Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (215)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Buna...

Sorina imi pare rau pentru busitura. sa treaca. Sa stii ca si eu am o protectie laterala la patul Marei. Am comandat-o pe internet. Este de la Brevi. Noi o folosim de vreun an si arata foarte bine. Are 90 cm lungime. Deocamdata e ok.

Nyny....

Chiar am vazut protectia, la tine in album, in poza cu cei mici in sertarul de la pat...
Daca nu gaseam pe net, chiar voiam sa te intreb de unde ai luat-o...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

hai sa zic si eu repede ca am timp ce am facut ieri.

Bine... am fost la serv... de la 9 la 17 cu vreo 4 drumuri acasa. De la ora 17 cand am ajuns acasa pana la 21... David a tipat intr-una. Nu-i convenea nimic. Nu stiu ce a avut. Macar daca ar avea si el gingiile umflate sa stiu o treaba...
M-am jucat cu ei...le-am dat sa manance, le-am facut baie si i-am bagat la culcare. Dupa aceeeeea....pe la vreo 21.30 am lasat copii dormind cu mamaia si am plecat la disco (mama denaturata ce sunt). Am fost intr-un club micut unde vinerea se asculta si se danseaza muzica anilor '70,'80,'90. A fost suuuuper....
La 0.30 ne-am intors acasa...copiii si mamaia dormeau ca pruncii

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Larisel la noi e un fel de pranzo-cina de vreo 50 de g, dar e bine si asa decat deloc. O data le-a facut mama astora mici un fel de budinca (sau chiar budinca) din legume mexicane (congelate) si au iesit tare bune.

Mi-e cam frica de iutzeala... dar e buna ideea cu mixurile congelate. Cred camerg oparite cu putzin unt la sfarshit... Dar daca pasez apoi...

Aaa...pai nu era nimic iute. Poate am gresit eu cand am zis legume mexicane, erau asa: ardei gras, porumb, fasole verde, mazare si morcovi.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Eu am facut legatura cu o experientza tare neplacuta la "On plonge" acum catziva ani... dupa ce ca eram in cura de slabire, mi-au facut-o ashtia... am comandat legume mexicane (am mancat in prealabil neiutzi de la supermarket) si erau in halul ala de iutzi ca nu le puteam nici macar gusta ... M-am ales doar cu apa minerala de la "ieshitul in lume"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

nyny Tzine-o tot asha ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:

Bine... am fost la serv... de la 9 la 17 cu vreo 4 drumuri acasa. De la ora 17 cand am ajuns acasa pana la 21... David a tipat intr-una. Nu-i convenea nimic. Nu stiu ce a avut. Macar daca ar avea si el gingiile umflate sa stiu o treaba...
M-am jucat cu ei...le-am dat sa manance, le-am facut baie si i-am bagat la culcare. Dupa aceeeeea....pe la vreo 21.30 am lasat copii dormind cu mamaia si am plecat la disco (mama denaturata ce sunt). Am fost intr-un club micut unde vinerea se asculta si se danseaza muzica anilor '70,'80,'90. A fost suuuuper....

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper !!! La cat mai multe iesire de geunul!!! ...nu-i asa ca te fac sa te simti vorba cantecului "k la 20 de ani"

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

decenuelo,felicitari lui jiji maresi la cat mai multe evenimente d'astea!

elefantico,pt linistea ta,mergi la control cu isabelatin pumnii sa nu fie nimic in neregula cu ea!

nyny...wowwwwwwwwwwww...cat a dormit????????????????????
ranza mea s-a dus...

io cred ca la cina is cea mai tzapana in idei...are cereale la aprox 8 p.m.,apoi tztzt de voie pe la 9p.m. cand e culcatu'...sau ma rog,pregateala de culcare...mai bag legume sau div de rontait pe la 5.30-6p.m.
cred ca-s cu pluta pe bistrita si fac rafting...dar voi la care "cina" v-ati referit? ca mie nu-mi ies mesele la socoata...da cu plus...aritmetica,bat-o vina!...
iegzemplu:
dimi tztz de voie
masa de fructe(azi:mango+mar+branza) si branza,ca doar asa o inghite
supa cu ce-o fi la 1-2p.m.
legume la 5.30-6p.m.
astea 2 mentionate ultimele le alternez intre ele adik daca mi se pare ca ii este tare foame ii dau legumele+carnea la 1 si supa la 6...supa,vorba vine,ca tot pe post de felul 2 e...dar e mai lejer,asa

unde vreau io sa ajung,ca sunt convinsa ca v-am ametit de tot......la noi,fructele si cerealele is mese batute in cuie,doar la celelalte operez modificari...la voi cum e?
si ziceti-mi si mie care e cina la voi?la ce ora?

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Am cercetat ...deci ...cred ca ma voi duce la Dr. Dumbrava de la Diagnosis...este specializat pe echo cardio la copii...si am citit numai de bine...pana acum ...maine sun si fac o programare ...si eu ma gandesc ca si voi ...ca nu are nimic...dar de ce sa ma culc pe o ureche sau sa stau sa visez noaptea urat cand pot sa fac ceva in privinta asta ...nu???

Mergi la inceput

larisel,eu fac brocoli fara lamaie si foaaaaaaaaarte simplu,iar radu e innebunitsi ii place si lui alex:se fierbe brocoli in apa cu sare,se strecoara;intr-o craticioara se pune smantana la incalzit(trebuie sa ai smantana groasa,sau pui niste faina) si adaugi brocoli peste ea,si ce condimente vrei(sare,verdeata de care va place voua).nu amesteci cu lingura de lemn ci zgaltai de toarte cratita.sper sa placa si adultilor si bebeilor!
noi papam brocoli cu carne ,nu doar asa gol.

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Si acum ...je ..cioara...sa va zic si eu ce mi-a facut mandra mea...legat si de ce ne-a povestit dandana...mai acum 2 zile eram cu ea in brate si m-am dus la cuptor sa bag ceva ...sau nu mai stiu exact...si mi-a venit usa de la cuptor peste degete...si am inceput cu au au au ...si au au au ...si ea s-a uitat cu nishte ochii mari la mine si si-a apropiat gurita de obrazul meu si m-a pupat ...de atunci am exersat si dam pupici la cerere si celorlalte persoane ...daca avem chef bineinteles ...e iubareata foc pupaza mea

Mergi la inceput

Citat:

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput