Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (215)
Raspunsuri - Pagina 12
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
si jiji a stat vreo..3-4 zile la oxigen la prematuri..perfuzii etc....el fiind ALA MARE....printre motaneii de 900 grame....o doamne...nimeni nu-mi zicea nimic...era in sarbatori...personal f putin...rasp la orice intr..era intr pt d-na dr..pe care oricum n-o gaseai...alea au fost zilele sfasaietoare pt mine...abia cand am reusit sa-l tin in brate( nici nu stiam cum de frica)..am simtit ca am si eu copil...totusi...refuz sa ma gandesc la chestii urate...a venit in viatza mea cand deja eram pregatita ca n-o sa am unul...sange din sangele meu...si nu cred ca a venit asa de kiki...a venit sa fie sanatos...sa traim fericiti si sa ne bucuram cu totii unii de ceilalti... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Asa sa fie Dece ...sa fie sanatosi si voiosi toata viata
Legat de Terapie Intensiva....ar fi ceva de spus si despre experienta mea ....sper sa reusesc sa termin de scris povestea nasterii Isabelei ...si sa cititi si voi ...sunt multe detalii care abia acum imi vin in minte ...atunci parca eram drogata asa m-am comportat...parca nu eram eu ....
Mamica mandra de odorul ei
Eleysa spune:
citat din mesajul lui sorina_bz
Ele...mai mult ca sigur ca nu are nimic fetitza frumoasa...te-ar fi trimis sa faci investigatii suplimentare... Dar, stiu cum e sa stai cu frica in san... Eu am facut lui iris echo cardiac, la dr. olteanu la GA. Pediatra ei a auzit un suflu (la al doilea control, nu la primul!) si ne-a dus ea, direct. Mie mi s-a parut ok cardioloaga, o buna profesionista, tanara, rabdatoare... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
...stii cumva daca o putem gasi si pe la clinicile particulare...e mai ok acolo ca faci programare si te duci la ora respectiva...la GA presupun ca ai nevoie de trimitere si habar n-am care este traseul pe urma ????
sorina_bz spune:
Ele...ce sa zic ...parerile pot fi impartite, stii cum e cu medicii...
Uite aici un topic, chiar pe DC...
Pe de alta parte, sunt sigura ca e de gasit si la clinici private, sf. goagle...cristina olteanu, cardiologie....
Eu nu stiu ce sa-ti spun altceva..doar unde am fost....si ce am facut...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
nyny spune:
Buna...
Dany nici nu stiu ce sa mai zic...asa cum a spus si dr bine ca ati descoperit din timp... si bine ca sunteti acolo si nu aici.
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al vostru va trece peste tot. Si noi ne pentru voi.
Ele sunt convinsa ca multe dintre noi au dat timpul inapoi acum... si ne-am gandit la copii nostri. Adevarul este ca n-ar strica niste controale de specialitate din proprie initiativa. Nu te gandi la ce e mai rau...pentru linistea ta mergi la un dr bun care sa-i faca investigatii. O sa fie bine
Sorina imi pare rau pentru busitura. sa treaca. Sa stii ca si eu am o protectie laterala la patul Marei. Am comandat-o pe internet. Este de la Brevi. Noi o folosim de vreun an si arata foarte bine. Are 90 cm lungime. Deocamdata e ok.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
nyny spune:
David a dormit de la 11.30 pana la 15. Pana diseara...dilaila
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
larisel spune:
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face." |
Pare bunutza retzeta... si pasezi ceva sau dai intregi sau se serveshte singurica cu degetzelele?
Si eu mai fac uneori la pranz legume cu "rantashuri" de genul asta... doar ca eu pun unt in loc de smantana si folosesc faina neagra.
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Larisel la noi e un fel de pranzo-cina de vreo 50 de g, dar e bine si asa decat deloc. O data le-a facut mama astora mici un fel de budinca (sau chiar budinca) din legume mexicane (congelate) si au iesit tare bune. |
Mi-e cam frica de iutzeala... dar e buna ideea cu mixurile congelate. Cred camerg oparite cu putzin unt la sfarshit... Dar daca pasez apoi...
larisel spune:
citat din mesajul lui elefantica Larisel ....idei de cina...eu nu i-am facut la cina, dar ....sunt legume ....buchetele mici mici de brocoli/conopida fierte 10 min si presarate apoi cu cascaval ...daca vrei poti sa pui si un strop de smantana ...isabela mi-a mancat binisor .... |
Conopida le dau destul de des (minim de 2 ori pe saptamana) la pranz... Iar broccoli le-am mai dat cu mamaligutza (parca simpli ne-a dat retzeta mai demult), dar nu se omoara ca-i un pic amarui cu tot cu lamaia pe care o storc.
Sunt sigura ca Isabela n-are nimic, dar un control ar fi bine-venit.
miremia spune:
citat din mesajul lui larisel
Mi-e cam frica de iutzeala... dar e buna ideea cu mixurile congelate. Cred camerg oparite cu putzin unt la sfarshit... Dar daca pasez apoi... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Aaa...pai nu era nimic iute. Poate am gresit eu cand am zis legume mexicane, erau asa: ardei gras, porumb, fasole verde, mazare si morcovi.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Eleysa spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Ele...ce sa zic ...parerile pot fi impartite, stii cum e cu medicii... Uite aici un topic, chiar pe DC... Pe de alta parte, sunt sigura ca e de gasit si la clinici private, sf. goagle...cristina olteanu, cardiologie.... Eu nu stiu ce sa-ti spun altceva..doar unde am fost....si ce am facut... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
..o sa cercetez