Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

Darius a adormit, dar eu nu am avut somn, asa ca m-am apucat si eu sa scriu povestea noastra!!!am atasat-o la semnatura!!

office, eu folosesc servetele umede la fiecare schimb, iar cand face kk muuult aduc si apa cu sapun!!!distractie placuta in weekend si sa te relaxezi sa-ti incarci bateriile!!!

inca o data va spun: Noapte buna!!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Adelina ,am lasat un mesaj la povesteata ta,te felicit pt curaj

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna dimineata la fete,
Mari multumim de cafea
uram si azi LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi
Am reusit sa fac o parte din curatenie..mai tarziu continui,ca mai am o gramada...
Ionela pupam pe Raisa cea mancacioasa

Alesia mea a mai descoperit ceva,ca are limba ,si acum sta cu ea numai afara...radeam aseara ca taicasu ii impingea limba in gura ea o scotea iar si tot asa,e tare scumpa.....si tipa frate de mi-e frica sa nu raguseasca

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Neata, neata!

Azi avem 4 lunite . Va invitam mai tarziu (sa vina tati de la serviciu sa-l aduca) la o felie de tort cu ciocolata si sucuri de care vreti.

Va multumim fetelor pt urari. Sa dea Domnul ca toti bebeii sa fie sanatosi si frumosi

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hello fetele,
la multe lunite pt bebeii care se serbeaza azi
multumim de tort bebecris

Petru aseara a tipat de nu mai stiam cum sa-l potolesc... nu stiu de ce a tipat, i=am dat infacol, i-am pus un supozitor cu glicerina sa faca kk ca nu facuse de alalteieri...s-a linistit dupa kk insa am zis cred ca de 100 de ori "tatal nostru" a dormit bine, insa peste noapte se foia si l-am luat in brate...iar a inceput sa tipe, l=-am potolit repede si a dormit pana dimineata
azi vesel insa cam obosit asa ca doarme
a venit si un nene sa se uite kla masina de spalat ca ieri am inundat bucataria...era o coaja de portocala la un furtun si dadea apa afara
dimineata am visat ca mancam...[pizza...pfiu...de 2 zile poftesc la asta, diseara ne face tati cinste ca i-a banii azi
am rufe de calcat si de spalat
azi nu am kef de nimic...insa tre sa fac
va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna dimineata, pe la amiaza!!!Bebecris, Arianna, multumesc!!!
eu acum am reusit sa-mi fac putin timp ca de dimi tot fac curatenie si ma joc cu Darius!m-a apucat vrednicia si cand m-apuca mut tot de la loc!!!Am avut noroc ca Darius a stat cumintel si doar din cand in cand mai faceam o pauza sa il bag putin in seama, sa nu se simta neglijat!!!s-a tot jucat in centru de activitati pana a obosit!l-am pus in carut si l-am leganat pana a adormit!!!ma gandeam ca de obosit ce era sa adoarma singur in patut dar nici o sansa, s-a pus pe urlat!!tot e bine si in carucior!!!doar ca nu a vrut sa pape inainte sa doarma si parca vad ca imediat e treaz sa pape!

mari-paun, spor la treaba si pofta mare la pizza!!!wow de cand nu am mai mancat pizza, cred ca o pun pe sora-mea la treaba ca stie sa faca pizza mai buna ca la restaurant(a lucrat la un restaurant, de aia)

aaaaaaa, si sa nu uit sa urez la muuuulti ani sarbatoritilor zilei: Emanuel-Nicolas de kamy13, David de bebecris si Darian-Ovidiu de eveline!!!!muuuuulta sanatate micutilor!!!si de la mamici asteptam ospat
bebecris, a venit tortu???

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Am trecut sa va salut si sa urez la multi ani sarbatoritilor.
Adelina, am citit povestea ta, felicitari pentru curaj si pt. grija pe care i-o porti micutului!
Mari, am patit si eu asa cu masina de spalat, dar si-a revenit singura...scotea apa si facea urat tare, sigur avea ceva pe-acolo ramas.
Plec la bucatarie, ca am mancarea pe foc, apoi afara, ca e soare si cald.
O zi buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Ariana, si Raisa mea tipa, ca uneori cred ca o sa raguseasca. Dupa ce se potoleste, ii dau sa bea putin ceai si se linisteste. Tipa cand ne jucam, nu ca ar durea-o ceva. E o scumpa, imi vine sa o pap toata

Bebecris, la multe lunite inainte

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Adelina, inca nu a venit tortuletul, il aduce sotul cand vine de la serviciu.

Ionela multumim la fel

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

La Multi Ani sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

La fundulet o sterg cu servetele umede si o dau cu crema la fiecare schimbare indiferent daca face kk sau nu, iar de spalat.. la baita; la vara cu siguranta o s-o spal mai des (cred ca e mai sanatos, decat cu servetelele..)
Noi ne laudam cu tentative de intoarceri (in special dupa jucarii), cu dusul picioarelor la gura (cand e cu ele goale, cred ca le vede mai bine )si cu facut balonase, sau mai bine zis "vorbit cu precipitatii" (scuipaturi) nu apreciez gestul, dar n-am ce sa-i fac, asa se manifesta cand "vorbeste" si se simte bine

Va si un weekend cat mai placut!

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Fetelor, voi spalati bebeii la fundulet cu apa si sapun dupa fiecare caca?sau folositi si servetele umede?

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Eu il sterg cu o vata udata binisor cu musetel (fac zilnic intr-un vas mic, special pt asta), apoi usuc cu servetel de hartie si apoi dau cu crema de galbenele. Cand avea cateva zile a facut rosu la fundulet de la servtele Pampers sensitive; l-a tinut o gramada si am incercat toate cremele posibile (bepanthen, reviken, neopreol, nidoflor) si doar galbenelele ne-au scapat de belea. Si pastram de atunci protocolul acesta...acuma nu stiu daca nu i-ar fi mai bine altfel, dar nici nu vreau sa incerc.

Mergi la inceput