Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna si de la noi.

La multi ani sarbatoritilor de astazi, sa cresteti mari si frumosi puisorilor.

Am fost putin pe afara, da ce mai bate vantul, mamaaa, dar e cald, vreo 6 grade, cred.

Adelina pentru decizia luata.

Mari, ce mare a crescut Vladut

Noi ne spalam cu apa sau apa + sapun la fiecare schimbare de pampers. Inainte foloseam servetelele, dar de cand cu problemuta de la fundulet nu vreau sa mai sterg/frec, ca nu curga sange sau sa creasca.

Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Si am uitat sa va zic, azi se face un an de cand am vazut cele doua liniute pe testul de sarcina . Mai facusem unul pe 24 ian de ziua mea si a fost negativ, apoi la sf lunii am avut si cativa musafiri, dar putini si am zis sa repet testul, ca eram racita si sa vad daca ma pot indopa cu pastile. Asteptam cele doua liniute ca muncisem cu spor toata luna, mai ales in perioada fertila, ca tare mai vroiam un bebe.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna seara!

iar mi-ati facut pofta de pizza! si de oua.

noi suntem solo acasa. tati e in carantina la soacra mea, pt ca e racit. fiecare cu copilul ei.
o sa aiba ocazia sa-l ingrijeasca si rasfete citeva zile pina i-o trece, ca Tudor acus face 4 luni si trebuie sa fie perfect sanatos la vaccin.

azi am iesit afara dupa multe zile de stat la adapost. l-am purtat in brate si nu mi s-a mai parut asa slabut cred ca o iau si eu pe urmele lui tati cu spatele

adelina, ti-am citit povestea si te apreciez pt deciziile luate cu privire la Darius. am mai invatat o lectie, ca eu imi plingeam de mila ca am fost singura cind l-am nascut pe Tudor. intradevar, trebuie sa fim recunoscatoare pt ce avem

v-am pupat si va urez o seara relaxanta!

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

multumesc tuturor fetelor pt vorbele de sustinere

cam sufla vantu pe aici pe forum!!!nici eu nu prea am avut timp sa intru ca am avut musafiri!!!Darius a dormit 3 ore jumate azi legate, cu o inrerupere pt papat, dar fara sa se trezeasca!!!PREMIERA!!!mai mult de o jum de h nu dormea pana acum!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ADELINA,ARIANNA v-am citit povestile nasterii! F impresionante!
Arianna si tu ai suferit multe ore pana sa nasti!
Adelina felicitari pt curajul tau si pt decizia luata!

FISTIQ ce mai face ginerica al meu?? Ceva poze noi???

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

A venit tortuletuuuu. Mascota cu visine, hai ca nu ingrasa chiar daca e tarziu . Am fost cu sotul si l-am luat ca m-am dus sa ma si tund. Am facut doar o mica schimbare si ma simt asa binee. Trebuie sa merg mai des la coafor .
Maine mergem la un botez si nu stiu cum sa fac cu bebe . Nu prea rezist sa-l las fara mine. O sa-i dau sa pape inainte sa plecam, o sa scot cu pompita ce ramana sa-i las in bibe, si dupa vreo 3 ore vom veni acasa sa-i dau iar sa pape dupa care ne mai intoarcem 2-3 ore si gata. Sper sa fie bine.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

BEBECRIS multumim pt tort!! La multe luni si multi ani pt David,sa fie sanatos!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Buna seara, ajung si eu in sfarsit sa intru pe la voi, dar cred ca nu mai e nimeni pe-aici...

LA MULTE LUNITE si ANI bebelusilor David de bebecris26 si Darian Victor al Evelinei!

A propos, oare Eveline ce mai face? Ati reusit s-o contactati? Sper ca e bine si ea si copilasii!

Multumesc tuturor fetelor care l-au pomenit si pe Emanuel, azi a implinit 5 luni!

Va ofer si eu tortulet virtual si cate un lichiorut

Si cateva fotografii recente, unele facute chiar astazi.

EMANUEL 4-5 luni

Adelina ti-am citit si eu povestea nasterii baietelului tau si te felicit, ai dat dovada de maturitate luand hotararea de a-l avea pe Darius, chiar singura fiind.

Astazi mi-am reamintit si eu momentele nasterii povestind la telefon cu o pritetena de-a mea din Spania, ce a nascut in urma cu 5 zile o fetita. Ea este inca in euforia de dupa nastere, plange de cateva ori pe zi impreuna cu sotul ei. O privesc pe fetita lor si plang amandoi de bucurie. Au asteptat momentul acesta de 5 ani de zile! M-am emotionat si eu cu ea si parca as mai vrea si eu inca un bebe, mi-e dor de perioada de graviduta...

Un weekend placut la toate!

Camelia
Denis 21.06.1995 si Emanuel Nicolas 05.09.2010

Video EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neataaa!
Toata lumea doarme?
Noi azi nu mergem la slujba pentru ca tati lucreaza, nu are cine sa ne duca si e departe biserica.
Vin cu intarziere sa urez "multe lunite si anisori" sarbatoritilor de ieri, Emanuel, Darian si David si pupam sarbatoritii de azi: Alex, Miruna, Maria, Adrian si BB de Alecsa. Sa cresteti mari, pui frumosi!

Siii... mai avem o sarbatorita: La multi ani cu fericire, sanatate si noroc, PITY!!!
Ma duc sa plonjez in cana de cafea, pana apare Mari cu cafeaua buna si adevarata, va las eu o decofeinizata.

O duminica frumoasa!

PS. Am citit povestea nasterii lui Darius si a Alesiei. Frumos ati povestit, mamicilor!
Adelina, ai luat cea mai buna si fireasca hotarare si Dumnezeu te va ajuta sa treci peste greutati

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Daca tot sunt sngura pe aici, imi fac de cap...
Imi amiteam aseara cum am aflat de sarcina . Pe 30 ianuarie am mers la un botez, unde am dansat toata noaptea. Pe 1 februarie, luni, eram la munca si mi-am dat seama ca am o intarziere de doua zile. In pauza de masa am fugit la farmacie si mi-am luat un test, l-am facut repede si... era sa nu mai ies din baie, asa tare imi tremurau picioarele. Totusi liniuta era palida, aveam nevoie de confirmare. Am mai cumparat doua teste seara (eram singura, sotul meu lucra pana marti dimineata). Marti cum m-am trezit... teste. Pozitive, desigur. Inca nu aveam puterea sa ma bucur, dupa ani de asteptari si doua sarcini oprite din evolutie. Seara aveam programare la stomatolog, care ma astepta cu o radiografie. Slava Domnului, am aflat la timp de sarcina si n-am mai facut radiografia si am amanat toate tratamentele pana dupa nastere. Cu sotul meu urma sa ma intalnesc abia seara, dupa dentist, asa ca i-am lasat un bilet pe masa impreuna cu testele, voiam sa fie primul care afla. Apoi... emotii la fiecare ecografie (vreo 13 in total), tratamente, injectii dar si o mare bucurie, bucurie care creste inca atunci cand privim minunea cu ochi albastri pe care ne-a dat-o Dumnezeu sa ne lumineze vietile.

Scuze daca v-am plictisit

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput