..probabil va baga niste pui cu morcov si cartof (nestle), lapte...si la 20 baie, si alt lapte.

Cam asa e la noi...cred ca cina ar fi aia de pe la 18...zic si eu...
Avem un program...de program, nu?

Mergi la inceput

Citat:

Si acum ...je ..cioara...sa va zic si eu ce mi-a facut mandra mea...legat si de ce ne-a povestit dandana...mai acum 2 zile eram cu ea in brate si m-am dus la cuptor sa bag ceva ...sau nu mai stiu exact...si mi-a venit usa de la cuptor peste degete...si am inceput cu au au au ...si au au au ...si ea s-a uitat cu nishte ochii mari la mine si si-a apropiat gurita de obrazul meu si m-a pupat ...de atunci am exersat si dam pupici la cerere si celorlalte persoane ...daca avem chef bineinteles ...e iubareata foc pupaza mea

Of, doamne, ce dulceatza de copilash ai tu acolo, Ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Larisel, MP la noi cina este pe la 8.30 si consta intr-un castron cu cereale cu lapte . Este singura masa de cereale pe zi si le mananca cu placere. Altceva nu am incercat sa-i dau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

cred ca te-ai topit...mi-o si inchipui cu genele ei lungi si cu ochisorii mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Mamicilor care datzi cina la copilashi, ce variante avetzi? Eu una m-am saturat sa fac paste cu branza / paste cu lapte / mamali cu bra cu la / paine cu almette... m-ar incanta chestii cu legume de ne-sezon, aka...nu cred ca exista ...

Weekend placut si linishtit sa avetzi... se pare ca asha si este dupa cat va aratazi pe aici...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Eu ii mai dau fasole verde cu sos alb: ceapa,morcov,usturoi si pastai,le fierb in foarte putina apa la inceput(imit caleala,dar nu cu ulei),pun apa apoi cat sa acopere,la final dupa ce a fiert bine adaug rantasul(compozitie din :un pic de lapte,o lingura smantana,o lingura faina),mai las un pic pe foc,adaug patrunjel si marar verde

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."

Pare bunutza retzeta... si pasezi ceva sau dai intregi sau se serveshte singurica cu degetzelele?

Si eu mai fac uneori la pranz legume cu "rantashuri" de genul asta... doar ca eu pun unt in loc de smantana si folosesc faina neagra.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Fasolea verde cand o pun la fiert o rup intre bucati,ii dau cu lingurita,daca e ceva ii mai rup cu lingurita pastaia inca o data

Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

hai sa zic si eu repede ca am timp ce am facut ieri.

Bine... am fost la serv... de la 9 la 17 cu vreo 4 drumuri acasa. De la ora 17 cand am ajuns acasa pana la 21... David a tipat intr-una. Nu-i convenea nimic. Nu stiu ce a avut. Macar daca ar avea si el gingiile umflate sa stiu o treaba...
M-am jucat cu ei...le-am dat sa manance, le-am facut baie si i-am bagat la culcare. Dupa aceeeeea....pe la vreo 21.30 am lasat copii dormind cu mamaia si am plecat la disco (mama denaturata ce sunt). Am fost intr-un club micut unde vinerea se asculta si se danseaza muzica anilor '70,'80,'90. A fost suuuuper....
La 0.30 ne-am intors acasa...copiii si mamaia dormeau ca pruncii

Asta da iesire,la cat mai multe

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

larisel,eu fac brocoli fara lamaie si foaaaaaaaaarte simplu,iar radu e innebunitsi ii place si lui alex:se fierbe brocoli in apa cu sare,se strecoara;intr-o craticioara se pune smantana la incalzit(trebuie sa ai smantana groasa,sau pui niste faina) si adaugi brocoli peste ea,si ce condimente vrei(sare,verdeata de care va place voua).nu amesteci cu lingura de lemn ci zgaltai de toarte cratita.sper sa placa si adultilor si bebeilor!
noi papam brocoli cu carne ,nu doar asa gol.

mami de Alex si Radu
,o sa incerc si eu ....mare super gustoasa

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput